Beoordelingen Camping La Bonne Source

21 juni 2013

La Bonne Source
Beoordelingen Camping La Bonne Source
Moulin de gany, 19210, St. Martin Sepert
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping La Bonne Source in St. Martin Sepert, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping La Bonne Source zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping La Bonne Source scoort een 8,8 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping La Bonne Source in St. Martin Sepert, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping La Bonne Source, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping La Bonne Source de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Camping La Bonne Source vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limousin. Vergelijk Camping La Bonne Source met andere accommodaties in St. Martin Sepert.

13 beoordelingen over La Bonne Source

alleenreizend, 2012
"Gewoon genieten!"
SD van Ee
7-11-2012 Camping La Bonne Source is een oase van rust voor de dikwijls erg drukke Nederlander! Na een jaar hard werken kwam ik op deze camping en het was werkelijk een verademing. Grote plekken en de rust op de camping zorgden voor de nodige ontspanning die je graag in je vakantie hebt!
Voor het eerste jaar hebben de eigenaren het behoorlijk goed opgezet, met leuke activiteiten voor de kinderen en jeugd en een erg leuke kinderclub voor de kleineren onder ons. Ook de eetgelegenheid is qua interieur erg mooi vormgegeven en het feit dat er echte Hollandse kroketten worden verkocht is absoluut een plus!
Op zondagmorgen wordt er een kerkdienst gehouden, wat een aardige toevoeging is. De drempel om naar een Franstalige kerk te gaan is voor mijzelf en naar mijn idee andere medekampeerders hoog en dit biedt een goed alternatief! Al met al een echte aanrader!

alleenreizend, 2012
"Ontzettende mooie camping!"
Rebecca van Winsum
1-9-2012 Wat is dit een ontzettende mooie camping! Het is een stukje paradijs op aarde. De prachtige omgeving van Frankrijk en de leuke mensen die er zijn maken het tot een hele leuke en mooie belevenis. Alles is goed onderhouden, schoon en opgeruimd. De medewerkers zijn professioneel en erg behulpzaam. Voor elke leeftijd zijn er activiteiten, niet te veel en niet te weinig.
Het is echt een aanrader om een paar weken te komen!

"Geweldige plek!"
Mak
30-8-2012 Wij zij zijn deze zomer op La Bonne Source geweest, wat hebben we genoten! De jongens (7 en 9 jaar) hebben zich geweldig vermaakt. Veel vriendjes, eindeloos tafeltennissen, zwemmen, kinderclub, kampvuur, diertjes vangen, enz,enz.
Tot volgend jaar!

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Goede sfeer"
Fam. de Jong
19-8-2012 Leuke camping, erg gezellig, je wordt vriendelijk ontvangen en voelt je direct thuis.
Erg ruim opgezet plaatsen de een met veel privacy (en beschutting) en andere weer met een prachtig uitzicht.
Omdat de camping voor het eerst draaide dit jaar waren nog niet alle plekken optimaal om te staan met bijv. caravan (te schuin of bijv. geen pad langs de plaatsen waardoor je plaats kleiner werd).
Hier heeft men echter steeds een prima oplossing voor gevonden en volgend jaar zal hier weer veel in verbeterd worden denk ik.
Dit was onze eerste keer op een christelijke camping maar ook dat beviel erg goed vooral ook de "ieder heeft iets" diensten op zondag maar ook de spontane Sing-ins.
Erg betrokken en prettige familie die de camping runt met ook voldoende georganiseerde activiteiten.
Er waren kinderen en jongeren in alle leeftijden en voor elke leeftijd was het leuk.
Al met al een plek om terug te keren, ook volgens de kinderen.(5, 10 en 12).

met jonge kinderen, 2012
"Prachtige camping met goede sfeer in de natuur"
Roth
19-8-2012 De camping ligt prachtig op een glooiend terrein, hierdoor stonden wij heel vrij en hadden we een mooi uizicht. De omgeving is lieflijk en heuvelachtig. Hoewel er niet heel veel werd georganiseerd hebben onze kinderen zich goed vermaakt in het zwembad en bij het riviertje dat over het terrein loopt. Zwemmen deden we ook bij een meertje bij Vigeois, een kwartierje rijden. Onze jongstemis zes, wij vonden het geen probleem om een poosje te lopen naar de douches. Er waren wel een paar toiletten dichtbij die wel ietsjes vaker schoongemaakt mogen worden.al met al hebben we het heerlijk gehad, de kinderen willen in elk geval weer terug!

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Klein paradijsje op aarde."
Familie Renkema
9-9-2012 Een zeer ruime, natuurlijke camping. Aan het einde van een landelijk doodlopend weggetje ligt 'La Bonne Source' tussen de lieflijke heuvels. Het centrale gedeelte (ontvangst, zwembad, terras en sanitair) is laag gelegen en de kampeerplaatsen liggen meestal hogerop op verrassende hoekjes en plekken.
Het is al genieten om op de camping zelf te wandelen; als je slecht ter been bent of met kleine kinderen kan misschien een bezwaar zijn, om van enkele plekken naar de bergerie te lopen.
Het is een heerlijke, rustige, niet toeristische omgeving. Met onze mountainbikes was het af en toe stevig klimmen langs authentieke weggetjes en dorpjes met mooie kerkjjes. Nabij Vigeois is een prachtig zwemmeer (10 km rijden).
De sfeer op de camping is heel ontspannen. De zondagsdienst (eigen inbreng) is fijn om met elkaar te beleven. De campingeigenaars zijn betrokken en hulpvaardige mensen en doen er alles aan om het gezellig te maken. Het is een super liefelijk plekje.

"Mooi en goeie sfeer"
Gerard Moerkerken
26-7-2012 Heel mooie ligging, vriendelijke eigenaren. Was bekend dat het startende camping was dus weet je dat niet alles af zou zijn, ze waren verdr dan ik dacht. Toiletten en douches in mooi gebouw en ondanks regen toch netjes.Sfeer was goed en gemoedelijk. Ga zo door familie. Voor ons waarschijnlijk volgend jaar weer.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Wat een prachtige plek"
familie van der Voo...
14-8-2012 We wisten dat we naar een camping zouden gaan, die voor het eerste jaar open ging. Maar wat een werk is er al verzet zeg. We hadden een prachtige en ruime plek. Met mooi uitzicht. Omdat er hoogte verschil is op de camping geeft dat een mooi uitzicht. De kinderen wilden eigenlijk niet van de camping af. Zij vermaakte zich bij het zwembad, de kinderclub en met de sportieve activiteiten die worden georganiseerd. En hadden geen zin om een stadje te bekijken of te winkelen. Wij hebben heel wat tijd doorgebracht bij het zwembad en konden op warme dagen lekker afkoelen. Als je aankomt op de camping voel je je gelijk welkom, als je een vraag hebt zullen ze er alles aan doen om het op te lossen. De brood service vonden wij erg fijn, zo hoefde we niet elke dag naar de winkel. Er was ook veel keuze. Wij hebben enorm genoten van onze vakantie en wilde eigenlijk nog niet naar huis. En wij gaan zeker terugkomen

met jonge kinderen, Juli 2012
"Verrassend, maar nog niet af"
fam
20-7-2012 Wij hebben 2 weken op camping La Bonne Source gestaan. De camping was dit jaar voor het eerst gestart. De ligging is prachtig en het terrein verrassend en uitgestrekt. Op zondag een gezinsdienst. Voor ons zeker een plus! Vriendelijke eigenaren.

Wij hadden een plek achterop de camping, maar deze was totaal niet geschikt voor ons gezin met 2 kleine kinderen. Het sanitairgebouw dat schuin tegenover ons zou moeten staan was niet af (op 3 toiletten na). Dat betekende ver lopen naar het andere toiletgebouw. Verder was de camping duidelijk nog niet af. Zwembad niet verwarmd, geen strandje en speeltuin is matig (terwijl het wel op de site staat). Sanitair wordt te weinig schoon gemaakt. Autovrije camping is fijn, maar je moet veel te ver lopen naar de parkeerplaats. Was niet goed over nagedacht.

Wij denken dat de eigenaren teveel zelf willen doen, waardoor ze dit eerste jaar geen recht doen aan dit mooie terrein! Over een paar jaar nog maar eens een keer kijken hoe het dan is.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Sfeervolle rustige startende camping"
D. van Eijk
31-7-2012 Zeer sfeervolle camping met eigenaren die proberen het iedereen naar het zin te maken. Zeer ruime staanplaatsen, niet allemaal "vlak". Sanitair was schoon maar (te) beperkt. Je moest hier ver over zeer heuvelachtig terrein voor lopen. Nieuw sanitairgebouw was wel in aanbouw. Zwembad was met warm weer aan de kleine kant en geen ligweide aanwezig. Aanrader is het heerlijke verse stokbrood dat je 's ochtends kan kopen. Met een beetje jam net een gebakje! De friet in de snackbar is zeker voor franse begrippen heerlijk. Voor de jeugd een superleuke camping, waar ook plaats is om een serieus christelijk onderwerp te bespreken. Wel een startende camping waar ze op sommige plaatsen nog de puntjes op de i moeten zetten. Wellicht gaan we volgend jaar weer!

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?