Camping Les Ranchisses***** in Largentière (Ardeche) Frankrijk beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Camping Les Ranchisses*****

30 mei 2012

Beoordelingen Camping Les Ranchisses*****

Route de Rocher, 07110, Largentière (Ardeche)
Camping Les Ranchisses scoort een 8,3 uit 10, op basis van 202 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Les Ranchisses*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Les Ranchisses***** in Largentière (Ardeche), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 135 vakantiefoto's van Camping Les Ranchisses***** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Les Ranchisses***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Camping Les Ranchisses***** met andere accommodaties in Largentière (Ardeche).

180 beoordelingen over Les Ranchisses*****

met jonge kinderen, Mei 2012
"Fantastisch!"
Herder
16-5-2012 Zojuist terug van een heerlijke vakantie op deze camping. Alles was precies naar wens. personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. We zaten in een stacaravan grand comfort, in het nieuwe gedeelte. De enige opmerking is eigenlijk dat het nieuwe gedeelte (nog) niet echt kindvriendelijk is. Het is opgebouwd uit terassen, er staan wel hekken langs de randen, maar deze zijn open, kleine kinderen kunnen hier makkelijk onderdoor. Er is wel begroeiing geplaatst, dus wij denken (hopen) dat dit een kwestie van tijd is! Verder echt geen aanmerkingen op deze heerlijke camping! We komen zeker terug!

"Plek voor avonturiers"
Patricia
21-10-2011 Wij hebben deze camping als overnachtingscamping naar het zuiden gebruikt, hiervoor was dit voldoende. Mooie camping voor mensen die van sport en natuur houden, maar niet voor ons...

Ligt in de middel of nowhere.

"Prachtige camping!"
margareth
25-9-2011 Hele mooie camping in een schitterende omgeving!
Wij hadden een stacaravan in het oude gedeelte, helaas stonden deze erg dicht op elkaar!
Het zijn er maar enkele die zo weinig privacy geven, maar toch!
Nadeel van de camping was dat de bar al om 19.30 dicht ging en er s´avonds niks meer te doen is.
Personeel erg vriendelijk!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Heerlijke mooi gelegen camping"
Fam. Niggebrugge
21-9-2011 Hebben hier 3 keer gestaan met onze camper op een mooie ruime plek aan het riviertje. Deze keer hebben we met onze kinderen en kleinkinderen 3 cottages confort gehuurd. Alles was prima in orde, goed voorziene schone huisjes op het oude gedeelte. Iedereen heeft zich prima vermaakt. Kinderen hebben genoten van zwembaden en speeltuintjes. Het spa en saunagedeelte een leuke afwisseling voor de volwassenen. Alles is zeer goed voorzien en heeft een luxe uitstraling. Restaurant en afhaal prima. Komen hier zeker weer. Twee opmerkingen: De bodem van het peuterbad is erg ruw, kinderen hadden schaafwondjes aan voetjes en knietjes. Het lijkt me veiliger om tussen peuterbad en de diepere zwembaden hekken te plaatsen.

"Luxe & comfortabele camping"
Piet
7-10-2011 uitgebreide wellness in aantrekkelijke omgeving
met prima sta caravans

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Leuk voor jonge gezinnen en ouderem"
fam Bakker
15-9-2011 karavan gehuurd van de camping (visio) prima en super schoon absoluut een plus punt, Ook de ligging was super in een soort laantje zodat alle kinderen onder toezicht van ouders lekker konden spelen.personeel erg vriendelijk!
Minder vonden wij het zwembad, vooral het de vloer van het peuterbad vonden wij erg scherp en ook de glijbaan met de touwen was niet erg kindvriendelijk voor de doelgroep.
Ook een glijbaan ofzoiets in een van de grotere baden was wel leuk geweest.
Eten en ophaal service waren super!!!!
Omgeving is top.

"Camping Ranchisses is super"
rinus
10-10-2011 Camping Ranchisses is super. Wij waren hier 12 dagen in een mobiel home. Prima, met voldoende ruimte. De camping is van alle gemakken voorzien. Het welness gedeelte was geweldig, de zwembaden heerlijk. Het restaurant was uitstekend. De afhaalmaaltijden, vooral de lasagne vond ik wat minder. De snackbar was beperkt geopend (nazeisoen) De ardeche was dichtbij, hier was veel te doen en te zien, maar ook de dorpjes in de omgeving waren een bezoekje zeker waard.

"Mooie camping,maar extra ster door hun spa(16+)"
Fam Van der laan
31-8-2011 De camping heeft extra sterren gekregen door hun''spa'' verder is het een mooie camping.De kinderen vermaken zich bij het meertje,het riviertje stelt niet veel voor,loopt alleen vol als er een zware regenbui is geweest
De camping vonden wij er rumoerig,mensen blijven hangen op de laantjes en zijn erg luidruchtig,zelfs de schoonmaakploeg die om 06.00 de gebouwen schoonmaken weten hoe ze hard met de deuren moeten gooien,dat was erg irritant!!
Het sanitair is vaak vies,dit doordat gasten zich niet normaal kunnen gedragen,erg jammer(Voor nederlanders)is dat er geen wc brillen zijn en het douchen gebeurt onder een harde straal en je moet telkens de knop indrukken voor water(zuinig met water omgaan)Voor kinderen tot 12 is er veel te doen,daarna houd het voor hun al op,animatie was verder leuk,ondanks dat er nederlands animatie is, word er toch veel frans gesproken??Restaurant,top!!!!Afhalen ook erg lekker en niet duur!
Leuke camping,maar niet voor gezinnen met kinderen ouder dan 12.

"Zeer toffe vakantie"
John Vandenberghe
31-8-2011 Ondertussen 5-sterren camping en ze allemaal waard.
Mooie ligging, proper, schaduwrijke plaatsen, tof zwembad, lekker eten, ....
minpuntje: sanitair: kan wat properder + veel defecten gezien: aflopen niet goed afgesloten,...
Maar zeker de moeite waard!

met jonge kinderen, 2011
"Prima camping"
van ham
14-8-2011 mooie groene camping, tenminste het onderste gedeelte van de camping. Boven op de heuvel leek niet zo mooi (weinig aanplanting en vol in de zon). Wij stonden aan het beekje met onze tent van TO. Super mooie plek. Dorpje ook leuk, gezellige en erg drukke markt. Sanitair schoon. nooit vieze douche of wc gehad. Restaurant vond ik niet geweldig, entrecote zeer vet. Afhaal van Pizza's, friet, salades en de kip was wel zeer goed. Genoeg te doen voor kinderen: actief animatieteam, maar ook de kano's, het beekje en het voetbalveld was al genoeg voor hen om zich te vermaken. Veel kinderen, vooral in de basisschoolleeftijd.