6-7-2012
Ik kan me alleen maar aansluiten bij alle positieve berichten uit 2012. Wat een rust, ruimte en ongerepte natuur... 10 jaar geleden voor het eerst hier gestaan, nu opnieuw met mijn partner. Wij zijn om. Volgend jaar weer!!!
3-7-2012
Hier moet je van houden en dat doen wij ook.
Schitterende weg vanuit Goudarques ernaartoe.
Lekker basic kamperen met een barbequutje van wat keitjes.
Wij hebben een bijna witte randstadtent en die is niet te missen dus ik weet niet waar die andere teleurstellende beoordeling vandaan komt.
Hier komen wij zeker terug.
8-8-2011
Fantastische camping voor ons gezin (2 kinderen; 3 jaar en 1,5 jaar). Heel eenvoudige camping met erg ruime plaatsen, veel schaduw. Wij hadden een plek aan het grote veld met speeltoestel, tegenover de receptie en sanitair, voor ons ideaal, de kinderen konden lekker rond terwijl we er goed zicht op hadden. De camping heeft ook erg mooie plaatsen direct aan de Ceze. Op verschillende plaatsen is een zwemplek. Wij gingen met de kinderen naar het strandje (kiezels) helemaal links het pad af langs het wijnveld. Geen animatie alleen 1x per week optreden van lokale muzikanten. Nadeel is dat de meeste plaatsen geen electriciteit hebben, maar bij de receptie staat een gezamenlijke koelkast en vriezer. Sanitair is wat verouderd en niet zo netjes en schoon. De omgeving is erg mooi. Lopend of op de fiets is Goudarque bereikbaar (1,5 km). Markt Barjac erg leuk (vrijdag), Le Roque sur Ceze is een mooie historische plaats en probeer ook eens het strandje bij Montclus!
2-8-2011
Le Mas de Rome is een erg simpele camping, die ondanks zijn grootte qua oppervlakte en aantal plaatsen nooit druk aanvoelt. De plaatsen zijn over het algemeen erg groot en met veel schaduw. Ook zijn er genoeg plekken direct aan de rivier. Als u wat op onderzoek uitgaat kunt u enkele prachtige plekjes ontdekken om te zwemmen en te zonnen. Ook liggen er enkele mooie plaatjes is de buurt waar u zo heen kunt rijden/fietsen. Het volk dat op de camping staat bestaat voornamelijk uit Nederlanders, maar iedereen is altijd erg vriendelijk en begaan. De sfeer is over het algemeen erg goed en rustig, wat slechts verstoord wordt door de plaatselijke band die heel af en toe een (niet erg geweldig) optreden komt geven.
De prijzen worden wat raar berekend, nl per persoon en er is slechts op een beperkt aantal (minder mooie) plekken elektriciteit. De sanitairhokken zijn van goede kwaliteit maar niet erg omvangrijk voor zo'n grote camping, het is er desondanks bijna nooit overvol.