19-8-2011
Wij zijn net terug van 2 week vakantie daar. En het was echt helemaal geweldig. Super zwembad. Ook het meertje bij de camping was super. Ongeveer 5 min lopen daarheen. Ook had je op de camping van alles te doen. Midgetgolven, klimparcours, boogschieten, tafeltennis, basketbalveld, voetbalveld, tennisbanen, en volleybalveld.
We hebben ons prima vermaakt daar, en ook het sanitair was altijd netjes en schoon. De douches waren niet al te heet, maar wel lekker. Ook hing het toiletpapier bij de wc's wat ook erg fijn was, en overal stonden prullenbakjes. De douches waren ook erg ruim, en waren allen voorzien van toiletbak wat dus erg praktisch was.
Het enige nadeel was dat het personeel maar lastig engels sprak. Er waren 2 nederlandse dames aanwezig bij de receptie, maar die zaten er niet standaard, maar bij de receptie spraken de franse dames wel redelijk engels, en konden we ons wel redden. Maar bij het restaurant was toch wat lastiger! Maar uiteindelijk lukt het wel!
Voor herhaling vatbar
21-8-2011
Camping is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, met oudere kinderen en jonge of oudere stellen. Voor zowel jonge als oudere kinderen is er een eigen plek op de camping. Een lekker zwembad en op diverse niveau's terrassen met ligbedden(solarium) Er is in de directe omgeving voldoende te doen, in het avonturenpark, de midgetgolfbaan, het golfterrein, het meer etc. Het gebied is prachtig, de natuur en cultuur. Enorme vergezichten, indrukwekkende watervallen, de moooie steden, kastelen en kerken.
Met caravan is de camping wat moeilijk aanrijden.
Het sanitair is goed en in de douche cabines zit ook een wastafel. Kampeerplekken zijn over het algemeen ruim, ongeveer 150 m2. Voor de 'grote' boodschappen moet je wat verder weg maar in de campingwinkel en in Aubazines kun je terecht voor de versproducten etc. Alleen het restaurant is niet niet geschikt voor de drukte in het hoogseizoen. Te weinig personeel en onlogische indeling waardoor bediening door 'disco'publiek moet lopen.
8-8-2011
Net terug, hebben een erg leuke tijd gehad op deze camping. Gezellig en knusse camping. Mooi groen en onderhouden. Prima sanitair, zeker ook voor kleine kinderen (eigen douche en badjes en wc's!)
Zwembad was niet groot, maar lekkere temperatuur en voldeed aan onze wensen.
De ligging van de camping naast een meer met strand en gras was geweldig. Onze zoon van 15 maanden heeft er heerlijk kunnen spelen.
Omgeving was mooi, inderdaad een eindje rijden voor de boodschappen maar goed te doen of te combineren met een uitstapje) Veel te zien in de omgeving.
Wij komen denk ik nog wel eens terug!