Beoordelingen Camping Les Ranchisses*****

24 mei 2013

Les Ranchisses*****
Beoordelingen Camping Les Ranchisses*****
Route de Rocher, F-07110, Largentière (Ardeche)
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Les Ranchisses***** in Largentière (Ardeche), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Les Ranchisses***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Les Ranchisses scoort een 8,4 uit 10, op basis van 241 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Les Ranchisses***** in Largentière (Ardeche), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Les Ranchisses*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Les Ranchisses***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 161 vakantiefoto's van Camping Les Ranchisses***** vinden. Je kunt 3 video's van Camping Les Ranchisses***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Camping Les Ranchisses***** met andere accommodaties in Largentière (Ardeche).

214 beoordelingen over Les Ranchisses*****

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Super camping op een hele mooie locatie!"
de Graaf
19-9-2012 We hadden via een touroperator een huisje geboekt voor de eerste week van September. Het was een heel mooi 6 persoonshuisje, super netjes, en prima voor ons met 2 kleine kinderen. We hadden een huisje met veranda, waar een hekje voorgezet kon worden zodat onze jongste van bijna 1 niet van het trapje kon vallen.
Er was een leuk kinderzwembad en 2 andere prima baden. De pizza's van het restaurant waren heerlijk en goed te betalen! Voor 9 euro een heerlijke pizza, daar komen we voor terug!

De camping is schoon, netjes, goed onderhouden, eigenlijk niets op aan te merken. Voor onze andere zoon van 3 1/2 ook een leuke speeltuin.
Wij zaten in het nieuwe gedeelte aan de andere kant van de weg, prima te doen en we begrepen van de reisleiders dat je in het hoogseizoen minder last hebt van de muziek aan die kant. De afstand naar het zwembad en speeltuin is goed te doen.

De zogenaamde ´luidruchtige´ D5 hebben wij niet gehoord!

Kortom, een heerlijke camping, komen we zeker terug!

met partner, Sept. 2012
"Een vakantie zoals een vakantie hoort te zijn!!!"
Smet
23-9-2012 We werden heel vriendelijk ontvangen en begeleid tot aan ons huisje. Wij zaten op het nieuwe gedeelte (terras). De afstanden zijn erg klein dus het nieuwe gedeelte is prima. Een voordeel is ook dat je vanuit je huisje een prachtig uitzicht hebt!
De winkel had alles wat je maar nodig kunt hebben, maar op 5 minuten rijden had je een grote supermarkt.
Ons huisje was in prima staat (heel modern) en heel netjes. Van onze buren hoorden we dezelfde positieve geluiden.
Bij aankomst kregen we informatie over de streek met kortingsvouchers! en bij vertrek geen gezeur over de borg maar met een glimlach en een flesje wijn van het domein naar huis.
Het staat voor ons nu al vast, wij gaan volgend jaar terug.
Alle positieve reacties die ik ook zoover las, zijn allemaal waar en dat van die luidruchtige weg... daar hebben wij niets van gemerkt.

met partner, Sept. 2012
"Voor de derde maal en weer heel goed bevallen."
Vincent
18-9-2012 Voor ons is dit bekend terrein, want wij komen hier al voor de derde keer. Het was deze keer ook weer heel goed bevallen. Voor het eerst met touroperator. Ontvangst was gewoon goed en zeer prettig, Herman en Annie zijn twee hele lieve mensen, en komen ook echt elke dag rond zes vragen of alles nog naar wens is. Deze service is bijzonder goed, en heel prettig. Naast dat geven ze ook leuke tips, wat er allemaal te doen is. Het meesten weten wij natuurlijk al maar toch. Mochten door omstandigheden toch een dag langer blijven. Buiten gewone top service mogen heel wat reisorganisatie een voorbeeld aan nemen. Voor de rest is de camping mooi schoon en zeker rustig. Zwembad is heerlijk, en het personeel dat wij al een beetje kennen is bijzonder vriendelijk. Wij gaan volgend jaar weer. En wat zeker een aanrader is het restaurant dat verdiend al de vijf sterren. Was het maar september 2013.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Les Ranchisses***** bij:

"Zeer mooie camping"
joan66
8-9-2012 Deze camping bestaat uit 2 delen , beneden en boven gedeelte. Het beneden gedeelte aan de rivier is super mooi (boven is minder). zeer groene en mooie omgeving met beschutte plaatsen (beneden). Erg rustig. Mooie zwembad complex met erg mooi welness gedeelte en een paar glijbanen (niet heel groot). Als je een tent of mobile home huurt doe dit dan bij een touroperator, de "beheerders" Ann en Herman (Belgisch koppel) zijn zeer professioneel met hun job bezig. alles is in super staat en schoon en ze komen iedere avond om 18.00 uur vragen of alles nog naar wens is. Wij gaan niet snel naar een zelfde plek terug , maar hier komen we nog wel ooit terug.

"Topcamping, niet massaal"
Monique
27-8-2012 Camping is uitgebreid door aan de ander kant van de (drukke) weg, tegen de heuvel aan veel stacaravans te plaatsen. Daar is weinig schaduw.
Door een tunneltje onder de weg kom je bij het zwembad, winkeltje en alle andere faciliteiten. Wij zaten in een lodgetent van TO, op het oude gedeelte. Wat een aanrader deze accomodatie, luxe kamperen met toilet en douche in de tent! We zaten wel vlakbij de drukke weg, maar daar wen je snel aan. Onze kinderen (en wij) sliepen daar gewoon doorheen.
Zwembad is prima, 2 glijbanen (niet spectaculair), leuk riviertje met mogelijkheid tot gratis kano varen, visjes vangen. Een gezellige familiecamping en de omgeving is prachtig!

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Door drukke weg (D5) nooit meer!!!"
Ben van Kleef
24-8-2012 Bij aankomst zeer vriendelijk personeel (spreekt engels) ook in de restaurants en winkel mooie zwembaden en prachtige wellness (16+), lekker uit eten op de camping en mooie ruime luxe plaats met en een prachtige omgeving. Wat echter voor ons een zeer groot nadeel was is de weg (de D5) die de camping in 2 delen scheidt, deze is zeer nadrukkelijk aanwezig zeker als je net als ons in een tent vlakbij de weg staat en het verkeer (ook vrachtverkeer) al vroeg voorbij raast hierover geklaagd en konden een andere plaats krijgen maar omdat de camping niet al te groot is maakte dit niet veel uit en hebben dit dus niet gedaan en uiteindelijk maar besloten om 2 nachten eerder te vertrekken helaas moet je bij aankomst alles betalen en geld terug krijgen bij eerder vertrek is er niet bij dus zo`n 135 euro weggegooit! Ook andere mensen hierover horen klagen en daardoor zien vertrekken. Door de drukke weg komen we hier zeker niet meer terug.

"Relaxed sfeertje."
Mar
25-9-2012 Wij hadden een Vista mobilhome 2k\2b gehuurd en we wisten dat we op het nieuwe gedeelte van de camping zouden logeren. Een prachtige plek met mooi uitzicht en een stukje lopen via het tunneltje naar de eigenlijke camping. Een groot nadeel van deze verhuurder. Geen overdekte veranda. Wij zaten in de hittegolf van boven de 40 graden en een drankje op je terras na een actieve dag was niet te doen. Om nu binnen te gaan zitten met de airco aan? Op het gezellige terras van de campingbar was het goed toeven, dus ons hoor je verder niet klagen. We komen voor mooi weer tenslotte. De beneden plaatsen zijn schaduwrijk maar wil veel dichter op elkaar. Leuk beekje langs de camping. Vers brood in de winkel en inderdaad heerlijke pizza en patat bij het restaurant. Ook afhaal prima.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Lijkt mooier dan het is..."
driestaartjes
24-12-2012 Met eigen tent en dochter van 5. Alle aanwezige faciliteiten en voorzieningen zijn kwalitatief goed. Riviertje is leuk voor kinderen om in te spelen. Speeltoestellen zijn eenvoudig maar voldoenden. Het restaurant is zeer goed, maar de diepvries-snacks in de snackbar (magnetronvoer) zijn vreselijk (duur). De animatie is zeer luidruchtig en schalt tot laat in de avond over de hele camping. De aangrenzende weg (die hoger ligt) produceert ook nogal wat geluid.
Eerste aangewezen plek t.o. toiletgebouw, later mooie grote plek gekregen maar tussen 2 groepen jongeren met het nodige kabaal 's avonds.
Er was geen sanitair toegankelijk direct bij het zwembad.
Advies aan de eigenaar:
Met het juiste soort geluidsbox kan het volume van de animatie omlaag, kan iedereen die het wil het horen maar galmt het minder over de camping. Zorg voor een beter filtersysteem van het zwemwater dat ook bij topdrukte het water goed schoongehouden kan worden. Zorg voor (snel) toegankelijk sanitair bij het zwembad.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Mooie camping, maar mindere staplaats"
Edwin
31-8-2012 Camping Les Ranchisses is een prachtige 5-sterren camping met een lekker restaurant en een mooi zwembad met een apart wellnessgedeelte.
Vooral het laatste, dat alleen toegankelijk is boven de 16 jaar, was een heerlijke plek om even te relaxen. De omgeving is prachtig met bergen tussen de 400 en 1.000 meter waar je kunt wandelen of ATB'en. Dit laatste is erg zwaar, vooral als je de wandelpaden volgt. Namelijk erg steil en veel losse stenen/rotsen. Dorpjes als Largentiere en stadjes als Ruoms en Privas zijn de moeite waard, ook om 's-avonds wat te eten. Enige nadeel was de ligging van onze lodgetent via touroperator, deze lag pal aan de doorgaande weg (D5) en het leek of de auto's door de slaapcabine raasden. Dit heeft ons soms 's-nachts en met name 's-morgens vanaf 5.30 uur wakker gehouden.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Weer een heel mooie vakantie"
flierfluiter
26-8-2012 Ja we zijn er weer eens voor 10X op deze heel mooie en rustige camping geweest......De D5 is helemaal geen drukke weg.....kan wel voor een aantal mensen hinderen. Maar voor ons en onze buren helemaal geen overlast...ga dan maar eens op de campings in Ruoms Of pont d arc zitten.
Daar is pas sprake van druk verkeer. Wij hebben het welness deel VEEL GEBRUIKT en dat de kinderen onder 16 j niet binnen mogen is heel goed..
Komen zeker volgend jaar terug , en willen de nieuwbouw boven het sanitair dan ook eens keuren

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?