Camping Château de Lez Eaux***** in St. Pair-sur-Mer (Manche) Frankrijk beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Camping Château de Lez Eaux*****

5,9

29 mei 2012

Mooie plaatsen

Beoordelingen Camping Château de Lez Eaux*****

Saint-Aubin des Préaux , 50380, St. Pair-sur-Mer (Manche)
Camping Château de Lez Eaux scoort een 8,1 uit 10, op basis van 51 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Château de Lez Eaux*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Château de Lez Eaux***** in St. Pair-sur-Mer (Manche), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Camping Château de Lez Eaux***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Normandië. Vergelijk Camping Château de Lez Eaux***** met andere accommodaties in St. Pair-sur-Mer (Manche).

1 2 3 4 5 volgende

49 beoordelingen over Château de Lez Eaux*****

5,7
met jonge kinderen, 2011
"Prachtige idylische camping"
p_knegt
4-9-2011 we zijn net terug na 10 dagen op deze heerlijke camping, niet altijd goed weer, maar dat mocht de pret niet drukken. Prachtige camoing, we hadden een comfortplek met onze caravan. Wat een ruimte. Verder alles heel mooi onderhouden, veel te doen op de camping, kortom: aanrader.

"Leuke camping"
Mariska
14-8-2011 Was iets mis gegaan met de reservering waardoor we de 1e nacht op een standaard kampeerplaats stonden en daarna konden verhuizen naar een comfortplaats. Dat was een heel verschil in grootte! Advies: neem een grand comfort plaats. Kids (8 en 12) hebben zich uitstekend vermaakt. Veel engelsen waardoor er 's avonds door de kinderen voetbalwedstrijd engeland-nederland werd gehouden. Visvijver is wel kleiner dan je zou verwachtten aan de hand van de foto's. Binnenbad is super. Zo ook het sanitair. Je bent zo op het strand met de auto. Mooie schelpen gezocht in Granville. Een aanrader!

"Supercamping!"
Fam. den Dekker (ge...
12-8-2011 Twee weken op deze camping geweest en een houten huisje gehuurd. Het huisje is wel wat primitief. Wat wel een minpunt is zijn de bedden: echt keihard met een dun matrasje en idem kussen. We hebben geweldig weer gehad en dat scheelt natuurlijk enorm. Camping erg schoon en prima onderhouden. Dagelijks tuinmensen in de weer. Sanitairgebouw schoon en voldoende wasapparatuur. Prachtig zwembad met glijbanen. Geen kleedkamers, even rekening mee houden. Speeltuin geweldig voor de kleinste van ons en onze jongens van 11 en 12 konden zich uitleven op tennis-baan, met tafeltennis en op voetbalveld. 's Avonds internat. voeltbal op 't veld. Erg leuk! 1x patat en pizza gehaald bij de take away: erg slechte kwaliteit en dat is jammer want anders zouden we regelmatig op het terras aldaar gezeten hebben. Veel te doen in de buurt. Echte aanrader deze camping!

"Prima camping"
Hans
6-8-2011 Nette, ruime opgezette camping. Helaas wel ver van het strand (ca. 4 km). Erg mooi overdekt zwembad met 4 glijbanen. Voetbalveld en speeltuin is ook erg in trek bij de jeugd. Om iets te gaan bezichtigen moet je de auto of de fiets nemen. Mont St. Michel is ca. 40km, naar invasiestranden ca. 1,5 uur rijden. Stranden aan de zuidkust zijn erg mooi en goed bereikbaar, zeewater is lekker warm. Vaak is parkeren op korte afstand van het strand mogelijk.

"Super plek!"
pbremmers
6-8-2011 In juli op de heenreis naar Bretagne 2 nachten op deze camping gestaan met eigen caravan. Prachtige Castel Camping met grote plaatsen waarvan de meeste met schitterend uitzicht over de aangrenzende weilanden (plek L71-L84) of op het landgoed met vijver etc. Zeer sfeervol en rustig. Vriendelijke ontvangst en super verzorgd. Faciliteiten van een grote camping met een schitterend overdekt zwembad met divere glijbanen, apart kinderbad etc. en toch het gemoedelijke van een kleine camping. Sanitair mooi en keurig verzorg evenals de rest van de camping. Prachtige speeltuin voor de kinderen en diverse springkastelen. Pima campingwinkeltje met voldoende aanbod. Als we dan al een minpunt kunnen bedenken is het het buitenzwembad bij goed weer dan wellicht wat aan de kleine kant is. Terecht een charmecamping zoals aangegeven in de Charmecampinggids van de touroperator van Noordwest-Frankrijk. Op de cover van deze gids staat trouwens een foto van de vijver op de camping. Kan geen toeval zijn..

"Kamperen met ACSI plek onvoldoende"
Seniorenstel
5-8-2011 Als je je campingcard kaart laat zien krijg je kleine en schaduwrijke plekken toegewezen. Voor een normale plaats moet je 5 euro bijbetalen. Het argument daarvoor is dat er een kraantje op je plek staat, volgens ons mag je dat op een vier-sterren camping wel verwachten. Toen ik daar een opmerking over maakte werd me te verstaan gegeven dat ik gerust een andere camping kon zoeken. Het personeel is onvriendelijk en scheurt met auto's en golfkarretjes over de camping(stofwolk). Kortom als je met campingcard kampeert vermijdt deze camping.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Mooie camping, vieze caravan"
Yvon
14-6-2011 de camping en zwembad zien er mooi uit. Wij zaten in een stacaravan van TO. We stonden helaas op de uiterste hoek van de camping, vol in de wind. We hebben ondanks dat het ook af en toe mooi weer was geen een keer op ons terras kunnen zitten. Andere campinggasten zaten dan wel op hun terras te barbecuen. We hadden pech met de ligging. Ook was de caravan vies.

met vrienden, Apr. 2011
"Mooie camping met een zeer mooi zwembad!!!"
geertje
8-5-2011 Mooie en nette camping. Wij hebben een caravan geboekt via de camping zelf en dat scheelt de helft dan als je dat via TO doet.
Personeel zeer aardig en spreekt goed engels.
Zwembad is zeer mooi, super mooie glijbanen en goed toezicht.
Veel te zien in omgeving, zit overal dichtbij!
Gezellig bar op de camping met speelhal voor de kinderen.
Al met al een camping om een keer weer heen te gaan super!!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Lez Eaux + touroperator = echt niet doen!!"
Ben
13-8-2010 Nauwelijks bekomen van de schrik schrijven we hier de toelichting bij onze beoordeling. Waarbij benadrukt moet worden dat het gaat om de stacaravans van een bepaalde TO op deze camping, waar op zich verder niet zo veel mis mee mis, los van het feit dat er een zuurpruim van een eigenaar met dictoriale trekjes rondloopt. Zou de camping als geheel een 6,5 geven. Ruim voldoende, maar niet zo bijzonder. Zwembad is wel fenomenaal.

Maar dan die caravans. Nu moet toegegeven worden dat we laat hebben geboekt, en voor een week 1600 Euro hebben betaald. Voor zover je dan nog serieus te nemen bent, verwacht je wel wat natuurlijk. We kwamen echter in een uitgeleefd hok terecht. Met om ons heen op een (dor) veldje ("geven ze het gras hier geen water papa?") 7 identieke dozen. We zagen dat de schoonmaak door 2 20-jarige jongens gebeurt, en dat is te merken: het is gewoon niet schoon. Het is oud. Het is afgeleefd. Hier 500 voor betalen in een week zou net kunnen, maar iedere Euro meer is verspild.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Mooie grote stille camping"
Richard
1-9-2010 Wij hebben op een campingplaats (grote tent) gestaan in de 1e week van augustus. Plek was erg ruim (>100 m2). Jammer dat wij op een gedeelte stonden dat omringd wordt door mobil homes en chalets. Voor dit deel is het nabij gelegen sanitair gebouw enigzins gedateerd. Dit resulteert in krappe douches (wel warm) en loszittende toilletten. Kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in het zwembad waarvan het werkelijke zwemgedeelte niet heel groot is. Aanbod van warm eten is zeer beperkt vnl categorie snack food. De camping winkel is klein maar verkoopt 's ochtends vers brood wat het belangrijkste is. Animatie voor kinderen is niet in het Nederlands. De ouders moeten erbij blijven indien het kind geen Frans of Engels praat/verstaat. Bij goed weer en een plek tussen andere kampeerders zeker een camping om langer dan 1 week te blijven staan. Onze dochter van 5 vond al snel aansluiting bij Nederlandse vriendjes/vriendinnetjes. Grote supermarkt ligt op slechts een paar minuten rijden.

1 2 3 4 5 volgende