18-8-2011
Prachtige camping aan het strand. Zwembad is heel mooi, pas vernieuwd, grote glijbanen. Al 3 jaar geweest, maar zou zo weer boeken
18-8-2011
Prima vakantie gehad op Aloha Camping in Serignan Plage. We waren met onze eigen caravan en hadden een ruime schaduwplek. Wat een luxe om vanaf de camping zo naar de zee te kunnen lopen! Vriendelijk personeel en prima animatie. Het sanitair-gebouw waar wij dichtbij zaten, was wel schoon en er was altijd wel warm water, echter het was allemaal wel flink oud en ons inziens aan vervanging toe. Zoals je bij andere recensies leest vonden wij het eten bij de Tiki bar ook niet optimaal erg rommelig en het eten kwam ook bij ons niet tergelijkertijd op tafel
Verder geen minpunten op te noemen en ondanks dat we eigenlijk nooit voor een 2e keer naar dezelfde camping overwegen we het nu wel.
22-8-2011
Prachtige Camping op een zeer mooie plaats waarbij Strand aan de middelandse zee en zwembad op loopafstand is, sanitair is verouderd en wat krap uitgevoerd,door de camping regelmatig goed schoongemaakt,maar door sommige gasten vaak weer versmeerd,WIFI aanwezig op de gehele camping,en met 35 euro voor 2 weken(23,5 uur/per dag) niet echt duur,maar de verbindingen laten soms te wensen over,met name upload,dit is niet mogelijk,jammer is dat sommige plaatsen staan tussen de vele Chalets/Stacaravans die door touroperator worden beheerd,hierdoor komen vaak grote groepen in 1 keer aan ,en veroorzaakt veel drukte/lawaaioverlast, verder mooie camping voor gezin met kinderen tot 12/14 jaar,die overigens geen gebruik mogen maken van de Jaquzzi,hier wordt streng op gecontroleerd door de badmeesters.
Winkels zoals Lidl,Aldi ,MC Donalds en HyperU op 10 minuten rijafstand met de auto als is de HyperU zeer duur om normale boodschappen te halen,aanrader: avondje Valras Plage