25-8-2011
wij zijn net terug van een heerlijke vakantie op deze camping. Wij vonden het personeel bij de receptie best vriendelijk en behulpzaam toen wij ze nodig hadden. De toiletgebouwen waren niet altijd schoon. En er mag ook wel wat meer gelet worden op jongeren na 23.00 uur die schreeuwend over de camping lopen. Verder is er veel in de buurt te zien, wij vonden vooral die golf van Baratti leuk om te zwemmen het zeewater is daar heel helder, wij hadden niks met Vada en vonden het een tegenvaller met het melkwitte water en het idee dat je in een sodabad zit te zwemmen. wij komen hier zeker nog een keer terug.
24-8-2011
Grote zeer complete camping met veel animatie. Geweldig voor kinderen. veel nederlanders. Busje brengt je op vaste tijden naar het strand (zwart zand wij gingen zelf vaak met de auto naar Vada, daar is wit strand) Alles aanwezig, zoals pin, winkel, ijs, wifi, goed eten enz. Geen geluidsoverlast op de camping, alles is zo geregeld en geplaatst dat niemand er lang wat van hoort. Alle plaatsen staan onder de bomen, dus in de avond lekker wat koeler. Super camping!!