Camping Minicamping De Blökke (in De Heurne) in Aalten Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 12.741 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Aalten > Camping Minicamping De Blökke (in De Heurne)

Beoordelingen Camping Minicamping De Blökke (in De Heurne)

-1  °C

10 februari 2012

lekker kletsen met de koeien.

Camping Minicamping De Blökke (in De Heurne) scoort een 8,6 uit 10, op basis van 79 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Minicamping De Blökke (in De Heurne)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Minicamping De Blökke (in De Heurne) in Aalten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 89 vakantiefoto's van Camping Minicamping De Blökke (in De Heurne) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Minicamping De Blökke (in De Heurne) met andere accommodaties in Aalten.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

79 beoordelingen over Minicamping De Blökke (in De Heurne)

met partner, 2011
Fantastiche plek
Bertus Godwaldt
1-9-2011 Wij staan op een vaste plaats het is een kindervriendelijkke camping met veel speel toestellen en mooie omgeving met fiets paden en gezellige beheerder
en volgen jaar ga wij weer fantastische plek

Leuke gezellige Camping
Elly & Leon Janssen
4-9-2011 Wat hebben we weer genoten op de Blokke. We zijn 9 jaar hier geweest met pinksteren en nu ook 3 weken zomervakantie. dit doen we aankomend jaar weer.
wat wil een mens meer dan de gastvrijheid van de familie en de nette camping met goede sanitairevoorzieningen. waar kun je je vrijetijd nog afwisselen met het boerenleven nou hier dus! kijken hoe de dieren verzorgt worden en het melken van de koeien het ophalen van het hooi prachtig. Dus Hans en Ingrid tot Pinkseren.

met jonge kinderen, 2011
Leuke camping zeker ook voor kinderen
pat_rottweiler
15-8-2011 Leuk opgezette camping met mooie plaatsen. Speelplaats voor de kinderen kan je vanaf je kampeerplek goed in de gaten houden. Er zijn voldoende speelatributen voor de kinderen. Het sanitair is netjes. de beheerders zijn vriendelijk en behulpzaam.

Voor de komende jaren onze stek!
fam. van der Ploeg
29-8-2011 Een dag na thuiskomst alles weer opgeruimd en de caravan weer stallingsklaar om volgend jaar weer naar de Blökke te gaan. Voor de tweede keer dit jaar hebben we weer 14 dagen mogen genieten van deze bijzondere camping en zijn fantastische en lieve eigenaren met hun gezin. Zij geven je op hun geheel eigen wijze een kijkje in het werkelijke boerenleven. Die vrijheid en openheid is juist dat wat deze camping zo mooi maakt en waardoor je makkelijk hele leuke contacten legt met de medegasten. Want een gast ben je toch op het bedrijf? Jammer dat in voorgaande beoordeling deze boodschap in het geheel niet heeft gevat! Het boerenerf is een bedrijf en geen animatieclub.Volgende keer maar naar de dierentuin achter de hekken en kamperen in eigen tuin zou ik zeggen. Het toiletgebouw en verdere voorzieningen zijn keurig op orde en volgens mij kunnen een hoop andere campings hier nog heel wat van leren. Wat ons betreft niets veranderen aan deze super camping!!

Geweldig!!
familie Veen
27-8-2011 Erg leuke camping, ruime plekken en veel speelruimte voor de kids. 2 trampolines 2 enorme zandbergen om lekker in te spelen En genoeg trekkers en skelters en fietsjes om rond te crossen. En samen met de boer op de trekker voor klaarmaken voor de koeien.
Verse (karnemelk)melk, eitjes, boerenijs en bbq vlees op de boerderij te vekrijgen.

Nou een Heerlijke Plek om te Camperen
R Doornbos
15-8-2011 Wat wij over deze Camping kwijt willen is wel het volgende.
Het is een Super gezellige Camping om te Camperen met kinderen, die kunnen zich er eindeloos vermaken. Wij hadden ons Kleinkind mee en die zei naar 1,5 week Oma ik wil niet meer met jullie mee naar Huis. Boer Hans & Boerin Ingrid hebben vijf kinderen daar kan ik ook wel bij en dan blijf ik nog wel een tijdje hier. Komen jullie mij later maar ophalen "is dit niet geweldig". Nu hij mogt mee op de Trekker met ( zoon ) Hein heeft zich super vermaakt in de Hooischuur, en dan is er in onze Vakantie ook nog eens een Kalfje geboren dus ja dan mag je die verzorgen Super toch allemaal. Dus zo te lezen een Super plekje voor Gezin en Kinderen. Wij gaan vast en zeker nog een keertje terug

Fantastisch, kinderparadijs
Fam Benning
8-8-2011 De Blokke is een super mooie camping. We waren er voor de tweede keer en komen zeer zeker volgend jaar ook weer terug. De familie is zeer vriendelijk, de kinderen mogen overal mee helpen en hebben het reuze naar hun zin. En als de kids het naar het zin hebben dan hebben de ouders dat helemaal. Wilt u een super vakantie, ga dan naar SVR camping De Blokke in De Heurne.

Geweldige gastvrije camping
Fam Zwetsloot
25-7-2011 Wij hebben 11 dagen op de camping gestaan met 3 jonge kids. Wat een geweldige dagen hebben we gehad. De kinderen vonden het helemaal het einde. Helpen op de boerderij, met de tractor mee, melken, geitjes verzorgen, paardje rijden.Daarnaast op de trampoline, zandhoop,skelters en ga zo maar door.Hoogte punt van de dag koeien uit het land halen.Grote kampeerplekken .De gastvrijheid van Ingrid en Hans en kinderen zo lief en open. Het sanitair op en top schoon. Het ijs is heerlijk! Met anderen woorden een vakantie voor de kinderen en ons om nooit te vergeten.Komen zeker een keer terug!!

Een echte boerencamping met alles erop en eraan
Fam. Zom
3-8-2011 We zijn net terug van de boerderij en kijken nu alweer uit na volgend jaar! Wat hebben wij en vooral de kinderen een geweldige vakantie gehad. Het was heel leuk om het boerenleven van zo dichtbij te beleven. Meehelpen met de dieren en kalfjes geboren zien worden in het weiland achter de caravan, geweldig! Ook was de trampoline favoriet (vooral met de waterslang) en er is heel wat afgespeeld in de speeltuin met de pannen en potten. En als het regent is er in de recreatieruimte genoeg speelgoed te vinden. Helemaal leuk is de hooiberg en het meerijden met de tractor. Hans en Ingrid zijn altijd in voor een praatje en zorgen dat alles goed is geregeld, zoals de speelgelegenheden, het sanitair en de activiteiten. De familie is heel gastvrij en vriendelijk en dat maakt boerencamping De Blokke bijzonder!

Een gewelidige camping.
Erik Gerritsen
1-8-2011 Wij hebben 14 dagen op de camping gestaan met 2 kids 1 van 4,5 jaar die zagen we bijna de heledag niet te druk met alles wat er aan speelgoed aanwezig is en 1 van net 1 jaar die hier goed heeft leren lopen.
Er is genoeg te doen voor de kids helpen op de boerderij, huifkar tocht naar klompenfabriek of naar bevriende boerderijen, broodjes bakken boven kampvuur, pas geboren kalfjes de fles geven en ritje op de pony.
Wij gaan zeker volgendjaar terug naar deze camping de gastvrijheid van Hans en Ingrid is ongekend.
Mooie ruime plekken.
Als we s'morgens de gordijnen van de caravan los deden liepen de koeien achter ons in de wei.
Van dichtbij mee mogen maken hoe een kalfje geboren werd.
Al met al een vakantie om nooit te vergeten en zeker de moeite waard om hier te kamperen.

met een groep (1)

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende