Camping Villaggio Turistico Internazionale**** in Bibione Italië beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Camping Villaggio Turistico Internazionale****

Camping Villaggio Turistico Internazionale**** Bibione

Beoordelingen Camping Villaggio Turistico Internazionale****

Via delle Colonie 2, 30020, Bibione
Camping Villaggio Turistico Internazionale scoort een 8,6 uit 10, op basis van 71 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Villaggio Turistico Internazionale****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Villaggio Turistico Internazionale**** in Bibione, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Camping Villaggio Turistico Internazionale**** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Villaggio Turistico Internazionale**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Veneto. Vergelijk Camping Villaggio Turistico Internazionale**** met andere accommodaties in Bibione.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Villaggio Turistico Internazionale****

met oudere kinderen, Aug. 2011
"VTI bungalow"
Danielle
4-9-2011 Wij zijn eind augustus 1 week naar VTI geweest en zaten in Villa Anna (bungalow). Het was en prima 6 pers. bungalow met 2 slaapk. (2x2bedd.) en een slaapbank. De woonkamer was iets aan de kleine kant (maar je leeft toch buiten). De airco was heerlijk (en ook wel nodig)!
Als je het bungalowpark af loopt, steek je een straat over (hier is de receptie, winkel, enz), loop je over de camping, en dan kom je bij het strand. Daar heb je een vaste plek (parasol met nummer) met 2 ligbedden. Ook kun je bij het zwembad 2 ligbedden krijgen en bij je huisje heb je er 2.
Bibione is toeritisch en druk: je moet er echt van houden. Het was n.l even zoeken naar een gezellig restaurant wat bijv. niet lijkt op een eetschuur met TL-verlichting. Veel winkeltjes! Heerlijke ijssalons :)
Receptie: complimenten! (ook ned. sprekend)
Zee: soms kwallen en aangespoelt gras, verder heerlijk, goede temp.
Animatie: GEWELDIG! Veel leuke dingen: musical, band, verkiezing, bbq, enz.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"We willen terug.....NU!!!!"
Frank,Diane,Pien en...
28-8-2011 Wat een leuke camping!Erg schoon ,vriendelijke mensen lekker eten.We logeerden in `n tent van een touroperator en werden geweldig ontvangen door Lies en Jan,bij aankomst`n lekkere koele fles water in de koelkast en had je iets nodig dan werd alle hulp geboden door ze....Dit was voor ons een topvakantie mede te danken aan Lies en Jan.
LIES EN JAN for PRESIDENT!!!!!!!!!!

"Nooit meer"
Robert
3-9-2011 het is omdat we op doorreis waren maar 79 euro voor één nacht is echt bespottelijk.
Kleine plaatsen en bij vertrek een ware uittocht en chaos, wat een massa produktie , en dat onder dennenbomen die als je niets doet je caravan besmeuren met hars.

Prachtig strand en zwembad , maar een pilske kost er 6 euro.
Never weer

"In een woord "FANTASTICHE""
familie met 1 zoon
20-8-2011 Dit was onze eerste camping ervaring, we waren eerlijk gezegd een beetje sceptisch, maar het heeft onze verwachting meer dan overtroffen. De camping is super schoon, klein en overzichtelijk. Mooi zwembad, vlak bij het strand. Wij verbleven in een TOP Caravan, helemaal goed. Ook schoon, fijne bedden, goede douche. Wat wil je nog meer. Het weer zat ook mee, terwijl in de rest van Europa het niet zo'n geweldig weer was. Wij hebben van iedere minuut genoten. Als we geweten hadden wanneer we volgend jaar vakantie hebben, dan hadden we bij vertrek gelijk weer geboekt. Echt een aanrader dus!!!!!

"Een super camping met alles erop en eraan"
Ruud, Sjoukje, Mart...
28-8-2011 Na twee jaar weer terug op de camping. Het voelde weer als toen en dat is erg goed. Een camping van alle gemakken voorzien. Zee, strand, zwembad en veel vertier. Wij hadden een tent gehuurd van een touroperator, prima tent met alles wat je nodig hebt. Ook de verzorging van de gastheer en dame is helemaal super. Jan en Lies nog bedankt voor alle zorg. Een camping om zeker nog eens terug te keren.

"Super camping"
Ingrid
22-8-2011 We zijn eind juli 2 weken naar deze camping geweest. Rechtstreeks geboekt via de campingsite. We hadden een mooie, vrij nieuwe caravan en gekozen voor een plus pakket ( oa eigen bedjes op het strand en bij het zwembad). Camping is schoon, overzichtelijk en zeer kindvriendelijk. Direct aan het strand en je loopt zo Bibione in. Er wordt veel georganiseerd. Echt een aanrader.

met een groep, Juli 2011
"Topper wat wil je nog meer"
daan
15-8-2011 juli 2012 2 weken in een touroperator tent geweest wat een heerlijke schone en mooie camping.
mooie straatjes alle straten zijn bestraat dus geen modder boel.
lieve mensen ook de receptie Chiara spreekt Nederlands en helpen je overal bij.
Go 4 camp medewerker Jan en zijn vrouw erg lief en bereid om je met alles te helpen dat hebben ze ons zeker gedaan.
onze jongens gingen elke dag naar de voetbalschool op het strand in de ochtend 2 uur en eind van de middag 2 uurtjes je leerde techniek en partijtjes ook op de donderdag avond vanuit het animatie team met de voetballers pizza en cola en ijs eten in het restaurant voor 7 euro voor alle leeftijden is er wat te doen op deze camping en de hele dag door is er wat te doen voor de kinderen groot of klein
je loopt zo het strand op en de winkels is 100 meter van de camping en erg gezellig.mooi zwembad en wij gaan zeker terug volgend jaar.

"Schoon mooi alles is goed geregeld."
De Bruijn
5-8-2011 Ben geen campingman maar deze is top met een geweldig mooi en ruim opgezet strand. Groot nadeel is de overactive mugjes die mij zelfs op het strand nazaten maar met veel muggenspray is het prima daar.
Restaurants werken als paarden en je eet in dat zelfde tempo omdat alles direct klaar is maar daardoor is het uit een niet gezellig.
Ook een jammer dat er honden zijn toegestaan.

met partner, Sept. 2010
"Mooie, nette camping met goede ligging."
Linda
2-5-2011 Wij waren hier al eerder geweest, echter nooit in het na-seizoen. Dit viel tegen, zwembad was dicht, geen annimatie meer, restaurant op bungalowpark was ook dicht. Dit was zeer jammer, vooral omdat dit niet kenbaar was gemaakt van tevoren. Ook de winkels waren al vroeg dicht.
In het hoogseizoen is deze camping zeker een aanrader, daarom toch een goede waardering.

met jonge kinderen, 2010
"Leuke grote camping met geweldige ligging"
joyce
2-8-2010 Een hele grote camping. Bedjes bij het zwembad en het strand waren inclusief bij de stacaravan, maar bij het zwembad zonder schaduw (met baby niet handig) en bij de zee lag je op rij 10 ofzo... ook weer niet handig met kleine kinderen.
Niet veel last gehad van muggen, ook niet van strenge regeltjes die zouden moeten gelden na 23 uur ofzo. Prima ligging tov Bibione.
Helaas geen strandbar ofzo... verder prima camping !

1 2 3 4 5 volgende