22-8-2011
Wij zijn ruim 2 weken op deze camping geweest en was onze eerste keer in hongarije. Het is supergoed bevallen, we hebben prachtig weer gehad, dat scheelt natuurlijk ook. Wij hadden een hele grote kampeerplek aan het riet, stonden lekker beschut en toch zon en schaduw. Het sanitair was prima in orde, al was het nog wel eens afwachten of je warm afwaswater had, maar ach dat mag de pret niet drukken. Restaurant op de camping was prima, goedkoop en vriendelijke bediening. De kids vonden de speeltuin, midgetgolf en het zwembadje helemaal super, en ook het meer is heerlijk om in te zwemmen. Veel uitstapjes in de omgeving gedaan, ook budapest is de moeite waard. Dus zeker een aanrader deze camping!
16-8-2011
Eerste keer in Hongarije met de kinderen en in een gehuurde tent. Camping is mooi, overzichtelijk, uitstekend sanitair, goede kinderanimatie, prima restaurant, goed eten voor weinig geld. Enige minpunt was de gehuurde tent, dat was een oude tent, kleine staanplaats. Kunt beter een eigen tent meenemen, dan zijn de staanplaatsen veel groter/beter. Boedapest is mooi, de thermaalbaden in heviz.
22-8-2011
genoten hebben we !! sinds afgelopen vrijdag weer thuis na een fijne vakantie.
Keurige camping, netjes onderhouden, kunnen nederlanders een puntje aan zuigen !
goed restaurant met ruime kaart, voor weinig geld ! evenals kleine winkeltjes voor je broodjes en de krant, verse meloen etc etc. voor oudere kinderen mss niet zo heel geschikt, animatie is meer op de kleintjes gericht, hebben wij beter gezien maar dat mocht de pret niet drukken.