Kies een internationale website
24 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel WestCord WTC Hotel Leeuwarden****
Heliconweg 52, 8914 AT, Leeuwarden
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel WestCord WTC Hotel Leeuwarden**** in Leeuwarden, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel WestCord WTC Hotel Leeuwarden**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel WestCord WTC Hotel Leeuwarden
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel WestCord WTC Hotel Leeuwarden**** in Leeuwarden, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel WestCord WTC Hotel Leeuwarden****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel WestCord WTC Hotel Leeuwarden**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 15
vakantiefoto's
van Hotel WestCord WTC Hotel Leeuwarden**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Nederland
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel WestCord WTC Hote...
Verklein aantal aanbieders
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(2)
alleenreizend
(2)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(51)
ALL
met partner, Apr. 2013
"Prima keus"
Femke
25-4-2013
Lekker nieuw en modern. Schoon en prima verzorgd
zakelijk, Jan. 2013
"Zeer tevreden"
Ron
27-1-2013
Nette ruime kamer toilet apart alles aanwezig restaurant is prima om
Ontbijt vond ik minder maar voldoende.
Een paar nadelen vond ik, inloopdouche dus als je niet onder het water staat is het koud, mooie rokers ruimte aanwezig allen werd hier slecht opgeruimd of getoetst (dit is echter werk voor wtc volgens de receptie.
met een groep, Okt. 2012
"Prima!"
Familiegroep
3-11-2012
Een mooi hotel. Goede service en vriendelijk personeel. Ligging perfect.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel WestCor...
Verklein aantal aanbieders
met een groep, Sept. 2012
"Super de luxe hotel"
Margje
2-10-2012
Prachtige luxe kamers met fraai uitzicht over Leeuwarden vanaf de 10e etage en de 11e waar het heerlijke ontbijt geserveerd wordt.
met vrienden, 2012
"Mooie kamers, strakke uitstraling"
Bezoeker75
18-8-2012
Het hotel ziet er van binnen mooi strak uit. Kamers zijn ruim en mooi ingericht: witte hoogglans tafel, veel kastruimte, flatscreen tv met gratis filmnet, etc.
De ligging: het is een flink stuk van het centrum op een soort bedrijventerrein, naast het casino. Het is te lopen, maar het is een flinke wandeling. De weg erheen is vrij saai met veel bedrijven.
De kamers zijn groot, beschikken over een ruimte badkamer met bad en aparte inloopdouche en een separaat toilet. Eigenlijk kwamen we specifiek in dit hotel voor het wellness center, maar helaas was daar niemand aanwezig om massages te verzorgen. Flinke tegenvaller. Gelukkig wel ter compensatie gratis onder de zonnebank geweest.
Mindere puntjes: het solarium was niet echt schoon en tussen de kamers zitten verbindingsdeuren waardoor ik erg goed meekreeg wat mijn buren aan het doen en bespreken waren. Ook jammer dat er kinderen in de kamer boven me heen en weer renden.
met partner, Aug. 2012
"De moeite waard!"
Dita Oosterhuis
5-8-2012
Mijn man en ik hebben vorige week gebruik gemaakt van een arrangement' (2 overnachtingen + ontbijt, 2 bootkaartjes naar Ameland en op Ameland 2 huurfietsen voor de hele dag) en zijn super tevreden over alles. De kamer groot, modern, schoon, prachtige doucheruimte met aparte toiletruimte. Ontbijt goed verzorgd en vriendelijk personeel. Op Ameland wachtte ons nog een verrassing; terwijl wij dachten dat wij 'gewone' fietsen zouden krijgen met onze vouchers van het hotel, bleken er extra luxe fietsen met versnellingen voor ons klaar te staan.
Complimenten voor dit arrangement; alles tot in de puntjes verzorgd en voor herhaling vatbaar.
met vrienden, Juli 2012
"Nieuw hotel en mooie kamer"
roelbrink
3-8-2012
Hotel ligt net buiten de stad. de kamers waren ruim met lekkere relax stoel. Bij het hotel kun je fietsen huren, deze kosten 15 euro per dag en na 12.00 uur betaal je 7.50 euro.
Ontbijt was goed. Wel de witte bonen in tomatensaus gemist en zondag werd het vers gesneden fruit niet aangevuld, jammer.
Verder prima verzorgd.
met partner, Juli 2012
"Mooie plek aan rand van de stad"
Alex
4-8-2012
Het is een strak designhotel aan de rand van leeuwarden. Een fiets is wel een voorwaarde om de stad te verkennen en te bereiken. Lopen is te ver en ongezellig. De kamer is top. een ruim opgezette kamer met een mooie ruime badkamer. Apart toilet. Een lekker zitje. Daartegenover is de lounge ongezellig. Sfeerloos. Maar voor een weekend Friesland is dit een uitstekende uitvalsbasis.
met partner, Juni 2012
"Modern, zakelijk hotel"
Vanessa
26-6-2012
Dit is een modern, zakelijk hotel. Er zijn grote parkeerterreinen naast het hotel van o.a. het casino waar je gratis kunt parkeren. Voor het hotel heb je alleen een invaliden parkeerplaats en een laad-plaats. De kamer is modern, luxe en groot. Ontbijtbuffet kost 15 euro en is op de 11e verdieping van waaruit je een mooi uitzicht hebt. Naar het centrum zijn we met de auto gegaan. Vonden we toch iets te ver om te lopen. Lobby is niet erg gezellig, maar de bedden zijn heerlijk!
met jonge kinderen, Juni 2012
"Mooie ervaring van Leeuwarden en Ameland."
Pearl
4-6-2012
Ons stad- en wadarrangement was erg compleet! De ontvangst aan de receptie en de verzorging was wat ons betreft exceptioneel. Gedurende ons verblijf zijn we altijd met een glimlach geholpen en niets was teveel. De ligging is goed, maar ook afhankelijk van het doel van het bezoek. Grenst aan WTC en casino, ruime parkeergelegenheid (helemaal niet ver van het hotel). Niet ver van het centrum (plm. 2 km). Het is maar vijf min. rijden met de auto en parkeren in het centrum is erg betaalbaar (max. € 7,50 per dag). Van alle kanten heb je een fantastisch uitzicht over Leeuwarden.
De kamer (comfort deluxe) was erg ruim, luxe, modern en comfortabel ingericht. Vond het pers. fijn dat er een aparte toiletruimte is. De schoonmaak kan voor mij bijna altijd beter, in aanmerking dat ik een beetje smetvrees heb. De algemene indruk van de schoonmaak is goed, maar als je goed kijkt, zie je nog een enkele onbekende haar en op het glas, de spiegels de vloer etc. vlekken/strepen van het schoonmaken; zonde.
volgende
Kaart Leeuwarden
Foto's Leeuwarden
Video's Leeuwarden
Vraag en Antwoord Leeuwarden
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie