5-9-2011
we stonden met onze tent op vrij leeg en zeer ongezellig veld, waar het s avonds echt pik donker was.
onze geleende aanhanger mocht niet bij de tent staan moest buiten op parkeerplaats , na veel aandringen kon het dan eventueel wel (bij hoge uitzondering)
we hebben of in de brandende zon of in de zeik regen gezeten, partytent of zeiltje spannen mocht niet.
terwijl er wel van allerlei afzichtelijke bouwwerken aan caravans mocht.
je staat in een open veld zonder bebossing.
deze camping is geschikt voor caravans en campers , maar absoluut niet voor tent kampeerders zoals wij.
en het ergste van alles is dat de beveiliging s nachts meerdere malen met grote schijnwerper dwars door onze tent scheen( dus meerdere malen per nacht wakker!)
dit is een prima camping voor senioren die thuis achter geraniums zitten, die nemen ze gewoon mee want om half tien s avonds was het een grote dooie boel en met de kippen op stok.
30-7-2011
Wij hadden een season tent gehuurd, nr.17,ligt gelijk vooraan,dus minderr "kinderhinder/herrie!!",en hele dag zon!!Heerlijk!ruimer dan een stacaravan, en van alle gemakken voorzien.Kleine douche waar je met 2 achter elkaar kon douchen, dan was de boiler leeg.Verder ruime koelkast met klein vriesvakje.Je bent in ong. 8 auto min. in Harderwijk.Ook leuk,Enkhuizen,Urk,Aviodrome in Lelystad, en natuurlijk het Dolfinarium.Wij hadden best veel regen, maar in de tent staat een fijne gaskachel.Dus zó warm in de tent.Fijne boxspringbedden voor de ouders, met dikke kussens en warme dekbedden, ook fijn dat de bedden bij aankomst opgemaakt zijn.Het witte zand rondom de tent, zorgt ervoor dat àls de zon schijnt, het zo lekker warm is op je terras.Buitenzwembad klein, zonder ligbedden of stoelen,ook geen glijbaan oid.Binnenbad,wel leuke glijbaan,2 kleine bubbelbadjes,regenparaplu.Kortom,fijn voor groot en klein, voor ieder wat wils.
18-7-2011
We hebben hier de eerste twee weken van juli gezeten. Zwembad/restaurant complex vrijwel nieuw. Lekker terras waar je over de speeltuin en het meer uitkijkt. We hadden ook een catamaran bij ons. Mooie strandje waar je de boot tegen betaling kwijt kunt. Meer is redelijk ondiep, wat ervoor zorgt dat de roeren nog wel eens om hoog klappen.
De opbouw van de camping is verschrikkelijk saai. Rechttoe rechtaan veldjes zonder bomen of struiken. De sfeer op de camping, maar ook in het nieuwe complex ontbreekt. Een animatie ruimte waar de Ikea tafels en stoelen nog vers uit de verpakking komen. Daarbij waren er nauwelijks gasten. Ons veld was nagenoeg leeg.
Advies aan de eigenaar: ga eens bij wat andere campings op sitevisit (bijv in Garderen of Reutum), het kan zoveel gezelliger en leuker.
Nee, wij komen pas terug als er wat met dit advies gedaan is :-)
9-8-2011
Wij hebben 3 weken in een luxe season tent gelogeerd. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles TOP was! Mooie ruime luxe tent met goede bedden, WC, Douche, TV en Senseo. Onze kinderen zijn 4 en 7 en die hebben zich (ondanks dat het af en toe wat minder weer was) super goed vermaakt. Het concept is leuk van 7 tenten in een cirkel op een veldje. Kinderen konden leuk spelen met vriendjes en wij konden ze overal in de gaten houden. Ook de animatie vonden onze kinderen TOP. Er was veel te doen: roofvogelshow, musical, kookbus, KRO kindertijd bus, duikdemo, knutselen, spooktocht, stukje varen met een boot en natuurlijk de dagelijkse dansjes en knutsel ochtenden met Ca en Mo. In de omgeving zijn o.a. Dolfinarium, Urk, Volendam, Batavia Stad, Harderwijk, Almere, Bloten voeten pad (Kraggenburg), Hans en Grietje en Elburg erg leuk.
Er is ook een strandje bij waar de kids met zand kunnen spelen. Camping is schoon en zeer vriendelijk personeel. Tip, pas op met eten in de tent, er wonen ook muizen.