Camping Le Capanne*** in Bibbona / Marina di Bibbona Italië beoordelingen 8.1 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.211 bezoekers online
Home > Italië > Toscane > Bibbona / Marina di Bibbona > Camping Le Capanne***

Beoordelingen Camping Le Capanne***

30 januari 2012

zwembad le capanne

Camping Le Capanne scoort een 8,1 uit 10, op basis van 453 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Capanne***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Capanne*** in Bibbona / Marina di Bibbona, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 357 vakantiefoto's van Camping Le Capanne*** vinden. Je kunt 3 video's van Camping Le Capanne*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Toscane. Vergelijk Camping Le Capanne*** met andere accommodaties in Bibbona / Marina di Bibbona.

426 beoordelingen over Le Capanne***

met jonge kinderen, 2011
Een aanrader voor alle gezinnen!
Claas
25-11-2011 We zijn al twee keer op de Camping le Capanne geweest. We hebben erg genoten. Belangrijk zijn de schone gemeenschappelijke ruimtes, de prachtige natuur waarin de Camping zich bevindt en het zwembad. Ik raad u tevens het restaurant aan, waar u typische gerechten kunt eten. De Camping is zeer rustig, ideaal voor gezinnen.

met oudere kinderen, 2011
Mooie verzorgde camping
De Oppies
14-9-2011 Zijn in aug 2 weken geweest, sta-caravan geboekt via de camping zelf, hetgeen een echte aanrader is gezien de sta-caravans die door de TO worden aangeboden. Niet normaal dat zulke caravans als vakantie worden aangeboden, dan doel ik op de plaats. Deze staan letterlijk tegen elkaar aangeplakt zowel aan de zijkanten als aan de voorkant wordt je door je buurman/vrouw bewonderd wat je de hele dag bent aan het doen. Ben super blij met de rechtstreekse boeking en de ruimte die deze caravans omn zich heen hebben. Camping is zeer verzorgd en het zwembad is echt een genot, met name de zwemmersbar heerlijk om daar even van een latte te genieten. Camping bied niet veel aan amusument aan kinderen van 12 jaar en ouder, met name gericht op de kleintjes. Tips: vraag eens aan de info balie naar leuke uitstapjes zij heeft enorm goede ideeen en leuke niet zo toeristische plaatsjes. Oud Bibonna, Bolgheri.

Mooie camping
Ronnie
17-9-2011 Mooie camping, voorzien van veel schaduw onder de bomen, met name het zwembad en de minigolf zijn prachtig. De ligging is gunstig t.o.v. alle bezienswaardigheden in Toscane. Hoewel wij er weinig last van hebben gehad is het jammer dat het zo dicht tegen de snelweg, doorgaande weg en spoor ligt. Aanraders: Volterra, San gimignano, Bolgheri en Castagneto Carducci, stranden in de buurt zijn ook de moeite waard.

Niet meer terug
H. van Loon
17-9-2011 Le Capanne is een mooie camping met veel faciliteiten, we hadden een Mobile Home rechtstreeks bij de camping gereserveerd, deze was schoon en prima in orde. Jammer dat als je na augustus gaat er een aantal faciliteiten gesloten wordt. Tijdens ons verblijf, de eerste 2 weken van september, was de eerste week een hele drukke week met veel gezinnen met jonge kinderen maar toch sloot men het gril restaurant, de "fast food" en de ijssalon. Als je "uit" wilde gaan eten was je aangewezen op het restaurant waar onze ervaringen zeer wisselend waren, van goed tot ronduit matig en met het gevoel dat de sluitingsdatum (25-9) niet snel genoeg kon komen, een uitzondering vonden we het cafe waar vriendelijk en gastvrije sfeer hing.We zijn in 2008 (september) op de zuster camping "Le Pianacce" geweest maar vonden het restaurant en de ambiance daar vele malen beter. Kortom een prima camping voor jonge gezinnen maar verwacht geen gezellige drukte na augustus.

Heerlijke camping
M.
12-9-2011 Op doorreis van garda naar Rome,hebben we hier 1 nacht gestaan. Vorig jaar hier ook geweest en toen ook goed bevallen. Wat ons opviel, dat er veel positief veranderd is.
Sanitair was super schoon, totdat er een grote groep Duitsers terugkwamen van het strand, erg jammer. Het was blijkbaar nodig om alles zeiknat te maken en te versieren met toiletpapier.
We hebben heerlijk gegeten. Er is nu ook een fitnessleraar die spinning, aquajogging en nog meer lessen geeft.

met jonge kinderen, 2011
Leuke tijd gehad!
Fam. Koopmans
1-9-2011 Wij zijn in augustus voor 2 weken op deze camping geweest en we hadden een caravan van de camping (Casale). Buiten het feit dat deze wiebelde was het verder prima in orde. Airco, mooie grote veranda, schaduw en opgemaakte bedden met schone lakens na een week. Camping was overzichtelijk en gemoedelijk. Onze kinderen van 9 en 14 hebben zich goed vermaakt. Er zijn altijd wel pubers die elkaar vinden. Ook wel fijn dat ze het nog niet laat kunnen maken.
We hebben genoten van Volterra, Sienna, Castagnete Carducci, San Gimignano en
lekker dichtbij van Bolgheri. Strand van baai van Baratti was prachtig.
Zwembad was super, hoeft helemaal niet diep te zijn om plezier te hebben. Jammer dat er geen toilet dichterbij is. Voetbalveld verdient meer aandacht. Weinig gras, veel stof.
Wij kijken terug op en heerlijke vakantie!

Een aanrader
Hetty molleman
22-9-2011 Prachtige camping met veel faciliteiten, helaas ben ik het met de fam van Loon eens dat vanaf de eerste volle week in september de kinder animatie beperkt wordt en buiten het pizza restaurant het fastfood en ijsgedeelte gesloten is.
Ook wij hebben zeer wisselende ervaringen in het pizzarestaurant en zijn vorig jaar op Le Pianacce geweest waar het restaurant uitstekend is.
Daarin tegen heeft de camping een geweldig zwembad met voldoende ruimte rond het zwembad een shuttle service naar het strand en schone toilet gebouwen.
Wij hadden een stacaravan van een touroperator deze is ons goed bevallen.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Super leuke camping
annmieke
26-8-2011 Wij zijn hier 2 weken geweest met 2 jongens van 9 en 13 jaar in caravan Elba van de camping zelf. Caravan is super. Weet niet wat je nog meer mag verwachten: 2 slaapkamers met eigen badkamer en eigen airco, airco in woonkamer, zeer grote overdekte verranda en heel schoon. Geen waterkoker of kaasschaaf :-). Zwembad groot en leuk. Stoelen waren bijna direct of snel te krijgen. Restaurant super. Lekker en niet duur. Daarna nog wat drinken op terras terwijl kids aan voetballen waren. Er wordt idd weinig voor tieners georganiseerd maar wij hebben het geluk 2 voetballers te hebben en dat treft elkaar altijd. Daardoor had je 's avonds een leuke groep tieners bij elkaar (ook meiden). Uiteraard zullen die ook wel eens lawaai maken maar dat was echt klaar rond 23.00 uur. Dat maakt deze camping geschikt voor alle leeftijden. Zag dat er voor kleinere kids echt veel wordt gedaan. Al met al een gemoedelijke camping, niet te groot, niet schreeuwerig, schoon en wij vonden dat er leuke mensen kwamen.

met oudere kinderen, 2011
Prachtige camping
kampeerder
25-8-2011 wij zijn net terug van een heerlijke vakantie op deze camping. Wij vonden het personeel bij de receptie best vriendelijk en behulpzaam toen wij ze nodig hadden. De toiletgebouwen waren niet altijd schoon. En er mag ook wel wat meer gelet worden op jongeren na 23.00 uur die schreeuwend over de camping lopen. Verder is er veel in de buurt te zien, wij vonden vooral die golf van Baratti leuk om te zwemmen het zeewater is daar heel helder, wij hadden niks met Vada en vonden het een tegenvaller met het melkwitte water en het idee dat je in een sodabad zit te zwemmen. wij komen hier zeker nog een keer terug.

Super!
judith
24-8-2011 Grote zeer complete camping met veel animatie. Geweldig voor kinderen. veel nederlanders. Busje brengt je op vaste tijden naar het strand (zwart zand wij gingen zelf vaak met de auto naar Vada, daar is wit strand) Alles aanwezig, zoals pin, winkel, ijs, wifi, goed eten enz. Geen geluidsoverlast op de camping, alles is zo geregeld en geplaatst dat niemand er lang wat van hoort. Alle plaatsen staan onder de bomen, dus in de avond lekker wat koeler. Super camping!!

met een groep (1)
alleenreizend (1)