19-9-2011
Een camping waar je als ouder net zoveel geniet als je kinderen. Een perfect zwembad waar onze zoon van 2,5 zich prima kon uitleven. Ook het animatieteam, wat voor ons in de 2e week nog maar uit 3 personen bestond was actief en net zo enthousiast voor 10 kinderen als voor 50 kinderen in het zwembad. Kinderdisco mag wellicht iets vroeger, maar dat is persoonlijk.
Het eten was ook prima. Ik las vooraf dat het allemaal niet zo goed was, maar ik heb meerdere malen de take away als het restaurant bezocht en dit was goed.
Ook omgeving is zeer divers en met een park als Gardaland is ook op een mindere dag qua weer een prima alternatief
Wij zullen volgend jaar wederom deze camping betrekken
2-9-2011
2 weken op deze camping geweest in augustus, wat geweldig
Het allemaal erg schoon en goed onderhouden, de mensen zijn supervriendelijk
Het ANIMATIETEAM.........tjsa wat kan je daar nog over zeggen wat een geweldige onuitputtelijke mensen van s morgens tot s avons vermaken ze je geweldig!!
Handoekje leggen we lachen er gewoon om, als je rond half 10 richting zwembad gaat is er nog plek genoeg en na half 1 ook weer hoor dus geen probleem.
Ijs superlekker, prijs voor eten en drinken is erg netjes op de camping alleen hagelslag enzo duur maar ach wij hollanders nemen dat gewoon mee van huis :)
En ook voor ons, nog nooit 2 keer hetzelfde geboekt maar ook wij hebben het dit jaar WEL gedaan want je kunt de kinderen zo lekker vrij laten op de camping omdat alles zo veilig is, zo hebben we zelf ook ECHT vakantie
Altomincio, bedankt!!
12-9-2011
Het was lekker op deze cmping kinderen blij met alle facaliteiten en wij blij met de blije kinderen.. aanrader voor een leuke gezellig vakantie..