12-8-2012
Dit jaar voor de derde keer naar Marsouins geweest.
Wederom weer twee topweken gehad hier. Wat is dit toch een heerlijke camping. Vriendelijk personeel (ook NL-sprekend bij receptie en KidsClub!), schoon sanitair, heerlijk zwembad zonder drukke glijbanen en andere overdreven zaken, prachtige ligweide.De entree is dit jaar geheel vernieuwd.
Ook dit jaar weer een stacaravan ,type Cooullioure gehad; rechtstreeks bij de camping gehuurd. Beetje klein, maar wel schoon en compleet. En ach, je leeft toch overwegend buiten.....
Veel groen op de camping en ook gras op iedere standplaats.
Les Marsouins heeft dit jaar een 'ster' erbij gekregen; nu dus viersterrencamping!! Duidelijk meer personeel aanwezig; ook s'nachts fietst patrouille over de camping en tussen 0.00u en 06u kom je er per auto écht niet in of uit.Prima zo!
Voor ons waarschijnlijk volgend jaar weer!!
7-8-2012
Zeer goed onthaal en snelle interventie door personeel als je ze nodig hebt of iets gedaan moet hebben. Nederlands sprekend personeel aanwezig. Goed verzorgde camping , toiletten (met wcpapier) en douches heel netjes .De staanplaatsen zijn groot genoeg en gescheiden van elkaar door een haag en je staat op gras. Er zijn staanplaatsen in de schaduw en in de zon. Standplaats H22 is in de schaduw enkel s'morgens beetje ochtendzon kortom superplek ook kortbij de toiletten en douches en supermarkt/restaurant/zwembad. S'nachts wordt er ook rondgereden door personeel om alles te controleren. Animatie voor oud en jong , super speeltuin en fijn zwembad. In het peuterbad staat een krokodil met glijbaan . Men stelt gratis ligbedden ter beschikking aan het zwembad. Het water is lekker verwarmd.Supermarkt met iedere morgen vers stokbrood en restaurant (ook afhaal) is aanwezig en niet duur. De pizza is heel lekker.
12-8-2012
Wij hebben hier 2 weken op de camping gestaan en het is ons prima bevallen. Vriendelijk personeel, kleine supermarkt op de camping, fruit/groente stalletje op de camping. Het strand is een kwartiertje lopen en prima te doen vooral omdat het vanaf de 1e week augustus erg druk wordt. Het is inderdaad een camping waar veel fransen komen maar dat heeft ook wel wat. Voor de oudere jeugd kan het dan betekenen dat je niet zo snel contact maakt. Onze zoon heeft zich prima vermaakt in Argeles Plage met uitgaan. Voor de oudere jeugd is het zeker heel gezellig. Plaatsen zijn prima van grootte, helaas hadden wij weinig schaduw. Sanitair is schoon, leuk zwembad, leuke omgeving. Alleen Wifi is niet zo best maar dat is in heel Frankrijk een probleem.