Camping Villaggio Turistico Isamar & Isaresidence**** in Isola Verde Italië beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Camping Villaggio Turistico Isamar & Isaresidence****

6,3
Activiteiten
Onderkomens
6,7

Cottage Miami.

Beoordelingen Camping Villaggio Turistico Isamar & Isaresidence****

Via Isamar 9, 30010, Isola Verde
Camping Villaggio Turistico Isamar & Isaresidence scoort een 7,6 uit 10, op basis van 379 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Villaggio Turistico Isamar & Isaresidence****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Villaggio Turistico Isamar & Isaresidence**** in Isola Verde, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 245 vakantiefoto's van Camping Villaggio Turistico Isamar & Isaresidence**** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Villaggio Turistico Isamar & Isaresidence**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Veneto. Vergelijk Camping Villaggio Turistico Isamar & Isaresidence**** met andere accommodaties in Isola Verde.

341 beoordelingen over Villaggio Turistico Isamar & Isaresidence****

6,3
Activiteiten
Onderkomens
met oudere kinderen, 2012
"Leuke camping"
anoniem_
21-1-2012 Afgelopen zomer ben ik er geweest met me ouders en me broer (19) ik ben 17 jaar, was een grote leuke camping. Heel de dag door animatie (zumba, aquarobic, musical). Leuk centraal punt waar iedereen samen komt. Verder een mooi groot strand, waar veel strandmannen rondlopen om zonnebrillen handoeken en dat soort dingen te verkopen. Ook een leuk zwembad met gratis ligbedden.

Vriendelijk personeel, we werden gelijk geholpen toen er iets ontbrak uit de stacaravan. De stacaravan was overigens schoon.

Campingwinkel maar ook in de buurt van een liddl.
Het dorpje Iso la verder stelt niks voor! Een café en verder niks.
Chioggia is wel een leuk stadje alleen daar moet je wel echt met de auto heen. Het enige nadeel was dat je niet zomaar naar een dorpje kon lopen of fietsen.

Op ongeveer 500m afstand een disco : cabana.
Daarbij zit ook een restaurant waar je savonds kan eten met een soort bar Verder een overdekt tentje wel buiten waar iedereen gezellig heen ging. Niet heel groot.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Mooie camping."
Weggoed
13-9-2011 Na alle verhalen hier te hebben gelezen,gingen we erg bevooroordeeld ernaar toe.
De carvans (we hadden de tabago)is erg klein,maar wel erg schoon.schijnbaar zijn er op de camping twee soorten van,direct bij de zee en zwembad en dichtbij de ingang.
Wij hadden de nieuwste carvans,dicht bij de ingang/winkels.
De campings is groot,maar niet zoals sommige omschrijven niet te doen met de voet.
Je kunt alles prima lopen..
Eten,we waren aan het einde van het seizoen dus er was een restaurant dicht,echtere wel goed eten.
Bediening is niet echt spraakzaam,en als je pech hebt eet je niet samen,maar als je dan het verhaal van hun hoort hoe lang en vaak zij werken,begrijp je het een beetje.
Eigenlijk een super camping,met uitvalswegen naar Venetië en Milaan.
In de directe omgeving is er niets te doen..maar dat weet je van te voren..

"Isamar"
mirandamast
8-9-2011 Dit is een zeer grote mega onpersoonlijke camping/vakantiepark, dat alleen gunstig ligt ten opzichte van de zee en Venetie en Chioggia. Je kunt je van 's morgens vroeg tot diep in de nacht vermaken. (zodat alle andere campinggasten er ook last van hebben) Het personeel wisselt van zeer vriendelijk tot onbeschoft. Het strand is heerlijk ook al is de zee vaak vies. Het restaurant is goed. Je hebt een fiets nodig want zo groot is het, dus meenemen of huren á €23 p.w. Alles is er... van skatebaan, discoteek , wijnbar, winkeltjes, noem het maar op. Daardoor is de camping ook luidruchtig. De plekken zijn schaduwrijk, je staat op zand/grond dus vies. Sanitair wordt vaak 'schoongemaakt' maar is dat niet. Vnl Duitsers en Polen en wat Nl en It. Dus naast de pizza ook pommes mit snitzel. Animatie is luid en over de camping te horen(disco 4 uur) Italie vind je niet op deze camping, daarvoor moet je echt iets anders zoeken. Wil je een strandvakantie, met volop animatie en vertier dan is dit ideaal.

"LEKKERE VAKANTIE GEHAD"
Danielle
4-9-2011 Lekkere vakantie gehad met mooi weer.
We hadden een Tobago caravan, was wel aan de krappe kant, voor mij niet echt een probleem aangezien je er alleen slaapt. Wij waren met 4 personen. ( voor 6 personen is dit niet te doen).
Verder vond ik dat je erg weinig privacy voor de caravan had, alles erg open.

Verder was het super, de caravan was schoon ( oude type), zwembaden waren mooi en het strand was ook goed. De camping is goed onderhouden.
De kinderen hebben zich erg vermaakt.

Wat mij wel opviel is dat de supermarkt wel erg duur was. Je kan beter naar de Lidl gaan.

Het is geen camping als je houdt van rust, de animatie bij het zwembad is erg luidruchtig. Wij vonden dit geen probleem en houden hier wel van.

"Leuke vakantie"
inge
3-9-2011 Wij zijn net terug van de vakantie waren in app Isaresidence!
Beviel ons goed zelfs de bedden!
Een nadeel het ligt ECHT niet naast de camping!
Voor de rest alleen pluspunten zwembaden waren prima strand ook!

"Met angst en beven"
fam h
25-10-2011 ook wij gingen met enige tegenzin naar isamar al die verhalen op zoover
dat het niet goed zou zijn.
wat een onzin we hebben het heerlijk gehad muggen heb je overal ook in nederland,als jij vriendelijk bent naar het personeel toe zijn zij ook vriendelijk tegen jou.zwembad dicht ja het moet ook wel eens schoongemaakt anders ligt het vol met zand en is het water smerig en dan is het ook weer niet goed.we hebben heerlijk gegeten in de restaurants en als je dat niet wil moet je lekker zelf koken.
muziek tot elf uur gezellig daarna is het stil je hebt toch vakantie blijf je iets langer in je bed liggen.al met al wij gaan volgend jaar zeker weer terug want ons is het prima bavallen.isamar here we come

"Leuke vakantie gehad"
P
25-8-2011 Wij zijn er drie weken geweest met onze eigen caravan en hebben drie weken genoten. Inderdaad de omgeving is wat minder, maar dat weet je van te voren. Animatieteam werkelijk fantastich voor jong en oud, super. En tja muggen, maar die hebben wij hier ook hoor. Gewoon insmeren en genieten van het mooie weer. Wij vonden het kleine zwembad heerlijk, vooral de badmeester deed zijn werk daar uitmuntend. Onze kinderen van 4 en 12 hebben het erg leuk gehad. Wel jammer dat het sanitair de laatste week wat minder schoon was en de douches zijn niet super. Maar dat is dan het enige minpunt van de camping. Wij hadden een mooie ruime plek in de schaduw nr. 244.

"Grote drukke camping"
Jong
22-8-2011 Het is een grote camping met veel Nederlanders. Stacaravan Bermuda was groot en schoon met een zeer karig inventaris. Strand is prima. Bij de zwembaden en restaurants is veel lawaai.

"Soort van bungalowpark, maar dan anders..."
caramia
22-8-2011 Wat een enorme camping, het is maar net waar je van houdt. Helaas was het ons bij de reservering niet direct duidelijk om wat voor een grote camping het hier in werkelijkheid ging. Ben je opzoek naar vermaak van 09.00 - 24.00 u. en een camping waar je niet vanaf zou willen, dan is dit uw camping. Achterland is namelijk zeer saai, niks te beleven. De zwembaden en de zee waren op zo'n 100 mtr afst. van ons chalet, leek in eerste instantie een groot pluspunt, totdat de geluidsinstallatie bij het zwembad van het animatieteam aanging (en niet weer uit). Animatieteam was zeer zeker professioneel, maar voor ons way to much, way to loud! Een schone camping is fijn, maar om half 1 's nachts wakker schrikken van een bezemwagen met veel toeters en bellen, nee! Je schrikt je rot. Dus als je opzoek bent naar rust in je vakantie, ga dan niet naar deze camping. Zwembaden waren overigens heerlijk + schoon sanitair. Verona, Venetië en Chioggia een welkome afwisseling en de moeite waard om te bezoeken.

"Grote, massale camping"
fam. Nijhof
30-8-2011 De Tobaggo is zeer klein, viel ons tegen (touroperator). De camping is mooi opgezet, groot maar daar merk je niet veel van. Bij de zwembaden met glijbaan is het erg druk en veel harde muziek. Wij stonden bij deze baden (paar ongelukken gebeurd en bad is een aantal dagen gesloten geweest) in de buurt en hadden tot rond 23.00 uur erg veel last van de muziek. Hou je van animatie dan kom je hier aan je trekken. Supermarkt etc aanwezig op camping.
Gelijk aan het strand, wel druk. Restaurants prima! Receptie zeer klantonvriendelijk. Slechte communicatie tussen medewerkers onderling. Een heel groot voordeel is dat je vanuit Chioggia met de boot (1,5 uur) varen naar Venetie kan. Prachtige tocht en is dus een aanrader! Chioggia zelf is ook leuk. Voor overige cultuur moet je hier niet heen. Kwamen vanaf Toscane in een ander Italie. Maar de zee doet het altijd goed!