Camping Le Pin Parasol***** in La Chapelle Hermier (Vendee) Frankrijk beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Camping Le Pin Parasol*****

6,4

30 mei 2012

De glijbanen

Beoordelingen Camping Le Pin Parasol*****

Châteaulong, F-85220, La Chapelle Hermier (Vendee)
Camping Le Pin Parasol scoort een 8,2 uit 10, op basis van 129 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Pin Parasol*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Pin Parasol***** in La Chapelle Hermier (Vendee), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 197 vakantiefoto's van Camping Le Pin Parasol***** vinden. Je kunt 1 video van Camping Le Pin Parasol***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Pays de la Loire. Vergelijk Camping Le Pin Parasol***** met andere accommodaties in La Chapelle Hermier (Vendee).

118 beoordelingen over Le Pin Parasol*****

6,4
met jonge kinderen, 2011
"Er is een prachtige speeltuin"
Fam. Schipper
13-9-2011 Wij hebben al eerder een beoordeling gegeven, maar wilden nog even reageren op een bericht. Ik las dat er twee karige speeltuintjes waren, maar dat klopt echt niet. Wij stonden naast een prachtige, grote, vrijwel nieuwe speeltuin met schommels, zandbak, trein, klimtoren, wip, wipkip en daarnaast was een prachtig sportveld voor de jeugd. Dit was aan de kant waar de tenten staan. Het zat daar de hele dag vol met kinderen die heerlijk konden spelen.

"Kindvriendelijk relaxen"
Wim
28-9-2011 Dit was de eerste keer dat mijn vrouw ging kamperen, en zij was dan ook zeer sceptisch. Dat verdween al na 1 dag, zwembad was heerlijk, vriendelijkheid personeel was uitmuntend, stacaravan was netjes en schoon, de plek heel ruim. Het campingsanitair was ook prima, ik ging zelfs liever in de openbare douche douchen dan in de caravan! Volgend jaar weer!

"Uitstekende verzorgende camping"
Familie Krijnen
6-9-2011 De camping is prima verzorgd. Grote kampeerplaatsen. We hadden een bungalowtent van touroperator die daar op de camping staat. Sanitair zag er prima uit en werd minimaal 2x per dag schoongemaakt. Receptie is vriendelijk (en sommige nederlands sprekend, toch wel handig soms). Enige nadeel is de afwezigheid van restaurant. Wel afhaalmogelijkheid. Deze was echter halverwege onze vakantie gesloten (we zaten ook tegen het einde van seizoen). Zwembad prima. Bij bewolking buiten koud en dan mag het binnenzwembad wel wat warm water hebben. Voor kleintjes (zoals onze zoontje van 1 jaar) was na een kwartier wel koud binnen en kreeg ie paarse lipjes. Toen de zon doorbrak konden we naar buiten en daar is een heel leuk zwembad voor de kleintjes met veel speelmogelijkheden.

"Geweldige camping, jammer van het weer"
Mazzeltje
20-1-2012 Vorig jaar zomer op deze camping geweest. We hadden een caravan van de camping gehuurd. Echt een aanrader, vriendelijke mensen, netjes en een zeer ruime plek, waar de kinderen nog lekker met een bal kunnen spelen.
De miniclub was leuk voor de kinderen, zwambad binnen was eenvoudig, maar heel netjes, voor onze kids prima.
Zwambad buiten is heel leuk, alleen maar 1 dag kunnen gebruiken vanwege het slechte weer.
Elke dag vers brood, heerlijk, voor de rest van de boodschappen moet je wel naar n dorp in de buurt, maar dat vonden wij niet erg.
Op de camping kon je ook nederlandse snacks krijgen en lekkere pizza. De bediening was echter wel behoorlijk chaotisch, maarja, als ik maar eten krijg, we hebben vakantie.
In de omgeving is behoorlijk wat te doen en er zijn prachtige stranden in de buurt.
Als ik van te voren zou weten dat het goed weer zou zijn zouden we meteen weer gaan.
Maar dit jaar gaan we voor de zon.

"Goed verzorgde en hele kindvriendelijke camping"
Lizet
20-8-2011 In augustus 2 weken geweest in een ingerichte tent. De plaats was ontzettend groot, naast de tent konden de kids gewoon voetballen! Alles is netjes verzorgd, douches lekker warm. De camping was ook overzichtelijk voor de kinderen (niet te groot, 7 jaar) en in het zwembad konden ze zelf spelen omdat je alles vanaf 1 plek goed kan zien. Alleen gebruik gemaakt van het verse brood in de ochtend, erg lekker! Geen gebruik gemaakt van animatie omdat de kids een vast vriendengroepje hadden gevonden. De camping ligt wel wat afgelegen (20 min rijden strand en noemenswaardige dorpjes) maar is daarom ook lekker rustig, het is maar net waar je van houdt. Het nabijgelegen meer is super mooi, tip: neem een opblaasbootje mee. Ondanks een paar dagen regen was het overdag nooit koud. s'Avonds koelt het lekker af waardoor je lekker slaapt. Camping is zeker een aanrader, maar dan moet je wel accepteren dat het weer wisselvallig kan zijn.

"Ruime plaatsen"
fam. Bossen
19-1-2012 Zulke ruime plaatsen hebben we nog nooit gehad! We reizen met een vouwwagen en we hadden alsnog enorm veel ruimte. Mooie afgebakende plaatsen, veel rust op de camping. We hebben de kinderen twee weken niet gezien....ze lagen in het zwembad. Ook bij slecht weer konden ze prima terecht, omdat er ook een overdekt zwembad bij is. Gezellig terrasje bij het zwembad en zowaar ligstoelen genoeg! Opvallend veel Britten op deze camping. Vriendelijk personeel, lekkere snacks en pizza's. Sanitair netjes. Er werd veel voor de kinderen georganiseerd. Het enige minpunt (vonden de kinderen) was dat de discoavonden vooral op de Franse jeugd georiënteerd waren, terwijl er ook veel Engelse en Nederlandse kinderen rondliepen. Dit hebben we echt weleens leuker meegemaakt!

"Fantastische familiecamping!"
Lisa
19-8-2011 Geweldige camping om door te brengen met je gezin. Ruime plaatsen, zelfs voor Nederlandse begrippen. Veel privacy door de beplanting. Leuk zwembad voor de kids en voldoende ligbedden en stoelen voor de ouders. Hele actieve kidsclub. Frietjes en kip of pizza af te halen. Elke dag vers (stok)brood. Wij waren in het hoogseizoen op de bonnefooi komen informeren naar een plekje, vanwege ontevredenheid op een andere camping en ze hebben absoluut veel moeite gedaan om ons te helpen. Super! Hele vriendelijke mensen!

"Geweldige familiecamping!"
ErwinV
19-8-2011 Mooie, ruim opgezette kampeerplaatsen, zelfs voor Nederlandse begrippen. Erg leuk zwembad en zeer actieve kidsclub. Friet met kip en pizza af te halen en elke dag vers (stok)brood. Zeer vriendelijke mensen.

met jonge kinderen, 2011
"OK camping maar spring geen gat in de lucht"
Levendig
18-8-2011 Juli 2011 geweest, in theorie voor twee weken in de praktijk voor 9 dagen ivm slecht weer.
We hadden een 6 pers. mobilhome gehuurd: deze zijn nieuw, schoon en compleet inventaris maar: erg klein voor 6 personen en de afzuiginstallatie in de keukenhoek is blijkbaar voor de sier.
Zwembaden helemaal top, wel stuk kleiner van verwacht aan de hand van fotos. Openingstijden: te vroeg dicht vooral als het lekker weer is.
Speeltuinen: dat viel vies tegen: eigenlijk maar twee speeltuintjes gespot die erg karig ingedeeld waren en ver weg.
Locatie: prachtig, jammer dat de toegang naar het meer gesloten was.

"Veelzijdige camping"
Daisy
8-8-2011 In augustus 2011 7 nachten in een stacaravan verbleven. De caravan was al wat verouderd en niet helemaal lekker schoongemaakt. Onze plaats was zeer ruim alleen de begroeiing nog erg laag waardoor je alsnog het "hutjemutje" idee kreeg. Het is een levendige camping maar om 22.00 uur is het al stil. lekker voor als je kleinere kinderen hebt. Het zwembad is geweldig. Goed verwarmd zodat je er lang kunt volhouden. De omgeving is mooi. De camping grenst aan een meer waar je kunt kanoeen of waterfietsen. Ook zijn er ritjes op een ezel te maken waar bij je de ezel gewoon meekrijgt voor een wandeling. Voel erg in de smaak bij de kinderen. Ook de stranden zijn dichtbij en erg mooi. En wij vonden de Fransen erg gastvrij en vriendelijk. We voelden ons erg welkom. We gaan zeker nog een keer terug naar de Vendee.