Beoordelingen Camping Napfeny****

19 mei 2013

Napfeny****
Beoordelingen Camping Napfeny****
Halász u. 5, H-8253, Revfulop
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Napfeny**** in Revfulop, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Napfeny**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Napfeny scoort een 8,7 uit 10, op basis van 80 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Napfeny**** in Revfulop, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Napfeny****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Napfeny**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 241 vakantiefoto's van Camping Napfeny**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Hongarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen aan het Balatonmeer. Vergelijk Camping Napfeny**** met andere accommodaties in Revfulop.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

63 beoordelingen over Napfeny****

met oudere kinderen, 2012
"SUPER!!!"
Brink
9-11-2012 In 2013 komen wij voor het 19 de jaar hier op deze camping.1 keer vreemd gegaan naar Frankrijk,nooit meer! Heerlijke camping. Het weer is meestal oke kan soms ook niet oke zijn maar ja.Sanitair is inderdaad super goed,de schoonmaaksters zijn er bijna 24 uur.De camping is schoon en netjes.Er zijn 3 wasmachines en 1 droger.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Een geweldige camping aan het Balatonmeer"
Terpie
27-9-2012 Dit was voor ons de tweede keer dat we naar deze camping zijn geweest. En het was weer geweldig, onze kinderen hebben genoten (dus wij ook). Het sanitair is in één woord geweldig schoon, de schoonmaaksters zijn hier de hele dag mee bezig. Het restaurant heeft een zeer uitgebreide kaart en van en het eten is goed. In Revfulop zijn diverse andere goede restaurants. Het dorp is niet echt toeristisch en heeft een paar winkeltjes en 2 supermarkten. Grotere supermarkten Lidl en Tesco zijn ongeveer 20 minuten rijden. Dit jaar was het animatie team veel beter dan vorig jaar. Al met al een hele goede camping tegen een scherpe prijs.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Genoten"
puntjepuntje24
17-8-2012 Direct bij de de camping zelf geboekt, had nog wat twijfels over de echtheid van bevestigingen en bankrekeningen voor aanbetalingen (in Duitsland) maar bleek allemaal betrouwbaar. De camping zelf is ruim opgezet en mooie schaduwplekken. Wel langs een spoorlijn, moesten we even aan wennen. Eten op camping was eenvoudig maar goed. Het sanitair.......wauw. Wij begonnen bijna te denken dat de schoonmaaksters er in woonde. Brandschoon, 24 uur per dag. Heerlijk. Het kinderzwembad op de camping is ondiep, dus prettig voor kleine kinderen maar wel een beetje klein. Geen toezicht meer bij het zwembad, wat maakt dat er grotere kinderen vanaf de glijbaan in het water springen, gevaarlijk voor anderen maar ook voor henzelf. Animatie team was leuk voor jongere kinderen. Jammer dat de meisjes niet zo goed durfde om een sfeer te maken, heel bescheiden. De camping dag was heel leuk en gevarieerd. Kortom leuke camping, die zien ons wellicht nog een keer terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Napfeny**** bij:

met oudere kinderen, Juli 2012
"Super vakantie"
petra
4-12-2012 Afgelopen zomer naar camping napfeny geweest. We hebben hier een top vakantie gehad. 3 weken lang 30 a 35 graden en dagen ertussen van ruim 40 graden.
op de camping is voor zowel jong en oud genoeg te doen. Kunt lekker eten op de camping maar ook in de buurt. Op 10 minuten lopen zit ook een heerlijk restaurantje. Vele leuke dorpjes in de buurt. Klein supermarktje waar je lekkere broodjes elke ochtend kunt kopen. op loopafstand in het dorp ook een supermarkt en slager.
Van s'morgens vroeg tot s'avonds laat wordt het sanitair schoon gemaakt door vele dames, echt super schoon en netjes. Af en toe wat koud water met douchen maar dat vonden wij niet zo erg met dit warme weer, was wel verkoelend. We stonden aan de linkerkant van de camping hier hadden we een mooie grote plek, ruim 100 vierkante meter. De paden enz werden ook keurig onderhouden. het was een schone en nette camping.
En wat een top meer dat balaton!!!

met oudere kinderen, Juli 2012
"Super Kemping"
Jan
4-8-2012 Nette mooie camping. Eigenlijk de enige camping met klasse aan de noord kant van het Balaton. We hebben minstens 25 campings gehad en bekeken voordat we op deze camping kwamen. Mooi aangelegd strandje (grasweide en boulevardje), kleuter zwembad aanwezig. Meer is netjes de bodem schoon, trapjes goed, steigers in order en sanitair is erg schoon. Vriendelijk personeel, bij de receptie wordt Duits en Engels gesproken, in het restaurant proberen ze ook Nederlands te spreken. De oudere jeugd vermaakt zich prima in het meer en 's avonds in Révfülöp op de pier.

met partner, Juli 2012
"Het blijft een prachtige camping"
Dirk en Gerda van d...
28-7-2012 De Wc zijn altijd ontzettend schoon, en er zijn best wel lekkere restaurants in de buurt en het dorpje op loopafstand is ook wel leuk, en ik vind wel dat er meer voor de kinderen gedaan kan worden

met partner, Juni 2012
"Mooie en goede camping !"
Aloys en Tonny
30-1-2013 Komen al div. jaren met eigen caravan op deze camping en genieten hier van de omgeving ( wandelen ) en het mooie weer.
Ook het sanitair is uitstekend en alles wordt goed verzorgd.
Dichtbij leuk haventje met restaurantjes en koffie tentjes.

Let wel op als je een tent wilt huren ! Doe dit vooral niet, zijn vuil, en staan onder dichte bomen en dicht op elkaar.
Wel zijn de bungalow huisjes leuk, maar dan wel aan de rechterzijde van de camping !! Linkerzijde ook onder dichte bomen en aan rietrand.

Al met al mooie camping, maar let op !

"Super fijne camping"
tvm
22-8-2011 Wij zijn ruim 2 weken op deze camping geweest en was onze eerste keer in hongarije. Het is supergoed bevallen, we hebben prachtig weer gehad, dat scheelt natuurlijk ook. Wij hadden een hele grote kampeerplek aan het riet, stonden lekker beschut en toch zon en schaduw. Het sanitair was prima in orde, al was het nog wel eens afwachten of je warm afwaswater had, maar ach dat mag de pret niet drukken. Restaurant op de camping was prima, goedkoop en vriendelijke bediening. De kids vonden de speeltuin, midgetgolf en het zwembadje helemaal super, en ook het meer is heerlijk om in te zwemmen. Veel uitstapjes in de omgeving gedaan, ook budapest is de moeite waard. Dus zeker een aanrader deze camping!

"Fijne camping met kleine kinderen"
Karin
16-8-2011 Eerste keer in Hongarije met de kinderen en in een gehuurde tent. Camping is mooi, overzichtelijk, uitstekend sanitair, goede kinderanimatie, prima restaurant, goed eten voor weinig geld. Enige minpunt was de gehuurde tent, dat was een oude tent, kleine staanplaats. Kunt beter een eigen tent meenemen, dan zijn de staanplaatsen veel groter/beter. Boedapest is mooi, de thermaalbaden in heviz.

"Mooie vakantie"
esther, daniel, ren...
22-8-2011 genoten hebben we !! sinds afgelopen vrijdag weer thuis na een fijne vakantie.
Keurige camping, netjes onderhouden, kunnen nederlanders een puntje aan zuigen !
goed restaurant met ruime kaart, voor weinig geld ! evenals kleine winkeltjes voor je broodjes en de krant, verse meloen etc etc. voor oudere kinderen mss niet zo heel geschikt, animatie is meer op de kleintjes gericht, hebben wij beter gezien maar dat mocht de pret niet drukken.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit