5-8-2011
Zijn net terug van deze camping. Is zeer goed bevallen. Stonden op laan D op een zeer grote plek. Voordeel was de nederlands sprekenden bij de receptie. Gezellige camping, met franse animatie. Roseetje kost bij de campingbar slechts 1,00 euro! Vriendelijk personeel. Schoon en voldoende sanitair. Bij het zwembad mooie ligweide, dus altijd plek. Niet al teveel zonnebedden aanwezig, helaas.
Veel fransen! Geen internet op deze camping, hoewel ze het wel aanbieden.
Prima vakantie gehad. We gaan nooit twee keer naar dezelfde camping, maar deze is voor alle leeftijden ten zeerste aan te bevelen.
25-8-2011
Weliswaar mooie camping maar bij aankomst honderden mieren op muren en aanrecht. Vies. Bij vertrek werd ons kwalijk genomen dat er enkele glazen en borden niet geheel schoon waren en een enkel stofje werd aangetroffen. Wij kregen geen gelegenheid dit te herstellen. Wel het verzoek 80 euro bij de receptie te betalen. De betrokken medewerkster had geen tijd om onze extra inspanningen te controleren. Wel had ze tijd om bij de receptie onze discussie bij te wonen over de onwil van hun kant ons een en ander in orde te laten brengen en de belachelijke eis van 80 euro. Naar nederlandse maatstaven kun je daar een dagdeel een schoonmaakster voor inhuren. Uiteindelijk werd het bedrag teruggebracht tot 40 euro voor 5 minuten werk. Bij terugkomst hebben wij per email het gemotiveerde verzoek gedaan om het geld terug te storten. Geen reactie op gehad. Teleurstellend.
2-9-2011
Verblijf in juli/augustus 2011 erg vies sanitair wordt maar 1x daags goed schoongemaakt en wel 's ochtends om 5uur. Balie personeel onvriendelijk.
Bij aankomst krijg je een bandje om raak je dit kwijt tijdens je verblijf ben je 20euro armer.
Nog nooit meegemaakt en wij camperen toch al 15 jaar.