Camping Zocco (+ villapark)** in Manerba del Garda Italië beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Camping Zocco (+ villapark)**

30 mei 2012

Camping Zocco (+ villapark)** Manerba del Garda

Beoordelingen Camping Zocco (+ villapark)**

Via Zocco 43, 25080, Manerba del Garda
Camping Zocco (+ villapark) scoort een 8,4 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Zocco (+ villapark)**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Zocco (+ villapark)** in Manerba del Garda, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 45 vakantiefoto's van Camping Zocco (+ villapark)** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen rond het Gardameer. Vergelijk Camping Zocco (+ villapark)** met andere accommodaties in Manerba del Garda.

1 2 3 4 5 volgende

41 beoordelingen over Zocco (+ villapark)**

met jonge kinderen, 2011
"Beste plekje van de Camping"
ria_cor
19-11-2011 Camping Zocco is voor ons een fantastische camping gebleken. We hadden het mooiste plekje van de camping wel wat klein maar met uitzicht over het meer. We waren met een stormtent en voor de kinderen een speeltentje meegenomen maar ivm de ruimte konden we die niet kwijt. Op de camping waren veel campers aanwezig of is dit overal zo?
Wij waren hier 2 weken en kunnen de camping aan iedereen aanbevelen.

met partner, 2011
"Blijfertje"
Gerrie Drenthe
7-11-2011 Weer sept op Zocco geweest. Supercamping. Maar niet allemaal komen hoor!
Negatief puntje zijn gasten die caravan parkeren op een plek en dan naar andere camping gaan zoeken. Camping is geen parkeerplek.
Gastvriendelijk en eerlijk personeel.
Blij dat niet iedereen weerkomt. Wordt anders te druk.

met partner, 2011
"Nooit meer"
griffioen
11-9-2011 Bij aanmelding was er eigenlijk geen plaats meer. Er waren maar 4 hele kleine en kale plekken over. Op 1 plaats even de caravan geplaatst en daarna met de auto op zoek gegaan naar een betere plaats op een andere camping. Na die gevonden hebben we de caravan weer opgehaald. We werden erg onbeschoft behandelt omdat we weer weg wilden gaan en moesten volgens de mevrouw van de receptie dan wel administratiekosten betalen. Dat vonden wij op zich nog wel redelijk. Na uitdraaien van de factuur bleek dat wij 1 overnachting moesten betalen van 25 euro ondanks het fijt dat wij maar een paar uur daar hebben gestaan. We hebben zelfs geen stroom aangesloten en hebben ook geen gebruik gemaakt van het sanitair. We hebben ondanks onze protesten toch maar betaald omdat we toch van deze camping weg wilden. Dit vinden we geen klant vriendelijke manier om met je gasten om te gaan. Daarom nooit meer naar camping Zocco. Griffioen.

"Super vakantie!"
Steffen Beumer
12-12-2011 Camping Zocco is een heerlijke camping, vooral voor gezinnen met kinderen. Op de camping zijn veel faciliteiten aanwezig. De plek is fantastisch, direct aan het Gardameer. En bovenal, erg vriendelijke service! Volgend jaar absoluut weer!

"Hele fijne vakantie gehad!"
Marieke
13-8-2011 Wij zaten op een lekker rustig plekje op de camping. Erg fijn dat de camping aan het meer ligt alleen de kiezels zijn vervelend maar dat is met een luchtbed prima op te lossen. Het restaurant vonden wij minder maar in het dorp kun je heerlijke pizza's eten! Hele leuke camping met vriendelijk personeel.

"Ik zeg, tot volgend jaar!"
Ferdinand
4-8-2011 Dit jaar voor de eerste keer naar Zocco, wel op aanraden van anderen. Camping is helemaal niets mis mee. Groot en ruimtelijk opgezet, staan veel mensen, maar je hebt niet het gevoel dat het er druk is. Sanitair is super schoon. lekker aan het Garda meer, en leuke camping om je eigen moterbootje eens uit te proberen. Stijger voor de kinderen, bar voor een bakkie koffie, en aardige mensen aan de receptie. Super schoon zwembad met badmeester (water mag iets warmer) en zwemmen met badmuts. gratis wifi rond de receptie en zwembad. Winkel aanwezig voor brood en de eerste levensbehoeften. restaurant op de camping houdt niet over. Je kunt beter in de leuke dorpjes rond de camping gaan eten. Grote shopping malls in de buurt. Appartementen zijn eenvoudig en gehorig. Ik weet al waar we volgend jaar heen gaan....

"Super!"
Marieke
13-8-2011 Wij hebben een hele fijne vakantie gehad op deze camping. Onze tent stond 50 meter van het meer! Helaas is het wel een kiezelstrand maar met een luchtbedje is dit prima op te lossen. Het restaurant viel erg tegen maar je bent met de auto zo bij een goed restaurant voor een heerlijke italiaanse pizza!
Het personeel is heel erg vriendelijk op deze camping!
Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad!

"Super camping"
Britt
9-8-2011 Camping Zocco is ons erg goed bevallen. We kregen een fantastisch mooi plekje toegewezen met een panorama uitzicht op het meer! Een pracht uitzicht!! Alles is op de camping aanwezig. Een winkeltje met veel levensmiddelen, een heerlijke pizzeria (ook take away pizza's) en een gezellige steiger om te zonnen. Daarnaast was het sanitair erg schoon en fijn en werd het 2x per dag schoon gemaakt. De camping is echt een aanrader!

"Feels like coming home !!"
Bert Drenthe
7-6-2011 Zocco bestaat dit jaar 50 jaar. Ik kom er al vanaf m'n vierde (1970 eerste keer). Ik kan er niet te veel over vertellen, anders komt iedereen naar Zocco en dan wordt het te druk. Het is er gewoon fantastisch. Dit jaar 2 weken in een bungalow met "uitzicht" op het meer. Nog 52 dagen en we gaan weer terug naar Zocco.

"Super camping"
simone
25-7-2011 Zo schoon sanitair ben ik in alle jaren kamperen nog niet tegen gekomen. We hadden een tent van TO. Liggen wat dicht op elkaar maar was prima te doen en centraal op de camping gelegen. Kinderen konden alleen naar naast gelegen (door heg gescheiden) speelveld en sanitair ook speciaal voor de kleintje met kleine douche, toilet en wastafels! Zwembad super! Terrein super schoon. Weinig tot zeer weinig last gehad van de muziek van de nabij gelegen disco. Wij zaten in het midden stuk van de camping, plaatsnr 52. Denk dat je dichterbij er wel meer last van zou hebben waar ook de caravans van TO staan. (rechts) Top camping met zeer vriendelijke mensen!

1 2 3 4 5 volgende