Beoordelingen Camping Le Pin Parasol*****

6,6

23 mei 2013

Le Pin Parasol*****
Beoordelingen Camping Le Pin Parasol*****
Châteaulong, F-85220, La Chapelle Hermier (Vendee)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Le Pin Parasol***** in La Chapelle Hermier (Vendee), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Le Pin Parasol***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Le Pin Parasol scoort een 8,3 uit 10, op basis van 154 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Le Pin Parasol***** in La Chapelle Hermier (Vendee), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Le Pin Parasol*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Le Pin Parasol***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 207 vakantiefoto's van Camping Le Pin Parasol***** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Le Pin Parasol***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Pays de la Loire. Vergelijk Camping Le Pin Parasol***** met andere accommodaties in La Chapelle Hermier (Vendee).

139 beoordelingen over Le Pin Parasol*****

6,5
met jonge kinderen, Sept. 2012
"Erg mooie camping"
saskia
13-9-2012 we zijn met twee kleine kinderen geweest net buiten het hoogseizoen. maar ook dan is het nog een leuke camping. we hadden het geluk van mooi weer en hebben dus veel gebruik gemaakt van het leuke zwembad. beide jongens waren er niet uit te krijgen. personeel was erg vriendelijk en erg behulpzaam. wij zaten in een stacaravan. deze was ruim en netjes. ook de afhaal op de camping was goed. niet veel keuze, maar wel lekker. Strand was goed aan te rijden.we hebben er een erg leuke tijd gehad.

met jonge kinderen, 2012
"Fantastische camping!!!!!"
Mensen
15-8-2012 Op deze camping geweest in een lodgetent geboekt bij vacanselect. Heel goed bevallen veel ruimte en alles aanwezig. Zeer nette camping, goed onderhouden en kindvriendelijk.Zwembad met glijbaan vonden onze kinderen v 11 en 7 jaar geweldig. Camping ligt wel afgelegen dus voor de grote boodschappen ed moet je de auto nemen. Maar dat is dan ook het enige minpuntje. Een camping om iedereen aan te raden met kids tot ca. 12 jr.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Super mooie plek"
Ruisch
15-8-2012 In aug een week verbleven in een mooi mobile home. Zeer vriendelijk personeel, schoon, mooie ligging, leuke animatie voor de kinderen van 4 - 12 jr, zwembaden heerlijk, supermarkt en strand op maximaal 20 minuten, leuke uitstapjes, kortom zeer de moeite waard.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Absolute aanrader (maar niet verder vertellen!)"
D. Bloemen
31-8-2012 2 weken gestaan. Super grote plek (dat zijn ze bijna allemaal). Alles zeer goed onderhouden. Prachtig zwembad (binnen- en buiten) met heerlijke temperatuur. Super sanitaire voorzieningen (helaas toiletten en douches in één ruimte). Voldoende animatie. Mooie omgeving. Heerlijk wandelen. Meer vlakbij. In Coex (10 minuten rijden) een Super-U Express. Vele stranden op 15 minuten rijden. Allemaal bewaakt en erg veilig, ook voor kleine kinderen. Wifi helaas erg duur (€ 20,- voor 12 uur) Leuke sportgelegenheid. Voor kleine kinderen ook leuke speelgelegenheden. 70% van de gasten is Engels, 15% Frans en 15% Nederlands. Andere nationaliteiten zie je niet. Zeer de moeite waard allemaal.

met jonge kinderen, 2012
"Leuke kindvriendelijke camping"
Marc
31-7-2012 Leuke niet al te grote camping, met zeer ruime staanplaatsen, wij
hadden een mobile home, met een mooie zeer ruim terras helaas
zonder overkapping. Zwembad is prima wel wat kleiner als de foto's
in de brocure doet vermoeden. In de directe omgeving van de camping
is niet echt veel te beleven maar iets verder weg zijn er leuke stadjes met
voldoende vertier ook als het weer wat minder. Personeel op de camping is zeer aardig en altijd voor vragen bereikbaar en zeker voor de wat kleinere kinderen is er voldoende te beleven. Helaas heeft de camping geen restaurant er is wel een afhaal en deze is opzich prima. Ook is er op de camping niet veel aan levensmiddelen te krijgen maar op ongeveer 15 minuten rijden zijn er meerdere grote supermarkten. er is wel vers brood te krijgen alleen als je meer wilt dan een pain en croissant dan moet je dit wel een dag van te voren bestellen. samenvattend een prima van vakantie gehad en de Vendee is ons ondanks het wisselvallige weer prima bevallen.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Al weer een heerlijke vakantie"
Hans van der Giesse...
25-8-2012 Voor de vijfde keer in 10 jaar tijd op camping Le Pin Parasol. We gaan meestal niet naar dezelfde camping terug, maar voor een strand vakantie komen we toch hier steeds weer hier. Naar onze mening perfect.
Dit jaar omdat onze oudste kinderen (17 en 19 met vriendin) alleen maar hierheen wilden, o.a. voor het heerlijke strand en natuurlijk het Fête du Lac.
De camping ligt in een rustige omgeving, aan een stuwmeer, in een heuvelachtig landschap, op een kwartiertje rijden van het strand.
Zeer ruime plekken, zeker voor tentkampeerders ideaal.
Nieuw sanitairblok is super, we hopen dat de andere blokken ook gerenoveerd worden.
Dit jaar wel erg veel Engelsen, soms minder gezellig. Grote caravans en meestal met meerdere gezinnen.
Nadeel voor onze, wat oudere kinderen was de dure, slechte wifi-verbinding. Geen bereik op de plaats.
Eigenaren en personeel is heel vriendelijk en behulpzaam, hebben duidelijk plezier in hun werk, ondanks de drukte. Problemen worden snel opgelost.
Komen zeker terug!

"Hele mooie camping"
sandra
28-7-2012 Zeer nette camping, overzichtelijk en niet al te groot, hele mooie stacaravans, hele ruime gras plaatsen, fantastische zwembaden voor groot en klein, goede organisatie, veel kinderanimatie voor de kleinere. Voor oudere kinderen is er niet veel te doen (ouder dan 12). Het ligt wel wat afgelegen voor winkelen en strand, daarvoor moet je echt de auto pakken, maar met 15 min rijden ben je er voor beide.
Echt een camping om aan te raden, vooral met kinderen tot 10 jaar. Wij hebben zeer genoten van deze vakantie!!

"Super camping"
Kim Lagrand
26-7-2012 Geweldige camping, zeker voor kleine kinderen. Sanitair erg schoon, personeel vriendelijk, het is alleen jammer dat je ook hier niet zeker bent van het weer. Maar zeker een aanrader!

"Fantastische camping"
Fam Goris
11-8-2012 Net terug van 2 weken op de camping te hebben gestaan. Erg leuke, met zorg en aandacht aangelegde caming. Zeer ruime plekken voor je tent. Zwembad bied alles wat je nodig hebt. Voor de kleinere kinderen leuke animatie, mini disco, trampoline, springkussen, klimmuur.Afhaal is prima!! Jammer dat er geen restaurant is, maar wat niet is kan nog komen. Zeker camping om naar terug te gaan!! Er zou wel iets meer voor pubers mogen worden georganiseerd.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Aardige camping waar veel meer uit te halen valt"
angela
14-8-2012 Wij hebben 3 weken in een superluxe cottage gezeten. Op de foto's lijkt alles veel groter, als je goed kijkt zie je dat bv. de tv gigantisch uitgerekt is. De mooi opgemaakte bedden op de foto blijken dekbedden met bruine wegwerplaag te zijn. Alle dekbedden zijn 2 persoons. Overtrekken krijg je niet alleen 2 lakens en een kussensloop. Alle bedden en kussen zijn met plastic moltons belegd die er niet afgehaald mogen worden. Als het warm weer is zweet dat verschrikkelijk.
De inrichting ziet er verder wel mooi uit. Het is ook nog allemaal nieuw. Wel wat weinig kastruimte.

De kinderclub vonden wij wat amateuristisch. Op de groep van 30-40 kinderen staan 2 begeleiders. De kinderen varieren van 4 jaar tot 12 jaar.

Het zwembad is leuk. Wel vreselijk vol als het goed warm is. Baantjes trekken is er dan niet meer bij. Je kan je tussen de mensen doorwringen naar de andere kant.
Het meer kom je door 98 treden door bos af te dalen.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?