6-9-2011
Een ontzettend leuke gezinscamping met een actief animatieteam die voor alle leeftijden leuke dingen organiseert. De plaatsen zijn ruim (wij mochten zelf een plaats uitzoeken) en er is keuze uit plaatsen met veel of weinig schaduw. Veel bomen en ander groen op het park wat een natuurlijke uitstraling geeft. Het sanitair is nieuw, voldoende aanwezig en wordt goed schoon gehouden. Al het personeel is ontzettend vriendelijk en hulpvaardig. Het eten in het restaurant (zowel pizza als a la carte) was alle 3x dat wij er gegeten hebben super lekker. Op de camping zowel een mooi zwembad als een leuk strandje aan de Ardéche. In de omgeving is erg veel leuks te doen. Wij raden aan: bezoek eens Bois de Paiolive. Als je goed ter been bent en een normale conditie hebt kun je hier prachtige avontuurlijke wandelingen maken in de bossen (er zijn 3 verschillende routes --> werkelijk prachtig!). Oja, de camping is overbevolkt door Nederlanders. Dat moet je natuurlijk niet erg vinden. Voor de rest: SUPER
4-9-2011
Wij zijn net terug van onze vakantie, gekampeerd van 20 augustus t/m 2 september. Gezin met kinderen van 15, 13 en 9. We hebben een geweldige vakantie gehad. We stonden er 1 week in het hoogseizoen en 1 week in het laagseizoen, het werd de 2e week aanzienlijk leeg op de camping, maar absoluut niet minder gezellig. Zeer schoon sanitair, geen wachttijden voor douche, afwas etc. Wij kampeerden vlakbij het toiletgebouw, totaal geen hinder van gehad. De rivier is prachtig, stond eerst vrij laag, later hoger, veranderd per dag en dat maakt het voor de kinderen prachtig. Zwembad heerlijk, veel ligbedden. Op de camping heerst een zeer relaxte sfeer. Eigenaren doen er alles aan het je reuze naar de zin te maken. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor uitstapjes dichtbij, zoals kanovaren, abseilen/tokkelen over de rivier, wandelen, kastelen en wijndomeinen bezoeken. Mooie grote kampeerplaatsen. Kortom: wij hebben genoten!!!
14-5-2012
De camping ligt op een ideaal centraal punt, waar vanuit je de gehele omgeving kan bezoeken. De combinatie van mooi zwembad-rivier-animatie-sportveld is perfect voor kinderen (en dus ook de ouders). Het zwembad mag misschien iets spannender gemaakt worden mbt tot de doelgroep.
Centrale Sanitair gebouw is schitterend aangelegd en ruim voldoende.
Het restaurant moet je zien als een voorziening van dagschotels, snacks en pizza's waar niks mis mee is. Winkeltje redelijk uitgebreid. Tennisbaan en voetbalveld aanwezig. Verder mooie plekken en een leuk team die enthousiast met de kinderen bezig is.