Camping De Bronzen Emmer***** in Meppen Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover

Camping De Bronzen Emmer***** Meppen

Beoordelingen Camping De Bronzen Emmer*****

Mepperstraat 41, 7855 TA, Meppen
Camping De Bronzen Emmer scoort een 7,9 uit 10, op basis van 56 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Bronzen Emmer*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Bronzen Emmer***** in Meppen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Camping De Bronzen Emmer***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping De Bronzen Emmer***** met andere accommodaties in Meppen.

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over De Bronzen Emmer*****

met oudere kinderen, Mei 2012
"Super goed"
b&m
4-5-2012 we komen altijd op deze camping
we hebben geen kleine kinder meer
maar het is super goed hier
pesoneel eigenaar alles is top
als het aan ons ligt blijven we hier altijd komen

"Leuke camping!"
johanna_b
28-8-2011 Leuke camping met veel activiteiten voor (jonge) kinderen. Wat ons opviel is het enthousiasme van het recreatieteam (die de kinderen bijna allemaal bij naam kent) en van het personeel in het restaurant. Leuk zwembad zonder veel poespas maar wel overdekt.

Na een vakantie in Italië waar tot 's avonds laat schreeuwende kinderen over de camping liepen vonden we de rust op De Bronzen Emmer een verademing. Op ons zeer ruime veld was geen 'burgemeester' aanwezig en partytenten van 6 bij 3 hebben wij op de gehele camping niet gezien. Zoals eerder gemeld op deze pagina is het sanitair allemaal erg schoon. Heerlijke camping voor wie gewoon een hele leuke vakantie wil .

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Een top camping"
martina
14-8-2011 De bronzen Emmer is een top camping, vriendelijk personeel die ook nog zorgen dat alles schoon en netjes is. petje af voor ze ,dan hebben we nog het recreatie team die toch elk jaar maar weer zorgen dat een ieder zich vermaken kan, zowel groot als klein echt geweldig ik kan alleen maar zeggen een aanrader om naar deze camping te gaan.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping De Bronzen Emmer***** bij...

met jonge kinderen, 2011
"Gezellige camping met veel mogelijkheden"
Nijmeijer
13-8-2011 Leuk animatie programma , uitstekend sanitair met heerlijke douches!
Personeel is tot midden in de nacht bezig met schoonmaken en ook overdag word het goed bijgehouden.

Prima sfeer op het veld! (op ons veld geen "burgemeester")

met oudere kinderen, Juli 2011
"Nette camping alleen weinig sfeer!!"
Cristel
10-8-2011 We hebben deze camping geboekt nav de "nominatie" dat het de mooiste camping van Drenthe zou zijn. Ben ik blij dat ik de anderen niet heb gezien want dit was in mijn ogen absoluut geen bijzondere camping.
Mocht je een vaste watertank in je caravan hebben dan moet je 'm vullen met een jerrycan als je op de basisplekken staat.
Er is wel een watertappunt op elk veld maar daar zit geen schroefdraad aan en kun je dus geen slang aansluiten.
Dit was niet duidelijk toen we hebben geboekt. Voor ons echt een minpunt!!
Verder geen buitenbad voor de grote kids, alleen voor de hele kleintjes.
Het paardrijden was wel een pluspunt. Er zit een manege bij waar ze kunnen paardrijden en als je ervaren genoeg bent dan kun je zelf mee voor een buitenrit. Bespreek dit wel zo snel mogelijk want in het hoogzeisoen is het heel snel vol aangezien ze maar 3 keer per dag rijden!!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Ligging finse bungalows prachtig"
ellen
12-8-2011 Wii hebben 2 weken verbleven in een Finse bungalow. geweldig gelegen tussen de bomen met veel privacy. Bungalows zijn netjes en van alle gemakken voorzien.
personeel is erg vriendelijk, kent hun gasten bij naam! Paardrijden voor mijn dochters was ook prima in de leuke manege, met een gediplomeerde instructrice. Paardrijden is wel snel volgeboekt, maar dat komt ook omdat ze groepen klein houden, wat de veiligheid en de kwaliteit van de lessen ten gode komt.

"Niet nog een keer"
fam van der Meer
7-8-2011 wij waren toen we vorige jaar zijn wezen kijken echt aangenaam verrast door de camping
mooie velden, fris en schoon sanitair, ruimte , vriendelijk personeel, leuk zwembad,
dus meteen geboekt
en alle boven genoemde dingen zijn ook prima , helemaal goed
maar wat jammer is dat er vaste gasten rondlopen die allemaal bij mekaar klitten en hun mond alleen open doen als er genoeg drank in zit. er worden bungalowtenten en partytenten als bijzettent neergezet dus als ernaast staat kan je zelf amper om je caravan lopen en het ziet er ook zo rommelig uit.
we hebben ook in het restaurant gegeten en dat was super en niet duur,
kortom een camping met vele mogelijkheden maar dan moeten ze eerst alle burgemeesters laten verdwijnen.

"Nooit meer"
joyce
27-8-2011 als er nog geen vakantie is begonnen in het noorden is er helemaal niks te doen op de camping voor de kinderen

"Wat een ellende"
patricia groeneweg
15-7-2011 We zijn gezellig aan het begin van de vakantie naar de bronzen emmer geweest.
het animatieteam voor de kinderen was ver te zoeken.
zwmbad was koud en de snackbar was 3 dagen dicht.
sauna was peperduur.en qua recreatie was er weinig te doen.pluspunt;internet en zwembad en saniaire voorzieningen

"Een tegenvaller!"
Badis
6-8-2011 Toen we vorig jaar gingen kijken op de camping waren we erg enthousiast en hebben we direct een plekje gereserveerd. Mooie, ruime plekken, prima grasmat, zeer schone wc's, overdekt zwembad, leuk recreatieprogramma, we zagen het helemaal zitten!
We gingen in juli dus vol goede moed naar Meppen, maar wat viel de sfeer tegen!
Ieder veldje heeft zijn eigen "opzichter" leek het wel: vaste gasten die de hele dag onder de luifel iedereen in de gaten houden.
Ook waren er geen regels voor bijzettentjes en partytenten, zodat de camping een zootje was: de een had nog meer en grotere "bijzettentjes" dan de ander en ook een partytent van 6x3 is heel normaal!
Ondanks het zeer lekkere eten in het restaurantje, het vriendelijke personeel en alle pluspunten die ik al eerder heb genoemd, komen wij niet meer terug.

1 2 3 4 5 6 volgende