Beoordelingen Camping Union Lido****

24 mei 2013

Union Lido****
Beoordelingen Camping Union Lido****
Via Fausta, 258, I - 30013, Cavallino (Treporti)
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Union Lido**** in Cavallino (Treporti), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Union Lido**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Union Lido scoort een 8,2 uit 10, op basis van 446 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Union Lido**** in Cavallino (Treporti), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Union Lido****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Union Lido**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 279 vakantiefoto's van Camping Union Lido**** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Union Lido**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Veneto. Vergelijk Camping Union Lido**** met andere accommodaties in Cavallino (Treporti).

387 beoordelingen over Union Lido****

met jonge kinderen, Mei 2013
"Super vakantie gehad"
moos77
13-5-2013 Een prachtig aangelegde camping met alles erop en eraan.
Zwembaden, strand, speeltuinen en "kermis", winkels, welnesscentrum, heerlijke restaurantjes en nog veel meer.
Vriendelijk personeel, al wordt er wel hard gereden op de camping door personeel in van die golfkarretjes.
De mobielhome was keurig, al stond het wel erg dicht tegenover elkaar,
maar dat hoort ook wel weer bij een camping.
Wij hebben heerlijk gegeten, zowel aan het strand en bij het lagune zwembad.
De kids en wij hebben ons prima vermaakt op deze camping.
Al zouden wij er niet voor kiezen om er in het hoogseizoen heen te gaan.
Dan lijkt het me wel erg druk.....

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Grote maar mooie camping direct aan het strand"
Miranda
12-5-2013 Wij hebben de meivakantie op Union Lido in een mobile home van touroperator doorgebracht en hebben het prima naar de zin gehad, de kinderen (4 en 7 jaar) ook. Ondanks het voorseizoen was er elke dag kinderanimatie. Funpark, winkels en restaurants waren geopend, 1 zwembad was al geopend en tijdens ons verblijf ging ook het zwembad met de zandbodem open. Alles is keurig aangelegd en verzorgd. Erg groene camping met grote kampeerplaatsen. Er zijn mobile homes met en zonder veranda, met en zonder gras en de auto kan naast de mobile home geparkeerd worden of op een apart gereserveerde plaats aan het begin van het 'straatje'. In het hoogseizoen zijn er zo'n 12.000 gasten dat vinden wij teveel, voorseizoen is prima. uiteraard zijn er strenge regels, maar gezien de grootte van de camping is dat ook noodzakelijk. tussen 13 en 15.00 uur is er siesta en kan je er niet op of af met de auto, wel kan je de auto buiten de ingang parkeren en dan gewoon komen of gaan wanneer je wilt.

2013
"Fantastisch!"
F.S
14-3-2013 Ik (18) ben er geweest met mijn zusje, ouders en kennissen. Voor ieder wat wils. Super

met jonge kinderen, 2013
"Voor herhaling vatbaar !!!"
cindyke
23-2-2013 Zéér grote camping met veel voorzieningen op alle vlakken, lekker eten,veel ontspanning voor jong en oud !
Alleen spijtig dat het zo duur is en zo vlug uitverkocht, wij proberen al enkele jaren terug te gaan maar het lukt gewoon niet omdat alles volzet is wat betaalbaar is.....

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Zeer luxe strafkamp"
Peeters
30-9-2012 Ik ben altijd erg sceptisch t.a.v. iedereen die negatief schrijft over een accomodatie. In dit geval ben ik toch ook geneigd om dit te doen. Deze camping is zo groot (18000 mensen in hoogseizoen)dat ik het niet kindvriendelijk meer vind. Je moet nl altijd heel ver lopen.(fietsen mag niet) Faciliteiten zijn prima, maar bijvoorbeeld restaurants zijn erg chique. Daardoor ga je met kleine kinderen niet snel uit eten. Er zijn zo verschrikkelijk veel regels en het personeel lijkt er plezier in te hebben dit als een politiemacht te handhaven. Vreselijk. Zij realiseren zich niet dat je GAST bent.
De camping is erg overzichtelijk, maar niet gezellig ingericht (alle straten zijn recht en smal).

Omgeving is fijn als je wil fietsen, maar niet erg mooi. En houdt rekening met muggen. 24 uur per dag. Wij hebben letterlijk 4 potten spray verbruikt in 2 wk.
Conclusie: Alles is er behalve sfeer

met jonge kinderen, 2012
"Nooit meer!"
Rene
21-9-2012 Camping Union Lido is ons helaas zeer slecht bevallen. Het feit dat het seizoen ten einde liep en de zwembaden, winkels, supermarkten sloten, heeft ons doen besluien de vakantie voortijdig af te breken. Veel te weinig ligbedden (ondanks het einde van het seizoen) bij het zwembad (waardoor je op de stenen grond moet liggen) en de afstanden (voor kinderen) op de camping veel te groot zijn.

Tenslotte (ik was al gewaarschuwd door eerdere beoordelingen op deze site) hanteert de camping zeer (zeer) strikte openingstijden. Op de dag dat wij een bezoek aan Venetie wilde brengen mochten wij het campingterrein niet verlaten (!). reden hiervoor was de zgn. siesta.

Tenslotte betaal je voor alles. Wil je een ligbed op het strand betaal je , wil je een ligbed bij het zwembad betaal je. Kortom voor ons een keer maar nooit meer.....

met partner, Sept. 2012
"Mooie camping, sanitair goed"
heer Zuidema
21-9-2012 Camping te groot, maar wel van alles voorzien, prachtig sanitair, leuke restaurantjes

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Te groot met te veel regels."
ASTRA
15-10-2012 Wij zijn 2 weken geleden op deze camping geweest.
Wij waren er de laatste 2 weken voor het park zou sluiten en 1 van de zwembaden (de leukste) werd al medio onze vakantie gesloten.
Verder ligt er geen gras voor de stacaravans, maar hadden we zand...en als het dan regent....
Voor zover gezien heeft geen enkele caravan gras voor zijn deur.
Fietsen mag idd niet, maar dat geldt dan weer niet voor de electrokarretjes waarmee het personeel rond scheurt.
Verder willen (lees: dwingen) ze je je paspoorten aftegeven gedurende het verblijf op de camping.
Dit mag officieel niet en 1 telefoontje naar de Ambassade bevestigde dit en wij kregen onze paspoorten weer gelijk terug!
Wat ook een nadeel is, is de afstand van de camping naar de snelweg, dat is snel een uur rijden voor 30 km.
Let wel op : Italie is een duur land, vooral wat boodschappen betreft!!!

met partner, Sept. 2012
"Fantastisch"
Marien Jan
10-3-2013 unio lido is een fantastische camping erg groot dat wel daarom dat er veel regels moeten zijn om er de rust te houden en en elke gast er kan volop van kan genieten een fantastische camping

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Voor de tweede keer was het SUPER!"
Ilja
23-8-2012 Zijn hier voor de 2e keer geweest en wederom hebben we als gezin een top vakantie gehad.
De accomodatie, zwembaden, restaurants, sanitair, werkende mensen etc etc....gewoon goed.
T.o.v vorig jaar een groot pluspunt dat er nu echt fijn zand bij één van de zwembaden ligt. Maakt het af. Badmutsen zijn verplicht, maar een bandana is ook prima.
Er liggen verschillende grote supermarkten in de buurt en Jesolo is ook de moeite waard. Een mega lange boulevard waar genoeg te doen is.
Naast Venetie zijn burano/murano ook mooi.
Wij komen zeker weten weer terug.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?