Camping Adriano**** in Punta Marina Terme Italië beoordelingen 8.2 | Zoover

2 juni 2012

Beoordelingen Camping Adriano****

Via dei Campeggi, 7, 48100, Punta Marina Terme
Camping Adriano scoort een 8,2 uit 10, op basis van 83 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Adriano****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Adriano**** in Punta Marina Terme, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Camping Adriano**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Emilia Romagna. Vergelijk Camping Adriano**** met andere accommodaties in Punta Marina Terme.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Adriano****

met oudere kinderen, 2011
"Goede camping"
CR
9-9-2011 Eind augustus 10 dagen op camping Adriano gestaan in een lodgetent. De lodgetent is uitermate goed, echter de opstelling was wel dicht op elkaar. Het campingpersoneel was heel behulpzaam en vriendelijk. Goede winkels op de camping. Zwembad met ligbedden, welke door het personeel naar je plek werd gebracht. Het strand behorende bij de camping is door alle ligstoelen erg klein te noemen. De winkeltjes in de buurt zijn niet bijzonder, de markten in Punta Marina en Ravenna zijn wel aan te raden. Voor boodschappen is er een Lidl in de buurt. Al met al een goede camping!

"Goede camping jammer van de gebrekkige receptie"
Joosten
12-9-2011 Voor de 2e keer geweest op deze camping, op zich (wederom) prima vermaakt echter was de inbraak in ons huisje (mobilhome L) op het park een forse domper. Vanzelfsprekend kan het park hier niets aan doen echter was men bij de receptie niet echt begaan met ons. Alle (emotioneel) waardevolle spullen weg, maar enkel zorg om het huisje.
Gewacht op de politie die niet bleek te komen en het hoofd van de receptie die uiteindelijk na een dag wachten ook niet kwam. Een slap excuses was de compensatie.. Erg jammer, dit zijn juist gelegenheden om te laten zien dat je als camping een stapje extra doet.
Los van dit blijft het een prima camping met een mooi nieuw zwembad. Strand is te krap geworden doordat er tig bedjes bij zijn gezet (a 15 euro per 2 per dag).

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooie camping"
Fam. van der Meijde...
27-7-2011 Net terug van deze mooie camping waar we een lodgetent met sanitair van touroperator gehuurd hadden, super accommodatie alleen de opstelling is wat minder, wil je privacy dan moet je kiezen voor tent 1 of 10. Mooi nieuw zwembad waar je bedjes voor € 2,= p/st. kunt huren, badmeesters brengen ze naar de plek waar je graag wilt liggen. Schoon sanitair, redelijk uitgebreide winkel en aparte winkel voor groente en fruit,Lidl in Lido Adriano, prima restaurant. Leuke animatie. De omgeving ziet er niet uit,vlak en er is weinig te doen. Bedjes aan het strand zijn peperduur € 13,50, er blijft maar een heel klein stuk strand over om te kunnen liggen als je geen bedjes huurt. Avondmarkt in Punta Marina Terme is leuk maar niet bijzonder. Marina di Ravenna is heel gezellig. Ravenna is ook leuk om te bezoeken. Wat tegenviel is de vriendelijkheid van de Italianen.

"Heerlijke camping, vooral met jonge kinderen"
hebora
27-7-2011 Voor het eerst op deze camping geweest. Zonder reservering er naartoe gereden en gevraagd voor bezichtiging. Dit werd toegestaan waardoor wij eerst grondig de camping + de plaatsen konden bekijken. Geweldige plaatsen (voor tent), lekker ruim en goed in de schaduw. We stonden op 20 meter van het zwembad en annimatie gebeuren maar totaal geen last van overlast gehad. Vonden het wel prettig om muziek e.d. te horen. Sanitair erg schoon en goed onderhouden. Zwembad geweldig, vooral de wildwaterbaan en de massagesproeiers. Personeel was erg vriendelijk en vrolijk. Begrijp niet dat mensen hier anders over konden spreken. Ligt er natuurlijk ook aan hoe je zelf overkomt. Strand op 10 minuten afstand en heerlijk genoten. In het weekend erg druk maar door de weeks niet. Erg fijn dat onze dochter van vijf behoorlijk ver in zee kon lopen. Al met al een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen. Wij gaan zeker eens terug.

"Leuke camping"
Kortekaas
2-8-2011 Wij vonden het een leuke camping. Wij hadden een lodgetent gehuurd (nr. 10). Prima gelegen, niet bovenop de buren. Zwembad prima, alleen wel erg druk. Strand vlakbij. Winkeltjes op de camping prima, goede fruit en groente kraam (niet duur). Lekkere pizza's gegeten.

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Prima camping op matige locatie"
Yvonne
3-11-2010 Huisje was prima, basic. Camping had geweldig zwembad voor kinderen (geen mogelijkheid baantjes trekken), uitgebreide niet dure fietsverhuur, matig verouderd speeltuintje. Op loopafstand dorpje en zee met langzaam aflopend breed zandstrand. Lido Adriano is lelijk, vergelijkbaar met Bijlmer, geen veilig gevoel, Punta Marina is heel klein en wat saai, Marina di Ravenna is heel mooi geworden, nieuwe haven met mooie jachten, Ravenna is prachtig. Natuur is veel minder dan in rest van Italie, vlak.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Slechte prijs-kwaliteitverhouding"
Familie V
29-8-2010 Wij (gezin met 2 kids 9 en 12) zijn hier net 2 weken geweest. Wij hadden een bungalow Corallo gehuurd. Wat ons betreft niet aan te raden voor het geld dat we betaald hebben en we hebben heel wat vergelijkingsmateriaal van de afgelopen jaren! Het is een donker (slechts 1 raam), uiterst gehorig hutje zonder fatsoenlijke ruimte uitgezonderd van de grote beschimmelde badkamer. Het keukentje, met slechts 2 gaspitten, is zo klein dat we de plastic stoelen en tafel ook maar meteen buiten hebben gezet. Het enige pluspunt was de airconditioning, waardoor we 's nachts koel konden slapen.
Daarnaast blijkt het privéstrand niet van de camping te zijn, zodat je of € 3,50 voor een bedje moet betalen of op het overvolle openbare strand moet gaan liggen. Ook in het zwembad moet je voor een bedje betalen (€ 2,-); dit hebben wij nog nooit ergens meegemaakt!
We hebben heel veel mooie dingen bezocht: o.a. Faenza, Ravenna, Gradara, Lugo, San Leo, San Marino, Comachhio. Dat heeft veel goed gemaakt.

met partner, 2010
"Mooie camping met veel faciliteiten"
ralf de jong
14-8-2010 De camping is prachtig met prima voorzieningen zonder het gevoel te hebben in een feestfabriek rond te lopen. Toilet en douche is beste wat wij tot nu toe hebben gezien!
De omgeving is minder (al zei de dame bij de receptie op de laatste dag dat er voldoende te zien is in de directe omgeving). Wij hebben ons een beetje laten foppen door het aantal km's van de camping naar de bekende plaatsen (San Marino, Venetie etc).

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Leuke camping maar geen derde keer"
familie Putters
23-8-2010 Voor de tweede keer naar camping Adriano geweest. Eerste keer met caravan en nu in huisje C 300. Inderdaad gehorig maar niet hinderlijk. Huisje stond vlakbij drukke verkeersweg. Zwembad prima, hele dag open. Winkeltjes prima maar redelijk duur. Het eten in het restaurant vonden wij niet goed, veel beter gewend maar over smaak valt te twisten.
Animatie redelijk. Zee ongeveer 10 minuten lopen maar wij zouden zeggen loop of huur een fiets en ga iets verder naar heerlijk rustig strand. Leuke steden in de buurt, met auto prima te doen. Al met al een heerlijke vakantie gehad maar voor ons geen derde keer.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Camping park Adriano"
janneke van gortel
15-8-2010 Wij hebben 2 weken in een mobilhome gezeten. We waren met 2 gezinnen(4 volwassenen en 2 kinderen 11 en 12). Het mobilhome was eigenlijk iets aan de kleine kant voor zes personen. Ook mocht er 1 auto bij het huisje als je een 2e auto op de camping wilde hebben kostte dit 13 euro per dag. Het zwembad was mooi schoon en leuk. Alleen was de kinderglijbaan de hele vakantie dicht. Bij het zwembad en bij het strand kon je ligstoelen huren(zwembad: 2,- p/d, strand(2 stoelen en parasol) 18,- p/d, 80,- p/w) verder was het een prima vakantie. Ook het pretpark mirabilandia was leuk(bij de receptie kon je kaartjes met korting kopen). Ook is het park Italia in miniatra leuk om naar toe te gaan. Het restaurant was lekker alleen spraken ze geen engels, als je bijvoorbeeld een pizza en een salade bestelde kreeg je de salade een kwartier nadat je de pizza op had.

1 2 3 4 5 volgende