Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Knossou 9, GR-70007 |
Cretan Family
Wat een geweldige plek voor een vakantie! Ik verbleef hier met mijn vrouw en onze twee kinderen in augustus 2025, en we hadden ons geen betere ervaring kunnen wensen. De recent gerenoveerde accommodatie wordt gerund door een warme en zorgzame familie die er echt alles aan doet om gasten zich welkom te laten voelen. De locatie is rustig en vredig — perfect in balans, niet te ver maar ook niet te dichtbij het centrum. Onze kinderen waren niet weg te slaan bij het zwembad en hebben er elke dag uren doorgebracht.
Beste tip: mis de familiebarbecue niet — de leukste manier om een paar euro’s aan eten uit te geven!
Een absolute aanrader!
Net terug van ons verblijf bij Cretan Family. En wat hebben we ontzettend genoten! Aris en zijn familie zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt. De sfeer is GEWELDIG! Wij waren met een kind van 16 en 1 van 8 en beide vonden het geweldig. Doordat het kleinschalig is, zoeken kinderen elkaar sneller op. Aris zorgt ook voor gezellige momenten met de gasten. Maar zijn hele gezin werkt mee en zorgen voor mooie herinneringen.
Lekker zwembad waar je niet hoeft te vechten voor een plekje. Gezellige kleine bar met zitjes en pooltafel.
De kamers zijn prima, iets ouder maar je hebt wat nodig is en het is schoon. Schoonmaak en handdoekwissel word vaak gedaan en is perfect.
Wij hadden een auto gehuurd wat wij op Kreta fijn vinden aangezien je dan de mooiste plekjes kunt bezoeken. Lopend is het te doen naar Malia. Ongeveer 15 minuten.
Cretan Family is echt wat het zegt, een familie en daar hoor je vanaf je aankomst direct bij. Appartementen zijn ruim en schoon, iets verouderd, maar dit wordt komende tijd vernieuwd. Aris en zijn gezin zorgen 24/7 voor je, zijn vriendelijk en niks is ze teveel. De locatie is perfect als je rustig, maar toch centraal wilt zitten. Alles is op loopafstand. Kreta zelf is schitterend, de bergen, de mooie stranden en de leuke dorpjes. Vergeet ook zeker niet even naar Taverne Cretan Familie te gaan, want ook dat is super. Al met al is Kreta geweldig, maar door de gastvrijheid van de Cretan Family geniet je nog meer van je vakantie. Wij komen zeker een keer terug.
Rustige locatie, winkels, strand en restaurants op korte loop afstand.
Wij zijn heel hartelijk ontvangen door Arris met zijn vrouw en dochters, wat een lieve mensen, ik kom hier graag terug.
Heerlijk zwembad, mooi uitzicht, fijne tuin en een poolbar met eten en drinken de hele dag service. Ontzettend warm onthaal, lieve en zeer gastvrije mensen, niets is teveel. Het appartement is prima met een fijn balkon en mooi uitzicht, elke dag een schone kamer en een opgemaakt bed, fijne bedden. Ons gezin geniet volop! We zijn er nu voor de tweede keer en komen vast weer terug.