1-2-2012
Afgelopen zomer verbleven wij wederom op camping Le Littoral van Yelloh Village, voor het derde opeen volgende jaar.
Waarschijnlijk zou dat voldoende moeten zeggen, waarom zou je anders steeds terugkeren, maar ik wilde toch nog een keer vertellen hoe wij ons verblijf hebben ervaren.
De omgeving is, vinden wij, prachtig, direct aan zee en een aantal leuke plaatsjes in de directe omgeving.
De camping onderging een ware metamorfose, het zwembad is flink aangepakt, meer ruimte voor meer bedjes en ook ziet alles er fris en strak uit.
Voor de kleintjes zijn er meer speelvoorzieningen gekomen, zowel in als buiten het zwembadgedeelte.
Ook de rest van het park is opgefrist, en ziet er prachtig uit.
Wij zijn het meest te spreken over de gastvrijheid en het vriendelijke personeel, zij zullen er alles aan doen om het de gasten naar de zin te maken.
Verder is er voor ieder wat wils, mits je daar behoefte aan hebt, op het gebied van entertainment.
Kortom wij gaan zeker een vierde keer!!
29-8-2011
dit kan zichzelf geen camping noemen met 5 sterren!!! het is een park waar stacaravans verhuurd worden en je als kampeerder tussen de stacaravans wordt weggepropt!!!restaurant was goed en de animatie ook goed (geen nederlandstalig) het sanitair was redelijk. Vorig jaar in normandie op camping van Yellow village geweest daar was het sanitair vele malen schoner en moderner.
Voor ons geen camping om weer naar terug te gaan!
26-8-2011
geen camping voor caravan kampeerders
2 weken op deze camping met 4 kinderen 1 van 21, 2 van 17, en 1 van 14.
we stonden met de caravan op een schaduwrijke plek tussen de sta caravanshet was wel een zeer grote plek.
het is een mooie schone camping personeel was ok maar niet altijd even vriendelijk vond ik ( zal het eind van het seizoen geweest zijn) er wordt veel onderscheid gemaakt tussen vaste bewoners en mensen die huren v.b. die mogen 2 auto's op hun plek waardoor het toch al nauwe laantje net een parkeerhaven lijkt. nadeel is dat de heren wc s'nachts op slot ging en je als vrouw op moest passen waar je ging zitten of staan in de ochtend met vlagen was het sanitair zeer schoon maar op momenten toch echt niet.
de omgeving is mooi le sable de l'one is zeer groot en erg touristisch geen leuke winkelstraten wel een mooie boulevard
winkelen kun je buiten de stad in een groot industrie gebied
ook geen leuke ouderwertse markten gevonden helaas
nee nooit meer.