8-6-2011
Eigenlijk willen we dit adresje niet openbaar maken! Maar vooruit voor de liefhebbers van SUPER schoon sanitair, geweldige ruime, mooi gelegen plekken, ontzettend aardige eigenaren zijn op het Veentieshof aan het juiste adres. Echt een hele rustige camping die prima verzorgd is. Wij waren er met onze 2 zonen van 8 en 11 jaar en ook zij hebben het uitstekend naar hun zin gehad. Er zijn geen speciale voorzieningen voor kinderen, maar onze jongens hebben zich prima vermaakt. Mede door Pepijn die een geweldige gastheer in de dop is! Echt een aanrader!!!!
24-5-2011
Wij zochten een landelijke,rustige camping, en die hebben we zeker gevonden.
In Mantinge (Drenthe).
We hebben genoten van ons plekje ( nou ja plekje....),het was een riante plek met prachtig uitzicht over de landerijen.
Het sanitair is GEWELDIG, keurig schoon gehouden door Petra.
Peter en Petra zijn een hartelijk en zeer gastvrij beheerdersechtpaar.
Hulde aan jullie en nog bedankt.
tot volgend jaar!
Gert en Janny Zomer
17-5-2011
Mooi gelegen, heel gastvrije gastvrouw en heer, grote plekken, brandschoon sanitair. Een absolute aanrader als je lekker tot rust wil komen en van een prachtige omgeving wilt genieten. Wandelen en fietsen direct vanaf de camping. ± 8km van Westerbork waar je goed uit eten kan en 2 supermarkten zitten.
16-8-2010
Wat een aandacht voor alle details, het blijkt al uit het kopje koffie bij de inschrijving, het sanitair, de campingtuin, parkeerplaats. Rust alom.
Grote en mooie plaatsen met veel privacy. Een prachtige omgeving, echt voor de natuurliefhebber. Komen zeker nog eens terug.