Beoordelingen Camping Marina di Venezia****

26 mei 2013

Marina di Venezia****
Beoordelingen Camping Marina di Venezia****
Via Montello 6, I-30010, Cavallino (Treporti)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Marina di Venezia**** in Cavallino (Treporti), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Marina di Venezia**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Marina di Venezia scoort een 8,3 uit 10, op basis van 380 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Marina di Venezia**** in Cavallino (Treporti), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Marina di Venezia****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Marina di Venezia**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 236 vakantiefoto's van Camping Marina di Venezia**** vinden. Je kunt 3 video's van Camping Marina di Venezia**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Veneto. Vergelijk Camping Marina di Venezia**** met andere accommodaties in Cavallino (Treporti).

314 beoordelingen over Marina di Venezia****

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Geweldig goed georganiseerde camping"
Tanja Koopman
22-5-2013 Samen met onze 2 kinderen van 9 en 12 jaar hebben we 2 geweldige weken gehad. Er zijn veel regels op deze camping maar deze hebben we niet als storend ervaren. Integendeel, omdat het zo'n grote camping is heb je ook regels nodig, alleen maar in het belang van je eigen veiligheid. Wij hebben totaal geen overlast gehad van polen of russen, ook niet dat zij wel van de glijbanen gaan tijdens siësta zoals hieronder in een andere reactie staat beschreven. Badmeesters zijn voor iedereen "streng" ongeacht je nationaliteit. In het voorseizoen helemaal niet druk, gewoon gezellig! Geweldig zwembad, verwarmde baden en ligbedjes tegen betaling (2 euro per dag). Zee op loopafstand en ook daar "lifequards". Wij zaten in het Marina 2000 gedeelte, een sunlodge van touroperator. In een prachtig straatje en binnen 10 minuten lopen bij de winkels, zee of zwembad. De camping wordt goed onderhouden, er wordt gespoten tegen de muggen. Grote campingwinkel met heerlijke verse broodjes. Volgend jaar weer

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Heerlijke meivakantie 2013."
Bianca
12-5-2013 Wij, gezin met 2 pubers van 13 en 15 jaar, hebben ons weer heerlijk vermaakt op deze camping. Het weer was lekker met af en toe een regenbui. Zwembad en strand/zee werden al gebruikt maar de temp van het water was nog laag. In vergelijking met 2 jaar geleden nu heel veel muggen ( erg vochtige najaar/winter) en ontzettend veel Polen. Wij huurden altijd via touroperator, maar stappen nu over naar andere touroperator.
Deze caravans zijn ruimer en de bedden zijn 2.00 m.
De kinderen hebben zich prima vermaakt met de andere Nederlandse jeugd. Deze zoeken elkaar toch op.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Mega camping veel regels"
bas
13-5-2013 Leuke camping aan zee, maar meer camera's als bij ons in de stad, in de meivakantie veel poolse bezoekers, van 7 tot 4 in de nacht drinken en mogen alles om dat ze geen engels kunnen. In zwembad wordt je moe van de het badpersoneel met hun rare regels net of je voor het eerst in zwembad komt. 2x per dag omroepen dat de kassa om vakantie te betalen dicht gaat. Verder overal voor betalen vonden het in mei al druk, in hoogseizoen niet te doen zwembad was nu al druk met paar honderd man en in de zomer ben je er met 15000, weg er naar toe is dan ook niet te doen, zat nu al vol, voordeel is dat je met de boot naar venetie kan, in mei nog geen animatie, wel was zwembad hele dag open, maar glijbanen niet, die maken lawaai en dan mag niet tussen 1 en 3 behalve als je pools of rus bent want dan kun je geen engels en spreken ze je niet aan, discriminatie is er dus hoog. na 2 weken met feestende polen achterons
Al met al aardige camping vind het niet 4 sterren

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Geweldige vakantie!"
Ellen
29-9-2012 Dit is vakantie vieren! Zowel, voor ons, grootouders als ouders, oom en kleinzoon, geweldig. Het zwembad is een sprookje, het strand fantastisch!! groot, weids en schoon.

De Happylux caravan van touroperator, prima in orde, lekker licht en schoon. De bedden zijn te klein, maar dat is ook echt het enigste minpuntje wat we kunnen verzinnen.

Volgend jaar weer een touroperator caravan!!

met jonge kinderen, 2012
"Mooie camping!"
maaike
6-9-2012 wij zijn deze zomer 12 dagen met 2 jonge gezinnen op camping marina di venezia geweest. ontzettend naar ons zin gehad.
het is een grote maar zeer goed verzorgde camping. we hadden eigen sanitair in de stacaravans maar wel geregeld in de grote sanitaire voorzieningen geweest van de camping. deze werden uitstekend onderhouden en er was constant iemand aan het schoon maken.
er zijn strikte regels en tijden maar hebben hier geen last van gehad. dit is juist prima met zo veel mensen. zwembad was mooi en groot en goed toezicht. strand was een kwastie van de camping af lopen en je stond met je voeten in het zand. heerlijk! ook deze zag er mooi en schoon uit!
boodschappen in de capming winkel waren uitstekend. prijzen buiten de camping zijn duurder. ook waren er enkele nl producten aanwezig.
al met al een prima vakantie gehad!

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Absoluut een aanrader!"
brietje1942
22-8-2012 Heerlijke camping meeste plekken in de schaduw. Het is wel een vrij grote camping dus bijna iedereen huurt fietsen omdat het ver om te lopen is. Mooi strand alleen de zee was een beetje vies. Min punt aan de camping dat er sjeista wordt gehouden maakt niet uit maar tussen 1 en 3 gaat letterlijk alles dicht je kan niet meer zwemmen mag niet meer auto rijden je kan alleen naar het strand. Venetie Burano en Murano zijn echt een aanrader! Alleen het publiek is niet echt spontaan dat je zo mensen tegen komt, en vriendjes vriendinnetjes maakt. Aqua landia is een waterpret park in de buurt alleen het is gigantisch druk.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Camping is te groot"
Martin
12-9-2012 Wat een groten camping en heel mooi maar je woord er constant in de gaten gehouden als ze je bandje niet zien dan komen ze gelijk naar je toe waar je bandje is.
De plekken zijn klein je kan je caravan maar net kwijt en als je er een tent
bij zet dan staan ze gelijk bij je dat je de tent moet betalen 10 euro per dag. Het zwembad is heel groot en heel mooi alleen om 12.50 uur gaat de fluit dan moet iedereen het zwembad uit dan gaan ze rusten alleen waar je geld uit kan geven blijf open.
Ook moet je voor alles in de rij staan bij de bakker,supermarkt en bij de minigolf.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Alles goed geregeld, maar weinig sfeer door omvang"
Vinnie
25-8-2012 Camping is goed georganiseerd, strak geregeld en ook op algehele staat valt niets aan te merken. Mobile home of accomodatie kan je van diverse instanties boeken.
Onze, kinderen 11/12 jaar oud vonden het erg leuk, maar op deze camping is iedereen wel wat afstandelijk. Komt waarschijnlijk door de enorme omvang. In de buurt zijn leuke tripjes te maken naar Venetie, Murano, Burano, maar ook Treviso is een aanrader. Geen muggen gezien ondanks de berichten. Voor ons de volgende keer toch een wat meer knusse camping waar wat meer sfeer heerst.
Verder wel een dikke voldoende hoor.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Geweldige vacantie gehad"
minka theunissen
15-8-2012 camping marina di venazia,ondanks alle negative reactie die we gelezen hadden ,geweldige vacantie gehad ,2 kinderen van 14 ,en 16,
echt geen last gehad van muggen,groote camping ,maar geweldig personeel ,erg behulp zaam ,vriendelijk ,geweldig zwembad ,vergeleke ander campings ,hellemaal geen strenge regels ,heel schoon alles
echt eeten was geweldig ,vis paste piza ,geloof zelfs als je wildt fricandele en bitter bal .leuke animatie team .goede prijzen ,wij zaten heelemaal aan de buite rand in een staan caravan ,maar de afstande waren goed te doen ,een beetje bewegen is prima ,siesta ,wel wennen ,maar goed op te losen met het strant te combineren ,leuke schows ,beter als anders
vlak aan venetie ,mooie omgeveing ,groote markt dinsdags ,in de buurt ,goed ook met de bus te doen ,leuke dingen om te doen in de buurt ,keuze zat ,echt geweldige vacantie ,tot nu toe van alles de beste kwa alles ,let wel voor de bedjes moet je betalen strant best duur ,zwemb half minder

met jonge kinderen, Juli 2012
"Leuk voor een weekje..."
Elisabeth
15-8-2012 Wij (gezin met kids) waren twee weken terug op deze leuke camping. We hebben ons goed vermaakt. Prachtig zandstrand, goede supermarkt een een prachtige accommodatie (mobilhome in april geplaatst). Het feit dat alles dichtging tussen 1 en 3 en we ook echt van het zwembad werden verwijderd vonden wij niet prettig, gelukkig maakte het strand een hoop goed. Verder is het een drukke bedoeling bij het zwembad met een hoop fluitjes en regels (ook wel nodig). In de omgeving is Venetie natuurlijk een aanrader, verder weinig te doen. We hebben ons uitstekend vermaakt maar waren wel blij dat we de 2e week naar een andere camping gingen aan het Gardameer met wat meer vrijheid, gezellige plaatsjes en geen siesta.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?