Laagsteprijsgarantie
7.6
GoedScore uit

Over Camping Sandaya Le Littoral

Op slechts 200 m van de zee, tussen Les Sables-d’Olonne en het estuarium van de rivier Le Payré, is uw 5-sterrencamping in de Vendée met uitzicht op de oceaan een heerlijke bestemming om er even helemaal uit te zijn. Geniet tijdens uw verblijf met de hele familie aan de Côte de Lumière van zwemmen in de verwarmde baden, luieren op de uitgestrekte stranden met glooiende duinen en ontspan lekker midden in de prachtige natuur. Stacaravan, chalet of kampeerplaats in de openlucht, kies het decor van uw ideale vakantie aan de kust van de Vendée!

Vakantiegangers zijn dol op de prachtige, niet massale camping die aan de kust ligt met adembenemende stranden, ideaal voor watersportliefhebbers. De nabijheid van le Sables D'olonne, waar men kan genieten van de boulevard, heerlijk eten en winkelen zonder overspoeld te worden door toerisme, wordt zeer gewaardeerd. Het gemak van fietsen en wandelen in de omgeving, samen met een camping die van alle gemakken is voorzien, waaronder een mooi zwembad en een super schoon sanitair, maakt de ervaring compleet. De aanwezigheid van genoeg activiteiten voor jong en oud, inclusief een binnenzwembad voor de koelere dagen, plus de goed Engels sprekende Fransen, maakt het verblijf extra aangenaam.

• Fietsverhuur

• Binnenzwembad

• Buitenzwembad

• Tafeltennis

• Parasols

• Door weg gescheiden van strand

• Aantal bungalows: 354

GoedScore uit 7 reviews

Een aanrader maar geen 10
Door Corinne
op 23-08-2026

Goede accommodatie (nr 34), 4p 3schelpen. Lag in kampeergedeelte. (Ik zou niet aan andere kant willen zitten, veel huisjes op elkaar.) Grote kampeerplaatsen. Brood iedere dag echt lekker, pizza’s top, restaurant viel wat tegen, niets bijzonders. Vriendelijk personeel, spreken (goed) Engels. Gasten zijn vooral Fransen, Engelsen en Nederlanders. Ook Belgen en af en toe een Duitser. Zwembad buiten wel te klein. Veel bedjes, wordt vaak gevraagd geen handdoek te leggen (top!) maar wordt helaas niet op gehandhaafd. En weinig schaduw. Jammer dan ook dat mijn parasol die ik vastmaak aan ligbedje werd verboden. Verder wel relaxte sfeer. Veel animatie (die je ook kunt negeren). Bar duurt soms wat lang. Avondannimatie afgewisseld door team en “artiesten”, leuk. Omgeving niet spannend (maar dat vind ik de Vendee sowieso niet zo).
Ik was er samen met mijn dochter van 18. Er is wel annimatie tot een jaar of 16.

Te weinig sfeer
Door Maestro
op 02-08-2026

De camping heeft zo ongeveer alle faciliteiten die je mag verwachten van een 5-sterrencamping. Het zwembad, binnen en buiten, is heel goed. Er wordt veel georganiseerd, alleen geen enkele Nederlander in het (grote) team. Toch mist er iets en dat is sfeer. Het deel van de camping tussen de bomen gaat nog wel, maar het overige is recht toe recht aan. Erg ongezellig. Het restaurant en de bar zijn ook heel clean. Er zit geen ziel in deze camping en dat is jammer. Ondanks dat hebben we ons goed vermaakt.

Een top camping
Door Maartje op 02-08-2024

Mooie overzichtelijke camping. Niet groot, en niet massaal. Het ligt aan de kust met hele mooie stranden, ook voor watersport. Het ligt op 10 min afstand van le Sables D'olonne. Dit is een stad waar je heerlijk kunt slenteren langs de boulevard, lekker kunt eten of kunt shoppen. Het fijne is hier dat het niet mega toeristisch is. De Fransen spreken goed Engels. Je kunt heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving. De camping is van alle gemakken voorzien. Mooi zwembad met genoeg ligplaatsen, wel met strakke zwemb. Er wordt gelet op handoekleggers, dus altijd een bedje. Het restaurant is goed. En het sanitair is super schoon alleen geen toiletbril. Je hebt er geen last van muggen of andere insecten en het klimaat is top met een lekkere zeebriesje. Er wordt genoeg georganiseerd voor jong en oud. Dus voor kleine kinderen is het top,maar ook voor tieners genoeg te doen. Het binnenzwembad is ook een plus, mocht het een keer wat frisser zijn.

Mooie camping maar luidruchtig
Door Ralf
op 31-07-2023

Wij gaan vaker naar Sandaya campings omdat ze leuk voor kinderen en mooi aangelegd zijn met meestal ruimte plaatsen. Le Littoral is echter best compact en is in de beleving druk en rumoerig. Wij hadden een 5-pers stacaravan dicht bij de bar/restaurant waar ook het podium was voor de diverse shows. De stacaravan was top en van alle gemakken voorzien. De ligging was minder en door alle herrie, die vaak dagelijks tot 23:30 uur duurde hadden onze kinderen maar ook wijzelf moeite met slapen. Caravan stond ook pal naast het voetbalveldje dus regelmatig een bal in de tuin.
In de omgeving is genoeg te doen, zeker voor strandliefhebbers. Bij de camping is een rotsstrandje maar wat verder heb je het bruisende Les Sables d'Olonnes, plage du veillon en surfspot des Conches op een half uurtje rijden. Supermarkt op 10 min. Wij houden van deze omgeving, maar deze camping boeken we helaas niet meer vanwege de herrie.

Aanrader met jonge kinderen!
Door Fam. Dodemont op 28-07-2023

Leuke overzichtelijke camping waar een deel van de accomodaties heel dicht op elkaar staat. Wij boekte via Sandaya zelf en konden daarmee een voorkeursplekje via de plattegrond reserveren. De speeltuinen zijn leuk voor kinderen van 2 tot zo’n 8/9 jaar. Indoorspeeltuin en springkussen ook top! Sanitair huisje is heel mooi en modern. Ook wasmachine (€5,-/keer) werken prima! Zwembad en binnenzwembad is leuk met glijbanen en spraypark, we hebben er dagelijks gebruik van gemaakt. De bedjes aan t zwembad worden wel vaak bezet door lege handdoeken wat jammer is. Er is een leuke animatieteam met een dagelijks vullend programma (voor alle leeftijden, ook tieners) en avondprogramma. Leuke uitjes in de buurt zijn klimpark le grand delfi en chateau Talmont (met o.a. Een vogel en riddershow) en een fiesttochtje naar le Veillon Plage.
Minpuntje van de camping is de hoge borg voor zowel de accomodatie (€290) als de huurfietsen (€200/stuk).

Super leuke vakantie, mooie camping, vriendelijk!
Door K. van Otterdijk op 21-08-2022

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad met drie kinderen (7, 5 en 3). Voldoende vermaak op de camping. Leuk zwembad. Netjes en super vriendelijke personeel. (Goed engels sprekend!) Wij hadden een premium PR60, fantastisch gelegen. Privé, beschut en de caravan had zowel rolluiken als airco. Met 37 graden buiten wel erg fijn! Afhaal maaltijden ietwat beperkt maar voor een camping oké. Prima restaurantje maar in de omgeving zijn ook veel leuke restaurants. Strand van Sable de l’onne is een aanrader. Ook riviertje bij la guinguetta du piquet is een aanrader voor mooie (beschutte) wandeling. Op de hoek vd straat waar de camping aanligt is een hippodrome met paardenrace wedstrijden. Wedstrijden worden op het bord bij de poort bekend gemaakt, is zo maar af en toe. Entree 5,- ook hartstikke leuk om een keer te zien vonden wij. Chateau d’avonturiers is voor kinderen ook echt een aanrader! Wasmachines niet goed. Was 2x vies eruit.