Vakantiepark Del Garda - Gardaturist**** in Peschiera del Garda Italië beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Del Garda - Gardaturist****

30 mei 2012

de buitenkant van de bungalow

Beoordelingen Vakantiepark Del Garda - Gardaturist****

Via Marzan 6, 37019, Peschiera del Garda
Vakantiepark Del Garda - Gardaturist scoort een 7,9 uit 10, op basis van 498 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Del Garda - Gardaturist****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Del Garda - Gardaturist**** in Peschiera del Garda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 334 vakantiefoto's van Vakantiepark Del Garda - Gardaturist**** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Del Garda - Gardaturist**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Vakantiepark Del Garda - Gardaturist**** met andere accommodaties in Peschiera del Garda.

479 beoordelingen over Del Garda - Gardaturist****

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Leuke camping"
Mirella, Michiel en...
Onderkomens
29-9-2011 Wij zijn geweest van 9 sept tm 23 sept. Wij zaten in een stacaravan van touroperator. Stacaravan was prima, stonden lekker ver uit elkaar. de auto staan niet voor de deur, is lekker voor kleine kinderen. Camping vonden wij voor onze zoon (2jaar) wat aan de magere kant, weinig te doen voor kleine kinderen, maar je moet ze zelf bezig houden he. Peschiera is een leuke plaats, verder is Lazise heel leuk, Tip: Ga eens naar de plaats Cola (10 min vanaf Peschiera en ga naar Parco Thermae del Garda is heel erg mooi, zijn een soort meertjes van Thermaal baden, heel erg mooi, kost wel € 23.00 pp entree, maar dat ben je snel vergeten als je binnenbent. Is ook open van 9.00 - 01.00 uur s'nachts. Echt geweldig. Verder hebben wij een leuke vakantie gehad, met prachtig weer 2 weken lang.

"Leuk voor 1 keer"
anneke
Onderkomens
24-9-2011 mooie grote camping, prachtige, superschone caravan. Wel een stuk lopen naar het dorp. Het water waar je langs loopt is erg vies. Het strandje is ook niet geweldig. Loopt ook een vage pijpleiding het meer in.......Het restaurant bij de speeltuin is uniek in zn slechte service. Dachten in een verborgen camera programma terecht te zijn gekomen, zo onbeschoft zijn we hier behandeld. Is voor ons een reden om niet terug te komen, hoewel de camping zelf en het zwembad super zijn!

"Ideale vakantieplaats,goede uitvalsbasis"
Van den Abeele
Onderkomens
8-9-2011 bungalowpark gardatoerist,rustig en kindvriendelijk.
Met de trein venetie en milaan in +/-1u45' te bereiken.
Gemakkelijk met de bootdienst andere gemeenten aan het water te bereiken met marktgelegenheid.
Alles op fiets en wandelafstand.
Bezocht in 2007,2008 en 2009

met vrienden, Sept. 2011
"Fijne vakantie, prima camping."
M & A
Onderkomens
25-9-2011 Van 6 t/m 16 sept verbleven we (2 volwassenen) in een bungalow. Bungalow L9 beste lokatie: dichtbij mooi zwembad, supermarkt en restaurant. Hele dag zon op het terras. Inrichting eenvoudig, maar wel oke. Niet aan te raden voor meer dan 2 volwassenen. In kleinste kamertje geen raam dat open kan. De airco was erg fijn! Restaurant naast supermarkt uitstekend! Lekker eten en vriendelijk personeel. Ook lekkere cocktails! Vakantie niet geschikt als vliegvakantie (dus zonder auto). Centrum Peschiera op 20 min. loopafstand, station nog verder. Van centrum mooie boottocht gemaakt over Garda meer en Sirmione en Lazise bezocht! Zeker de moeite waard!

"Nooit meer!!!!"
visser
Onderkomens
9-10-2011 Vreselijk park,met teveel accomodaties.
Wij zaten in een geschakelde bungalow, doe dit niet.Deze was klein,vies,zeer slechte bedden,schimmel overal,leek op een bunker.Wij waren met zijn 2en en toch al te klein.
Klein terras met een douche gordijn als afscherming voor de buren!!!!
Elke dag een arts aanwezig, deze wordt aangekondigd in meerdere talen door harde luidsprekers om 9.00 uur s'morgens!!
Om naar het meer te lopen moet men door een hek! Deze is alleen te gebruiken van 8-20 uur.reden?
Doe het niet!
Camping is erg groot heeft meerdere zwembaden , is betaald internet aanwezig bij de receptie .
Auto parkeren op gezamelijke plek .Veel nederlanders, teveel!!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Topvakantie!!"
Linda
Onderkomens
7-10-2011 Wij zijn begin september naar deze camping geweest en het was geweldig.
Er was op het moment van inchecken 1 nederlandse/beligsche vrouw Isa en zijn heeft ons fantastisch geholpen.
Borghetto was haar tip het is er prachtig beetje cultuur schildersachtig creatief dropje maar onwijs mooi.
Sirmione,Verona alles was prachtig.
Kinderen hebben zich ook uitstekend vermaakt en wilde ook absoluut niet naar huis.

met oudere kinderen, 2011
"Mooi gelegen camping"
Mieke
Onderkomens
29-8-2011 Del Garda is een mooi gelegen camping.
Pluspunten:
loopafstand van Peschiera,
vriendelijk personeel,
goede service,
6 zwembaden,
gelegen aan het meer,

Nadelen:
avondentertainment, vooral de karaoke,
inventaris van de caracan volstrekt onvoldoende,

Omgeving van het Gardameer is schitterend. We hebben een top-vakantie gehad.

"Geweldige vakantie"
vakantiegangers
Onderkomens
28-8-2011 Camping del garda was voor ons de eerste keer, toen wij aankwamen dacht ik: zo wat een giga camping. Maar het was geweldig!!!!!
De rijen bij de supermarkt viel reuze mee, je kon ook zo naar binnen en dan verpakte verse broodjes halen. Dat je niet zo het meer in kon dat was waar, maar liep je even naar links dan kon je zo het water in. De eerste steiger was nog gemaakt, ws door iemand die daar vaker kwam, tenminste nieuwe traptreden erop, dat was heel prettig......BEDANKT!!!! Dat de badmeesters streng waren, viel nogal mee, soms is dat ook nodig!! En ja, er zijn nou eenmaal regels. Het restaurant viel ons tegen, niet het eten, maar wel de bediening. Ze kwam al zuchtend aan toen wij gingen zitten, en er zaten niet veel mensen!!!! Dus zo druk had ze het niet, maar het inzicht miste bij dit meisje. Niet echt klantvriendelijk.
Maar voor volgend jaar...............hopelijk weer del garda!!!

"Erg lekkere vakantie!"
Johanna
Onderkomens
8-10-2011 Wij waren in het naseizoen (eind aug-half sept) en bij het zwembad niet te veel moeite hoeven doen voor een bedje. Strand + stenen is minder, zwembaden zijn echter prima. Mobile home was schoon en netjes, op het park staan meerdere types afhankelijk van met welke Touroperator je boekt. Wij via touroperator en die accomodaties zijn echt prima. Service op park = ook erg goed, bij onze klacht (handvat aan koelkast deur kapot..hoe krijg je het voor elkaar?) kwam er binnen een uur iemand om reparatie uit te voeren. Echt een heerlijke vakantie gehad met onze 2 kleintjes (2,5 jr en 9 mnd) Grote familia supermarkt op een paar min. rijden en veel leuks te doen in de omgeving. Wij hebben het hier heel erg naar onze zin gehad terwijl wij echt niet snel heel tevreden zijn!!

"Nette Camping !"
Peter, Wendy & Anna...
Onderkomens
9-9-2011 Grote camping met 3 zwembaden (badmuts), wij hadden een stacaravan en onze vrienden hadden hun eigen caravan meegenomen (stonden tegenover het tentenkamp).
Caravans waren schoon en groot genoeg voor 2 volwassenen en een kleintje van een jaar, wij hadden een campingbedje dus hebben twee bedden op elkaar moeten stapelen maar ging prima. Onze kleine dame slaapt nog overdag dus met de airco waren wij heel blij en snacht geen airco nodig was zo rond de 22 graden snachts. Maar pas op voor muggen, heel veel muggen.
Afhaalmaalijden waren lekker, vooral de pizza's en het restaurant naast de supermarkt was goed.
Supermarkt gaat om 8 uur open en dan staat er wel een mega rij voor de broodjes, grote supermarkt aan het eind van straat.
Venetie met kleine kinderen in buggy's is af te raden... alleen maar trappen!!
leuke plaatsjes zijn lazise en serimione en het shoppingouletcentre bij verona! iedere avond minidico (thomas berger look a like was niet zo soepel) verder was de animatie mager !