Camping Yelloh! Village Le Littoral***** in Talmont St. Hilaire ( Vendee ) Frankrijk beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Camping Yelloh! Village Le Littoral*****

30 mei 2012

Camping Yelloh! Village Le Littoral***** Talmont St. Hilaire ( Vendee )

Beoordelingen Camping Yelloh! Village Le Littoral*****

Le Porteau , 85440, Talmont St. Hilaire ( Vendee )
Camping Yelloh! Village Le Littoral scoort een 7,9 uit 10, op basis van 85 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Yelloh! Village Le Littoral*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Yelloh! Village Le Littoral***** in Talmont St. Hilaire ( Vendee ), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 130 vakantiefoto's van Camping Yelloh! Village Le Littoral***** vinden. Je kunt 3 video's van Camping Yelloh! Village Le Littoral***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Pays de la Loire. Vergelijk Camping Yelloh! Village Le Littoral***** met andere accommodaties in Talmont St. Hilaire ( Vendee ).

1 2 3 4 5 6 7 volgende

70 beoordelingen over Yelloh! Village Le Littoral*****

met jonge kinderen, 2012
"TOP Camping!!"
frits_linda
1-2-2012 Afgelopen zomer verbleven wij wederom op camping Le Littoral van Yelloh Village, voor het derde opeen volgende jaar.
Waarschijnlijk zou dat voldoende moeten zeggen, waarom zou je anders steeds terugkeren, maar ik wilde toch nog een keer vertellen hoe wij ons verblijf hebben ervaren.
De omgeving is, vinden wij, prachtig, direct aan zee en een aantal leuke plaatsjes in de directe omgeving.
De camping onderging een ware metamorfose, het zwembad is flink aangepakt, meer ruimte voor meer bedjes en ook ziet alles er fris en strak uit.
Voor de kleintjes zijn er meer speelvoorzieningen gekomen, zowel in als buiten het zwembadgedeelte.
Ook de rest van het park is opgefrist, en ziet er prachtig uit.
Wij zijn het meest te spreken over de gastvrijheid en het vriendelijke personeel, zij zullen er alles aan doen om het de gasten naar de zin te maken.
Verder is er voor ieder wat wils, mits je daar behoefte aan hebt, op het gebied van entertainment.
Kortom wij gaan zeker een vierde keer!!

"Camping 5 sterren??? stacaravanpark!!!!"
mirije
29-8-2011 dit kan zichzelf geen camping noemen met 5 sterren!!! het is een park waar stacaravans verhuurd worden en je als kampeerder tussen de stacaravans wordt weggepropt!!!restaurant was goed en de animatie ook goed (geen nederlandstalig) het sanitair was redelijk. Vorig jaar in normandie op camping van Yellow village geweest daar was het sanitair vele malen schoner en moderner.
Voor ons geen camping om weer naar terug te gaan!

"Nooit meer"
judith
26-8-2011 geen camping voor caravan kampeerders
2 weken op deze camping met 4 kinderen 1 van 21, 2 van 17, en 1 van 14.
we stonden met de caravan op een schaduwrijke plek tussen de sta caravanshet was wel een zeer grote plek.
het is een mooie schone camping personeel was ok maar niet altijd even vriendelijk vond ik ( zal het eind van het seizoen geweest zijn) er wordt veel onderscheid gemaakt tussen vaste bewoners en mensen die huren v.b. die mogen 2 auto's op hun plek waardoor het toch al nauwe laantje net een parkeerhaven lijkt. nadeel is dat de heren wc s'nachts op slot ging en je als vrouw op moest passen waar je ging zitten of staan in de ochtend met vlagen was het sanitair zeer schoon maar op momenten toch echt niet.
de omgeving is mooi le sable de l'one is zeer groot en erg touristisch geen leuke winkelstraten wel een mooie boulevard
winkelen kun je buiten de stad in een groot industrie gebied
ook geen leuke ouderwertse markten gevonden helaas
nee nooit meer.

"Leuke camping"
Carien
22-4-2012 Leuke camping met mooie chalets op ruime plaats. Goed ingericht. Campingwinkel duur, maar vers brood. Goede supermarkten in omgeving. Ook veel leuke toeristische bezienswaardigheden en attracties in de omgeving. Perfect stranden in omgeving. Ook voor kleine kinderen. Veel poeltjes. Wel sterke branding en hoge golven. Weer kan wat minder zijn.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Goede camping, ook voor oudere kinderen"
Jongstra
2-10-2011 Vorig jaar voor het eerst in Frankrijk. Toen op een Yellohcamping geweest (Guilvinec/Bretagne). Was goed bevallen, dus dit jaar weer Yelloh. We waren hier de laatste twee weken van augustus. Heel goed weer gehad. De camping was helemaal vol, 50% Britten(veel jeugd) 40% Fransen, rest vooral NL. Onze zoons(15 jaar) trokken ook met de Britse leeftijdgenoten op. Prima sfeer en geen alcoholgebruik, er is 's nachts bewaking op de camping.Verder alles van goede kwaliteit: schone, nieuwe stacaravan, vriendelijk personeel, alles goed georganiseerd, terrein schoon en netjes onderhouden, lekkere afhaalpizza’s en goede artiesten s'avonds. Littoral is groot, de caravans staan heel dicht op elkaar en de campinggasten komen voor de zon, het zwembad en het vertier s'avonds. Wij vonden Bretagne leuker, ook mooiere omgeving. Dit soort campings kiezen we vooral voor onze kinderen en die vonden het top. Tips: kanoen (bij Longeville Sur Mer) en Les Salines:boottochtje en uitleg over zoutwinning.

"Mooie camping/park en genoeg te doen!"
Nicole
16-8-2011 8 nachten geweest en geboekt via camping zelf (internet) Cottage (4 bloemen) voor 4 personen. Mooie camping/park, vriendelijk personeel (zelfs nl sprekende receptioniste)
Mooie cottage (nr 317) tussen de bomen en het groen. Fijn dat auto bij het huisje kan staan maar dat maakt het wel wat druk in de straatjes. Mooi zwembad en glijbanen, nieuwe ligbedden en straatwerk bij zwembad. Niet genoeg ligbedden voor alle gasten maar dat is nergens. Geen ruzie om bedjes meegemaakt er kwam er vanzelf wel weer 1 vrij. Ziet er allemaal erg verzorgd uit. Verzorgd park, genoeg honden gezien...amper gehoord en nergens hondenpoep gezien. Cottage zeer schoon en net. Beddengoed (incl matras/kussen moltons) en handdoeken inbegrepen. Deze huisjes zijn nog behoorlijk nieuw volgens mij en zien er exact zo uit als op de foto's vd site. Veranda deels overkapt incl 6 stoelen en 2 ligbedden. Fles rose in cottage bij aankomst. Animatie enigzins amateuristisch en alleen in 't Frans. Aanrader, mail me voor meer info

"Niet voor eigen kampeer middel"
esther
20-8-2011 de plekken voor caravans en andere kampeermiddelen zijn slechts een paar plekken tussen de sta caravans. Wij hadden nummer 402, deze plek was een betere plek. De andere zijn vlak bij het toilet gebouw.

Zwembad is vernieuwd. Tja....de bedjes.....waar is dat niet een probleem.
Onze kinderen hebben zich super vermaakt.

Een behoorlijk punt van kritiek is dat je het chemisch toilet moet legen aan de ingang van de camping en niet bij het toiletgebouw.
Ook was een toiletgebouw gesloten, hierdoor moest je flink lopen.

Kort gezegd is deze camping voornamelijk gericht op stacaravans en niet mee geschikt voor de gewone kampeerder.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Fantastische camping, super zwembad"
R. Klaassens
14-1-2012 Wij hebben het de afgelopen 4 jaar super naar ons zin gehad. dicht bij de kust en een super zwembad. vorig jaar is het zwembad en de entree geheel gerenoveerd. iedere avond live muziek en entertament. op 5 km van de camping zandstrand en vanaf de camping gaat er iedere dag een gratis pendelbus. het sanitair wordt 3x per dag gereinigd. vriendelijk personeel, de gehele dag is de campingwinkel open, ook aan het eind van de middag is er nog vers brood te verkrijgen.
volgend jaar voor de 5e keer.nu al weer zin in.

"Leuk maar niet meer"
bakker
21-8-2011 we zijn een gezin met 2 kinderen 1 van 10 en 1 van 13 jaar.
vriendelijke medewerkers je wordt goed geholpen
bij de receptie worden vele talen gesproken
er was veel voor de kinderen te doen. ze hebben zich dan ook goed vermaakt
Een leuke en schone camping.
alleen drie minpunten
geen zandstrand zoals op de infomatiebrochure.
zeer luide tot harde muziek tot 12 s´avonds.
als je met een tent of caravaan komt wordt je tussen de vaste stacaravaans gezet.

"Mooie camping"
Fam. Sprong
30-7-2011 De camping is mooi. Alleen jammer dat je vanaf de camping geen zandstrand heb alleen rotsen. Verder zijn het hoofdzakelijk stacaravans(huisjes), wij als kampeerders vonden het jammer dat je daar dan tussen kwam te staan. Alle kampeerplaatsen zijn tussen de stacaravans. Er was veel animatie en veel jeugd. Kinderen hadden het prima naar hun zin. Verder mooie wandelpaden, de omgeving vonden wij niet heel bijzonder.
De camping is keurig schoon, toiletgebouw was redelijk schoon.
Al met al geen camping waar wij snel naar terug gaan.

1 2 3 4 5 6 7 volgende