8-5-2011
Mooie en nette camping. Wij hebben een caravan geboekt via de camping zelf en dat scheelt de helft dan als je dat via TO doet.
Personeel zeer aardig en spreekt goed engels.
Zwembad is zeer mooi, super mooie glijbanen en goed toezicht.
Veel te zien in omgeving, zit overal dichtbij!
Gezellig bar op de camping met speelhal voor de kinderen.
Al met al een camping om een keer weer heen te gaan super!!
13-8-2010
Nauwelijks bekomen van de schrik schrijven we hier de toelichting bij onze beoordeling. Waarbij benadrukt moet worden dat het gaat om de stacaravans van een bepaalde TO op deze camping, waar op zich verder niet zo veel mis mee mis, los van het feit dat er een zuurpruim van een eigenaar met dictoriale trekjes rondloopt. Zou de camping als geheel een 6,5 geven. Ruim voldoende, maar niet zo bijzonder. Zwembad is wel fenomenaal.
Maar dan die caravans. Nu moet toegegeven worden dat we laat hebben geboekt, en voor een week 1600 Euro hebben betaald. Voor zover je dan nog serieus te nemen bent, verwacht je wel wat natuurlijk. We kwamen echter in een uitgeleefd hok terecht. Met om ons heen op een (dor) veldje ("geven ze het gras hier geen water papa?") 7 identieke dozen. We zagen dat de schoonmaak door 2 20-jarige jongens gebeurt, en dat is te merken: het is gewoon niet schoon. Het is oud. Het is afgeleefd. Hier 500 voor betalen in een week zou net kunnen, maar iedere Euro meer is verspild.
1-9-2010
Wij hebben op een campingplaats (grote tent) gestaan in de 1e week van augustus. Plek was erg ruim (>100 m2). Jammer dat wij op een gedeelte stonden dat omringd wordt door mobil homes en chalets. Voor dit deel is het nabij gelegen sanitair gebouw enigzins gedateerd. Dit resulteert in krappe douches (wel warm) en loszittende toilletten. Kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in het zwembad waarvan het werkelijke zwemgedeelte niet heel groot is. Aanbod van warm eten is zeer beperkt vnl categorie snack food. De camping winkel is klein maar verkoopt 's ochtends vers brood wat het belangrijkste is. Animatie voor kinderen is niet in het Nederlands. De ouders moeten erbij blijven indien het kind geen Frans of Engels praat/verstaat. Bij goed weer en een plek tussen andere kampeerders zeker een camping om langer dan 1 week te blijven staan. Onze dochter van 5 vond al snel aansluiting bij Nederlandse vriendjes/vriendinnetjes. Grote supermarkt ligt op slechts een paar minuten rijden.