Laagsteprijsgarantie
6.6
VoldoendeScore uit

Over Citta' di Milano

Bij Citta' di Milano verblijf je in een comfortabel hotel dat ideaal ligt voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het hotel beschikt over ruime, sfeervolle kamers en heeft allerlei faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Je kunt lekker zwemmen, genieten in de tuin of even ontspannen in de spa. Of je nu op zoek bent naar een rustige uitvalsbasis of iets voor een actieve dag, Citta' di Milano biedt alles wat je nodig hebt voor een fijne tijd in Milaan.

De ligging

Het hotel ligt strategisch vlakbij de afslag San Siro-Fiera op de Tangenziale Ovest, de westelijke ringweg van Milaan. Vanuit hier is het niet ver naar verschillende congrescentra zoals Milano Fiera Rho en Milano Fiera City. De luchthavens Malpensa en Linate bevinden zich op ongeveer 48 km en 22 km afstand. Met de gratis pendeldienst kun je gemakkelijk het centrum van Milaan bereiken, waardoor je snel in de stad bent voor een dagje shoppen of cultuur snuiven.

Citta' di Milano bestaat uit een modern hotel met 234 kamers verdeeld over drie verdiepingen, allemaal met lift bereikbaar. Het hotel biedt diverse faciliteiten, zoals een restaurant, een bar en een gezellige tuin om in te ontspannen. Er is Wi-Fi door het hele hotel en je kunt gebruik maken van de garage of de parkeerplaats voor je auto. Voor actieve gasten is er een fitnessruimte en kun je fietsen huren om de omgeving te ontdekken. Gasten die rolstoeltoegankelijkheid nodig hebben, kunnen gerust bij het hotel terecht, want veel faciliteiten zijn hierop voorbereid.

In het hotel geniet je van een gevarieerd ontbijt in de ontbijtzaal, waar verse producten en uitgebreide opties klaarstaan. Voor lunch en diner kun je terecht in het restaurant, dat Italiaanse gerechten serveert in een sfeervolle setting. Als je liever iets kleins wilt, is er ook een bar waar je ontspannen een drankje doet. Het menu is gevarieerd en dieetwensen worden op verzoek meegenomen. Of je nu wilt genieten van een uitgebreid diner of gewoon een snelle snack, er is voor ieder wat wils.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. Extra kosten kunnen gelden voor gebruik van de Wi-Fi, de autoverhuur of de shuttledienst. Het hotel is recent gerenoveerd en klaar om je een comfortabele stay te bieden.

• BBQ toegestaan

Via Gaetano Airaghi, I-20153

Citta' di Milano

6.6
VoldoendeScore uit 7 reviews

Dikke prima en dichtbij Milaan-stad!
Door Cindy op 08-07-2025

Prima camping voor 1 of 2 nachten. Bushalte voor de deur, met bus en metro sta je binnen 40 min in centrum Milaan. (Duomo)
Sanitair dikke prima, schoon en ruim en netjes. Barretje vooraan voor koffie en drankje ook keurig gedaan. Restaurant hebben wij geen gebruik van gemaakt, we hebben in Milaan gegeten. Zag er ook netjes uit. Broodjes te koop ‘s ochtends. Het is een stadscamping, zonder zwembad en sportmogelijkheden maar met ‘wat je nodig hebt’ voor een kort verblijf voor bezoek Milaan.

Dure uitvalsbasis->Milaan, ov.last Ierse travelers
Door Ed en eega op 30-01-2023

Erg dure schaduwrijke camping. Aankomst zakelijk, restaurant en shop gesloten(vanwege corona, dat snappen we, maar daarom deze camping wel gekozen, zet het dan even op de site)dus verwezen naar een paar 100m linksaf, helaas niet gevonden. Wifi bij het sanitair, deed het niet. Pasje voor de poort, dan 24/7 eraf of erop, dat laatste hebben we geweten, midden in de nacht wakker geworden van wat de volgende morgen bleek een Zwitsers campertje(moest goed op de blokken, maar zoveel plekken leeg ga dan niet vlak achter andere kampeerders staan, als je zo moet tetteren). Maar dan heb ik het nog niet over de Ierse? travelers gehad, geluidsoverlast en op de deur van de caravan kloppen in de avond, doe je open, niemand te zien. Op 10min. lopen naar de bus(kaartjes bij de Tabacchi, receptie weet waar)30-45 min.(afhankelijk welke bus e/o tijdstip overstappen in Milaan op de metro(kaartjes bij de automaat), 10min. naar Duomo bijv. met de rode lijn.

Voldoende als stadscamping
Door EStarmans op 04-09-2022

Voor de goede orde: we hebben het hier over een stads/doorreiscampings. Het is ook nog eens de enige stadscamping bij Milaan. Wij zijn hier vaker geweest (staanplek) en niet zo erg ervaren als sommige, maar wij kwamen hier ook in de beleving dat het niet meer zou zijn als een stadscamping.
Daarbij is het een ideale doorreiscamping want de receptie is tot 22uur open en daarna mag je ook nog er op via de nachtbewaker. Er af rijden kan mag ook op elk moment.
Het zijn schaduwrijke plekken waarvan de helft verhard is, fijn voor campers en de helft onverhard. Op dat onverharde stukje kun je ook prima je tent zetten. Elke plek beslaat (in de lengte of in de breedte) een verhard en onverhard stukje, echter schijnt niet iedereen dat de begrijpen). Je kunt hier dus aangekoppeld blijven staan.
Sanitair wordt schoongemaakt, maar ook viesgemaakt. Het is nieuw, maar al redelijk versleten.
Paspoort hoef je niet af te geven, andere pas is ook prima.

Horror camping
Door Nicky op 03-08-2022

Of je dit überhaupt een camping mag noemen zijn de meningen over verdeeld. Hoe ze aan 4 sterren komen ben ik tot op de dag van vandaag nog over na aan te denken.
Erg leuk horror thema als ik zo kijk naar het toilet gebouw van buitenaf lijkt het op een afgelegen gebouw en nog mooier van binnen wordt het nog 10x zo erg. Erg leuk gedaan. De schoonmakers zijn denk ik al een paar jaar op vakantie en komen denk ik niet meer terug. Zo te zien geldt dat ook voor eventuele bediening, en andere werknemers alles was namelijk dicht en vies en oud/kapot.
Even verder over het “horror thema” ook erg fijn dat we er nog geen 10 min waren en in die tijd al 2x ruzie was gemaakt bij de receptie dat geval natuurlijk gelijk zo’n goede indruk!
De huisjes storten denk ik ieder moment in vanwege alle scheuren en als je hier zou douchen weet ik niet wat je mee naar huis neemt. Niet heen gaan en hell.

Geen tweede keer
Door Suzanne op 25-07-2022

De camping is verouderd en wordt niet (meer) onderhouden. Er zijn 2 sanitair gebouwen, waarvan 1 deels was gesloten. Het andere sanitair gebouw was niet schoon. Toiletten spoelden niet of nauwelijks door. Het restaurant op de camping was dicht.
Naast de camping ligt een aquaparc. Dat is voor een dagje wel leuk, maar vrij prijzig. Wij waren op doorreis, maar zelfs dan zou ik even verder kijken.
Je betaalt overigens wel fors voor een nacht, echt buiten proportie.

Voor het geld kun je beter een hotel opzoeken
Door Bianca B op 22-07-2022

In een ecosuite overnacht op doorreis. Geen uitzicht, jacuzzi niet schoongemaakt. Bijna nieuw huisje maar begint nu al weg te rotten. Voor het geld kun je beter een hotel in de buurt opzoeken.