13-5-2013
Een prachtig aangelegde camping met alles erop en eraan.
Zwembaden, strand, speeltuinen en "kermis", winkels, welnesscentrum, heerlijke restaurantjes en nog veel meer.
Vriendelijk personeel, al wordt er wel hard gereden op de camping door personeel in van die golfkarretjes.
De mobielhome was keurig, al stond het wel erg dicht tegenover elkaar,
maar dat hoort ook wel weer bij een camping.
Wij hebben heerlijk gegeten, zowel aan het strand en bij het lagune zwembad.
De kids en wij hebben ons prima vermaakt op deze camping.
Al zouden wij er niet voor kiezen om er in het hoogseizoen heen te gaan.
Dan lijkt het me wel erg druk.....
12-5-2013
Wij hebben de meivakantie op Union Lido in een mobile home van touroperator doorgebracht en hebben het prima naar de zin gehad, de kinderen (4 en 7 jaar) ook. Ondanks het voorseizoen was er elke dag kinderanimatie. Funpark, winkels en restaurants waren geopend, 1 zwembad was al geopend en tijdens ons verblijf ging ook het zwembad met de zandbodem open. Alles is keurig aangelegd en verzorgd. Erg groene camping met grote kampeerplaatsen. Er zijn mobile homes met en zonder veranda, met en zonder gras en de auto kan naast de mobile home geparkeerd worden of op een apart gereserveerde plaats aan het begin van het 'straatje'. In het hoogseizoen zijn er zo'n 12.000 gasten dat vinden wij teveel, voorseizoen is prima. uiteraard zijn er strenge regels, maar gezien de grootte van de camping is dat ook noodzakelijk. tussen 13 en 15.00 uur is er siesta en kan je er niet op of af met de auto, wel kan je de auto buiten de ingang parkeren en dan gewoon komen of gaan wanneer je wilt.
14-3-2013
Ik (18) ben er geweest met mijn zusje, ouders en kennissen. Voor ieder wat wils. Super