Camping La Chiocciola*** in Capannole Italië beoordelingen 7.7 | Zoover

Camping La Chiocciola*** Capannole

Beoordelingen Camping La Chiocciola***

Via Giulio Cesare Interno 14, I-52020, Capannole
Camping La Chiocciola scoort een 7,7 uit 10, op basis van 187 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping La Chiocciola***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping La Chiocciola*** in Capannole, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 143 vakantiefoto's van Camping La Chiocciola*** vinden. Je kunt 1 video van Camping La Chiocciola*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Camping La Chiocciola*** met andere accommodaties in Capannole.

183 beoordelingen over La Chiocciola***

met partner, apr 2012
""VALUE FOR MONEY""
Ben van der Velden
29-5-2012 Toen wij op 25 april met onze camper aankwamen was de receptie ons zeer behulpzaam bij het activeren van onze (nieuwe klant) Canal+ kaart. Dank zij de (primeur in 2012) combinatie Acsi + Nkc waren er relatief al veel NL-senioren. Vanwege een 'last-minute' aanbieding van touroperator waren er enkele gezinnen met kinderen. Een perfecte mix. In de nacht 25/26 april is bad 1 in gereedheid gebracht en in de nacht 26/27 bad twee. Ook werden de vakantie-units van touroperator gereed gemaakt voor gebruik. Hoewel wij normaliter als camperaars hooguit twee nachten op dezelfde plaats verblijven (en zeker geen resorts aandoen) werden het nu vier nachten. Wie achter de schermen kijkt en wil fotograferen kan inderdaad dat soort plaatjes schieten, juist in het voorzeizoen als men volop bezig is alles in orde te maken.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Nooit meer!"
Linda Daniels
13-5-2012 De foto's spreken voor zich. Management begreep onze klacht niet. Touroperator gelukkig wel en we mochten direct door naar een andere (wel) fantastische camping in Toscane.

"Rommelige camping"
René
8-10-2011 Misschien in het hoogseizoen wel alles in orde (behalve achterstallig onderhoud), maar in september erg rommelig. Wel een uitstekend restaurant bij de achteringang van de camping. Stacaravan zijn ruim en schoon. Deze staan in lange rijen, met slechts lage boomjes er tussen. Veel muggen en last gehad van langdurig honden geblaf van naast gelegen boerderij. Zwembad heeft afwateringskleppen, die bij iedere golfslag dichtslaan. Na verloop van tijd is dit irritant.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Mooie plek, mooie camping"
anita
30-8-2011 De camping ziet er super uit, sanitair van zeer goede kwaliteit altijd schoon! 3 zwembaden, ping pongtafels voor de kinderen, jammer dat er voor de oudere jeugd niet wat meer te doen is! Wel veel te veel nederlanders (alleen maar). Voor het eerst met tent van een touroperator geweest...werden erg happy van de tent! Compleet,netjes, schoon en goed onderhouden!

"Dit nooit meer"
priscilla van caem
28-8-2011 camping mooi klein schalig,mooie zwembaden.zeer veel lawaai op de camping door de ping pong tafels wordt niks aan gedaan geen controle over.iedereen kan op de camping geen slagbomen,niks te doen voor de kinderen animatie team stelt niks voor.

met jonge kinderen, 2011
"Superleuke camping!"
OUI
26-8-2011 we zijn net terug en hadden wel enigszins bedenkingen gezien de beoordelingen hier, maar de camping is ontzettend leuk! Een groot, fijn kinderbad met drie verschillende dieptes (circa 30, 50 en 80 cm) en een kleine maar leuke speeltuin. daarnaast 2 andere grote zwembaden. Ook animatie, waar echter niet veel belangstelling voor was, maar wat de dames wel erg leuk deden! De ligging is wat afgelegen (wel vlakbij enkele kleine dorpjes, in het dorpje zelf is weinig te doen) maar binnen een half uur ben je met de auto in Siena of Arezzo. Ideaal voor uitstapjes of om gewoon op de camping te blijven met kinderen..

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijke camping."
Fam. Wijker
20-8-2011 Net terug van een heerlijke vakantie op Chiocciola. Wij hebben het prima naar onze zin gehad. Wat een mooie camping, al is het er wel vergeven van de NL-ers inderdaad. De ruime plaatsen afgescheiden door heggen met eigen gootsteen en water vonden wij heel fijn en ook het sanitair was in orde. 2x per dag wordt het schoongemaakt dat was meestal voldoende. Zwembad complex is in een woord geweldig, 3 grote baden en veel stretchers en stoelen er om heen. Inderdaad in het weekend ook veel plaatselijke gasten maar ja, je zit in Italie toch?! Vonden wij juist wel leuk. Gastechtpaar van 'touroperator' hartelijk en gastvrij, ook het camping personeel. Van die blaffende honden hebben we weinig last gehad, het is niet heel dichtbij, en op een camping is het vaak rumoerig toch? Tip voor uitstapje: Montepulciano, minstens zo mooi als Volterra en de Piogli Ranch in Ambra voor een tocht te paard door het toscaanse land! Klimpark in Ragnano is ook erg leuk. Kortom wij hebben genoten!

"Prima camping als uitvalbasis voor mooie omgeving."
Paul
3-9-2011 Prima camping. Twee weken tent gehuurd van touroperator. Fantastische plekken,mooi afgescheiden dmv beukenhaagjes. Kraan en gootsteen bij tent is makkelijk.
Wel enorm veel Nederlanders...eigenlijk alleen maar...

Zwembaden erg fijn.Sanitaire voorzieningen schoon (zonder toiletbril)
Het stukje tussen de camping en zwembaden is wel rommelig ook de tennisbanen en de voorziening voor de kidsclub zijn rommelig.

Wat ik gemist heb op de camping is de mogelijkheid om een krantje te kopen. Voor een krantje moet je 3 kilometer verderop het dorpje in (bucine of ambra .)

Vergeet naast de grotere plaatsen ook de kleine dorpjes niet te bezoeken!!
Het bedrijf "fattoria la vialla" is een bezoek meer dan waard, hier worden werkelijk op een prachtige wijze de heerlijkste produkten gemaakt.

Kortom een prima uitvalsbasis om de prachtige omgeving te ontdekken.

"Hele fijne camping"
familie
2-9-2011 Een week op deze camping verbleven in een stacaravan en een hele fijne tijd gehad.
Camping is niet te groot en heeft veel zwembadoppervlakte.
Animatie is beperkt en matig van kwaliteit, maar wij hebben daar ook geen enkele behoefte aan.
Een echte aanrader is het restaurant net buiten de camping. Wat kun je daar lekker eten!. Dat blijkt ook wel uit de drukte in de weekenden. Je moet dan wel reserveren.
De camping heeft vnl nederlandse gasten en is een perfecte uitvalsbasis om Toscane te ontdekken.

"Centrale ligging voor mooie uitstapjes"
Susanne
16-8-2011 Net terug van deze camping; eerst een week op een camping waar wij de enige Nederlanders waren..en dan kom je op een camping wat gewoon een Nederlands dorp is..je merkt totaal niet dat je in Italië zit; daar moet je dus van houden. Je ziet niet hoe de Italianen zelf vakantie vieren. Camping is niks mis mee:mooie zwembaden met genoeg ligbedden;genoeg sanitair (mocht volgens mij wel vaker schoongemaakt worden) Grote plek/Centrale ligging voor mooie uitstapjes.Kinderen hebben het prima naar de zin gehad. Wat mij ook opviel was dat mensen hun tent/vouwwagen achterstevoren op de plek zetten;en zelfs goedemorgen zeggen tegen je naaste buren al teveel was;volgens mij moet je dan niet op een camping vakantie gaan vieren!Conclusie:leuk voor 1 jaar maar volgend jaar geen Nederlands dorp meer.