13-9-2011
Wij zijn de laatste week van augustus hier op vakantie geweest en vonden het hier prachtig.De kids hebben hun hier zo geamuseerd!De 2 oudsten hebben bijna consant met hun boot op het meer gevaren.Daar het meer ook zo lang ondiep is was dit voor de 2 kleintjes SUPER! De camping vonden wij zeer proper,lekker ijs,speeltuin,zwembad vond ik iets te koud ma daar hadden de kids weinig last van.Prachtig weer,iets waar we deze zomer alleen ma van konden dromen....In ieder geval hebben wij bij ons vertrek al terug geboekt voor volgend jaar!
27-8-2011
Camping is mooi gelegen aan het schone en kindvriendlijke meer. Het restautant op de camping is prima en niet duur, ook de omgeving is erg mooi. Wat wij een groot nadeel vonden op deze camping, is dat hier mensen vaak meerdere keren terugkomen en elkaar allemaal lijken te kennen..... Spontane contacten zijn hierdoor niet zo aan de orde. Sanitair vonden wij niet bijzonder, een zeepautomaat was er bijvoorbeeld niet eens. Al met al een leuke camping, maar houd er wel rekening mee dat er veel vaste gasten zijn.
24-8-2011
Wij hebben een paar dagen op deze camping gestaan. Het is ons echt onduidelijk waarom iedereen zo enthousiast is. De plaatsen zijn erg klein. Kleine vierkante postzegeltjes grond. De camping is bomvol gepropt. Je moet zo'n armbandje om. Een camping waar geen enkele fantasie meer mogelijk is. Alles is gestileerd. Het strand is ook bomvol en de grond zo hard dat je eigenlijk geen kasteel kunt bouwen. Allemaal nederlanders die er vaak al jaren komen inclusief al hun vrienden en familie. Veel herrie.
24-8-2011
Wij zijn met onze kinderen van 5 en 1 jaar naar deze camping geweest en verbleven in een stacaravan (maxi comfort 8.0). De caravan had een terras over de hele breedte, met een grote luifel, wat erg handig is tegen zowel de zon als de regen (1 dag regen gehad, verder prachtig weer). De camping is, zoals veel campings in Italie, "vol" met caravans en plekken voor tenten, dat kun je als negatief ervaren, maar wij hebben absoluut geen last van onze buren gehad. Voor wat oudere kinderen is het een super leuke camping, voor onze kinderen vonden we het allemaal iets te massaal...
Het zwembad is erg afwisselend, speeltuin overkapt wat prettig is tegen de zon, het betalingssysteem vonden wij juist erg prettig (je kreeg elke keer als je wat kocht een bon en een overzichtje met wat je tegoed nog was).
De omgeving van het Lago Maggiore is prachtig en er is genoeg te zien of te doen.
Wat wij wel een nadeel vonden, was dat je pas vanaf 8.00 uur 's morgens kunt uitchecken.