20-1-2012
Vorig jaar zomer op deze camping geweest. We hadden een caravan van de camping gehuurd. Echt een aanrader, vriendelijke mensen, netjes en een zeer ruime plek, waar de kinderen nog lekker met een bal kunnen spelen.
De miniclub was leuk voor de kinderen, zwambad binnen was eenvoudig, maar heel netjes, voor onze kids prima.
Zwambad buiten is heel leuk, alleen maar 1 dag kunnen gebruiken vanwege het slechte weer.
Elke dag vers brood, heerlijk, voor de rest van de boodschappen moet je wel naar n dorp in de buurt, maar dat vonden wij niet erg.
Op de camping kon je ook nederlandse snacks krijgen en lekkere pizza. De bediening was echter wel behoorlijk chaotisch, maarja, als ik maar eten krijg, we hebben vakantie.
In de omgeving is behoorlijk wat te doen en er zijn prachtige stranden in de buurt.
Als ik van te voren zou weten dat het goed weer zou zijn zouden we meteen weer gaan.
Maar dit jaar gaan we voor de zon.
20-8-2011
In augustus 2 weken geweest in een ingerichte tent. De plaats was ontzettend groot, naast de tent konden de kids gewoon voetballen! Alles is netjes verzorgd, douches lekker warm. De camping was ook overzichtelijk voor de kinderen (niet te groot, 7 jaar) en in het zwembad konden ze zelf spelen omdat je alles vanaf 1 plek goed kan zien. Alleen gebruik gemaakt van het verse brood in de ochtend, erg lekker! Geen gebruik gemaakt van animatie omdat de kids een vast vriendengroepje hadden gevonden. De camping ligt wel wat afgelegen (20 min rijden strand en noemenswaardige dorpjes) maar is daarom ook lekker rustig, het is maar net waar je van houdt. Het nabijgelegen meer is super mooi, tip: neem een opblaasbootje mee. Ondanks een paar dagen regen was het overdag nooit koud. s'Avonds koelt het lekker af waardoor je lekker slaapt. Camping is zeker een aanrader, maar dan moet je wel accepteren dat het weer wisselvallig kan zijn.
19-1-2012
Zulke ruime plaatsen hebben we nog nooit gehad! We reizen met een vouwwagen en we hadden alsnog enorm veel ruimte. Mooie afgebakende plaatsen, veel rust op de camping. We hebben de kinderen twee weken niet gezien....ze lagen in het zwembad. Ook bij slecht weer konden ze prima terecht, omdat er ook een overdekt zwembad bij is. Gezellig terrasje bij het zwembad en zowaar ligstoelen genoeg! Opvallend veel Britten op deze camping. Vriendelijk personeel, lekkere snacks en pizza's. Sanitair netjes. Er werd veel voor de kinderen georganiseerd. Het enige minpunt (vonden de kinderen) was dat de discoavonden vooral op de Franse jeugd georiënteerd waren, terwijl er ook veel Engelse en Nederlandse kinderen rondliepen. Dit hebben we echt weleens leuker meegemaakt!
19-8-2011
Geweldige camping om door te brengen met je gezin. Ruime plaatsen, zelfs voor Nederlandse begrippen. Veel privacy door de beplanting. Leuk zwembad voor de kids en voldoende ligbedden en stoelen voor de ouders. Hele actieve kidsclub. Frietjes en kip of pizza af te halen. Elke dag vers (stok)brood. Wij waren in het hoogseizoen op de bonnefooi komen informeren naar een plekje, vanwege ontevredenheid op een andere camping en ze hebben absoluut veel moeite gedaan om ons te helpen. Super! Hele vriendelijke mensen!