9-8-2011
Fantastische ervaring. Toen wij de tenten voor de eerste keer mochten betreden vielen onze monden wagenwijd open. Veel luxe en een mooi afgewerkt. Het staat echt midden in de natuur en als je s'avonds slaapt kan je de nacht dieren goed horen. Met een landgoed dat heel netjes en goed word onderhouden is het prachtig om daar te verblijven. Wij hebben het ervaren als rustig en allemaal heel erg relaxed. Omdat er maar 5 tenten zijn is het heel erg makkelijk om contact te leggen met de andere gasten. Wij maakten ons eerst nog zorgen om onze kinderen, of die zich wel konden vermaken. Maar dat was al meteen vanaf de eerste minuut niet meer nodig. Het zwembad, het bootje en de zwaan als waterfiets die in 1 van de 2 prachtige meren lagen waren voor hun een walhalla. Het eten was van zeer hoog nivea met goede prijs kwaliteit verhouding. Deze werd door de eigenaren zelf bereid. Een absolute ervaring en dit voor iemand die voor het eerst ging kamperen. Ik raad het iedereen aan het is absolute top!
8-8-2011
Domaine La Douce France is een oase van rust en gastvrijheid. We zijn met ons zoontje en dochtertje een week te gast geweest in de ruime safaritent en hebben genoten!
Niet alleen de safaritent is erg mooi, maar ook de gastvrijheid, het heerlijke eten en het terrein (35ha!) zijn buitengewoon goed. Alle faciliteiten zijn aanwezig en zijn top!
Eigenlijk zou je het liefst dit soort pareltjes geheim houden...
9-8-2011
Wij (2 volw/2 kinderen van 6)hebben een fantastische vakantie gehad op dit Domaine. Via website krijg je een goede indruk maar onze verwachtingen zijn overtroffen! De service vd. eigenaren is zeer persoonlijk. Je voelt je echt te gast. Je kunt elke avond mee eten met de eigenaren (heerlijk eten!); maar het is ook mogelijk om zelf te koken&eten in/bij de tent. De camping (glamping) is kleinschalig (5 safaritenten),prachtige omgeving. De tent is smaak- en sfeervol ingericht, keukentje zit “verborgen” in een kast, deze kast en ook andere meubels zijn zelf gemaakt door eigenaar. Alles superschoon, ook sanitair. Op terras voor de tent direct uitzicht op weiland (inclusief paard & ezel die af en toe bij je tent langskomen) met daarachter de meren, bossen etc. Bij mooi weer is het heerlijk om op het terrein van het Domaine te blijven (23 hectare groot!); je kunt er zwemmen, zonnen, waterfietsen, bootje-varen (er zijn 2 meren!), wandelen, vissen enz. In omgeving is ook genoeg te doen. Topper!
29-8-2011
Dit Domaine la Douce France verdiend alle lof.
De rust, vrijheid, privacy, luxe en comfort. Aan werkelijk alles is gedacht.
Volop speelmogelijkheden voor de kinderen (omheinde peuterspeelplaats, prachtig grote speeltuin met trampoline voor de grotere kinderen)|. De table d’hôtes is een feest en wat hebben we lekker gegeten. Daarbij was het ook nog super gezellig. Onze kinderen (3-5-8 jaar) konden heerlijk rondlopen en veilig spelen in alle vrijheid. Zo hadden wij de tijd om eens een boek te lezen.
Op het meer konden we heerlijk varen in een roeiboot en in de Zwaan. Onze zoon heeft leren vissen van Michel (de eigenaar) en zowaar flinke vissen gevangen.
We hebben geen enkel min puntje kunnen vinden. Alleen dat het steeds moeilijker zal gaan worden om een plekje op dit prachtige ‘Resort’ te kunnen boeken.
Er zijn plannen voor uitbreiding maar het blijft kleinschalig. Wij komen hier zeker terug. Ik heb ze een 10 gegeven omdat ze deze dik verdienen, met een griffel!
24-7-2011
een paradijs van rust voor kids en ouders. goede voorzieningen en uitstekende gastvrijheid.