Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.2

Over Camping Fuussekaul

Bij Camping Fuussekaul word je meteen ondergedompeld in een stralende vakantiesfeer. Hier wacht je een gezellige plek midden in de natuur, met talloze faciliteiten en activiteiten die je meteen laten genieten. Of je nu ontspant bij het zwembad, sportief bezig bent of lekker uit eten gaat—deze camping brengt je klaar voor onvergetelijke herinneringen. Klaar voor jouw perfecte uitje?

De ligging

Camping Fuussekaul ligt in een prachtig stukje Luxembourg, dichtbij de natuur en toch makkelijk te bereiken. Je rijdt er in ongeveer een paar uur naartoe, afhankelijk van waar je vertrekt, en eenmaal aangekomen voel je de rust en de frisse buitenlucht. De camping is ideaal voor wie even wil ontsnappen aan de drukte en wil genieten van het groene landschap. In de buurt kun je heerlijk fietsen of wandelen, en er zijn leuke dorpjes en plaatsjes om te ontdekken. Dus pak je spullen, zet je zonnebril op en maak je klaar voor een bruisende en relaxte tijd in de Luxemburgse natuur.

Wanneer je bij Camping Fuussekaul bent, voel je je meteen welkom. De camping biedt een complete setting voor een goede vakantie: je vindt er comfortabele kamers en ruime faciliteiten die je verblijf heel bijzonder maken. Denk aan een mooi zwembad buiten, een zonneterras om te genieten van de zon, en een gezellige speelplaats voor de kids. De gemeenschappelijke ruimtes zorgen dat je altijd verbinding hebt met internet, en voor de sportievelingen is er genoeg te doen, zoals midgetgolf, paardrijden, fietsen en watersporten. Handig is dat je gratis je auto kan parkeren en dat er voorzieningen zijn voor mensen met een beperking. Extra diensten zoals een wasservice, kapper en een eigen shuttlebus maken je verblijf nog relaxter. Het gevoel dat je bent in een vakantieparadijs met alles binnen handbereik, dat is wat je hier ervaart.

Op de camping vind je een gezellig restaurant en een bar, waar je heerlijk kunt genieten van een eenvoudige maar smakelijke hap. Je krijgt er verse broodjes bij het ontbijt en kunt in de avond neerploffen met een drankje na een actieve dag. De sfeer is ontspannen en knus, perfect om samen te lachen en nieuwe herinneringen te maken. Alles is klaar voor een goede tijd, zonder poespas, gewoon lekker eten en drinken in een fijne setting. Zo zit je je vakantie al snel op je gemak te voelen, met genoeg keuze om je dag compleet te maken.

Je hoeft je geen zorgen te maken over praktische zaken. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn of afhankelijk van het seizoen gesloten vanwege het weer, onderhoud of drukte. Maar maak je geen zorgen, alles is goed geregeld zodat je zonder verrassingen op vakantie gaat. Zo kun je je volledig richten op genieten, ontspannen en nieuwe avonturen beleven met een gerust hart.

Vakantie op Camping Fuussekaul zit vol gezellige momenten en mooie herinneringen. Je geniet van een stralende dag met de geur van pizza’s in de lucht en de geluiden van lachende kinderen die volop plezier maken in de indoor speeltuin en de kinderboerderij. Het grote aanbod van animatie en horeca zorgt dat je je nooit verveelt. De kinderen worden enthousiast opgehaald voor activiteiten en krijgen zelfs een leuk cadeautje bij het vertrek, wat de vakantie nog specialer maakt. Ondanks de heuvelachtige omgeving en kleine zwembad, straalt de camping vooral rust en gezelligheid uit. Het voelt alsof je even de drukte achter je laat en helemaal opgaat in de vakantiekriebel. Een plek om weer naar terug te verlangen.

• BBQ toegestaan

FantastischScore uit 43 reviews

Prima camping
Door Kelly
op 10-08-2026

Wij hebben twee weken op Camping Fuussekaul verbleven met onze drie kinderen van 6, 4 en 0 jaar. We verbleven in een 8-persoonshuisje met vier slaapkamers.

Bij aankomst was het huisje echt goed schoon. De lakens waren wat minder schoon, maar die konden we gelukkig zonder problemen omwisselen. Hoewel het huisje bedoeld is voor acht personen, vonden wij het met z’n vijven eigenlijk al behoorlijk krap. De bedden zijn smal en echte vakantiebedden: niet geweldig, maar ook zeker niet dramatisch.

De medewerkers op de camping zijn vriendelijk en dat geldt ook voor het personeel in het restaurant. Het eten in zowel de cafetaria als het restaurant vonden wij erg lekker. Vooral de pizza’s waren bij ons favoriet! 🍕

De camping bestaat eigenlijk uit twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je onder andere de indoorspeeltuin en kinderboerderij, aan de andere kant het zwembad, de trampolines en verschillende speeltuintjes. Twee keer per dag rijdt er ee

Leuke kindercamping, met tegenvallend zwembad.
Door Eva
op 25-07-2026

Leuke kindercamping met een groot animatie en horeca aanbod. Restaurant is voor camping begrippen erg goed. Binnenspeeltuin en kids club is helaas aan de overkant van de weg, maar kinderen worden voor activiteiten wel opgehaald door tractoren met aanhangers, dit is erg leuk! Wij vonden het een nadeel dat het zwembad erg klein is voor de grootte van de camping , niet gezellig en te klein om aan het zwembad te liggen. De camping adverteert met ' een gezellige beachbar voor een lekker biertje' maar dit is helaas niet mogelijk. De camping zelf heeft geen winkeltje voor levensmiddelen, alleen aan de overkant van de weg bij het tankstation dat erg duur is. Helaas zijn de wat grotere supermarkten verder weg en alleen met de auto te bereiken. Verder over all een leuke camping en hebben wij ons 12 dagen prima vermaakt.

Onoverzichtelijke camping, niet onderhouden
Door Suzanne
op 29-06-2026

Onoverzichtelijke camping. De caravan plaatsen liggen ver van het zwembad en speeltuinen vandaan. Kids kunnen niet zelf op pad.
Bij het (zeer kleine) zwembad kun je niet fatsoenlijk zitten. Sanitair zeer verouderd, wel redelijk schoon. Zeer heuvelachtige camping, kunt niets te voet, beter fiets of auto pakken. Kinder boerderij en binnen speeltuin alleen te bereiken door drukke straat over te steken. Geen vriendelijke receptie. De camping zelf is ontzettend rommelig en slecht onderhouden! Gras lijkt weken niet te zijn gemaaid. Wij zijn na 1 nacht vertrokken.

Fijne camping!
Door Janet Gungor-Streuper op 23-08-2025

Fantastische camping.
Genoeg te doen voor de kids.
Personeel is vriendelijk.
Tijdens het uitchecken kregen de kinderen van hun stempel kaart een cadeautje,
Een Fuussekaul kwartel, super leuk!
Bedankt en tot volgend jaar

Vakantie met twee gezinnen
Door Jamie op 11-08-2025

Op vakantie geweest met twee gezinnen op deze leuke camping. Omdat we naast elkaar konden staan konden de kinderen lekker met elkaar optrekken zonder ver te hoeven lopen. We hebben ons prima vermaakt op de camping en in de omgeving. Voor de kinderen wordt heel de dag door van alles georganiseerd.

Zomervakantie met de familie
Door Chris van Putten op 10-08-2025

Met de familie hier op vakantie geweest. Een prachtige camping met heel veel activiteiten voor de kinderen. Een absolute aanrader