Beoordelingen Camping Le Bois de Valmarie*****

Le Bois de Valmarie*****
Beoordelingen Camping Le Bois de Valmarie*****
Le Racou, F-66700, Argelès-sur-Mer
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Le Bois de Valmarie***** in Argelès-sur-Mer, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Le Bois de Valmarie***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Le Bois de Valmarie scoort een 7,9 uit 10, op basis van 210 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Le Bois de Valmarie***** in Argelès-sur-Mer, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Le Bois de Valmarie*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Le Bois de Valmarie***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 136 vakantiefoto's van Camping Le Bois de Valmarie***** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Le Bois de Valmarie***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Camping Le Bois de Valmarie***** met andere accommodaties in Argelès-sur-Mer.

191 beoordelingen over Le Bois de Valmarie*****

met jonge kinderen, 2013
"Mooie nette kindvriendelijke camping"
gezin met 1 kind
22-4-2013 De caravan hebben wij geboekt via touroperator. Een goede plaats en een nette caravan! Het eten was goed. Een goede take away. Hoe mensen er bij komen dat het slecht zou zijn mij een raadsel en onterecht. Het zwembad is mooi en ideaal voor kinderen van alle leefdtijden. De sanitaire voorzieningen zijn top!

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Te veel caravans, geen WiFi, niet flexibel pers."
dhr. Baas
12-9-2012 Stacaravans zijn netjes maar er staan er te veel bij elkaar met bijbehorend gebrek aan privacy. Caravans zonder airco geluidshinder door snelweg en trein (met raam open). Gezinscaravans hebben een stopcontact in het kinderbed! Toen wij om veiligheidsplaatjes hiervoor vroegen aan de receptie werd gezegd: los het zelf maar op. Boos telefoontje naar NL en het werd alsnog dicht getaped. Er is alleen WiFi in het restaurant (consumptie verplicht) of betaald bij de receptie. Het restaurant biedt voornamelijk vette hap. Het is de enige die om 18:00 open gaat wat erg prettig is met peuters. (Fransen eten laat) Bepaalde maaltijden zijn alleen afhaal of lunch zijn zonder logica. Probeer hier niet van af te wijken. Het zwembad is perfect voor kinderen, je bent verplicht de hele vakantie een plastic slavenbandje om te hebben om er gebruik van te mogen maken. De haven en het strand zijn op loopafstand en erg leuk.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Leuke kleine camping"
Evw
11-9-2012 Zeer geschikte camping voor kleine kinderen. Prachtig zwembad! Strand op loopafstand maar erg jammer dat het er zo vaak hard waait dus meer dan we wilden bij het zwembad gelegen. Te weinig schaduw bij het zwembad! Over het algemeen een leuke camping maar let op bij welke touroperator u boekt, er is verschil in de caravans sommige zijn mooier en staan meer in de schaduw. Personeel erg aardig en spreken allemaal goed nederlands.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Le Bois de Valmarie***** ...

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Prijs/kwaliteit twijfelachtig"
juf janssen
3-9-2012 Met onze twee kinderen naar deze camping geweest. Doordat het een terrascamping is en er dus hoogteverschil is, zagen onze kinderen niet meteen andere kinderen om mee te spelen. Er was een prachtig zwembad met genoeg glijbanen. Voor onze kinderen ideaal (circa 6 jaar). Voor kinderen vanaf 14 jaar is er weinig georganiseerd, zij zullen zich echt vervelen. Het is handig dat men op de camping Nederlands praat. En ze hebben in het restaurant frinkandellen. Stel je niet te veel voor van het restaurant. De stacaravan was gloednieuw en alles zat erin. Het tweepersoonsbed was erg hard en na twee nachten kregen wij daar echt last van. De twee eenpersoons bedden waren zo smal dat elke nacht iemand uit zijn bed viel.Het buitenmeubilair was niet 5 sterren, jammer. Als met al is 2400 euro voor 2 weken ons inziens te duur.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Aanrader met kleine kinderen"
Tommy
24-8-2012 Toffe camping. caravans staan krap op elkaar maar niet storend, wij hadden toffe buren ;-)
Zwembad top voor de kids.
Zeer behulpzaam personeel.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Geweldige en fantatische vakantie gehad"
yvonne prins
13-8-2012 camping le bois de valmarie is een geweldige camping, aardige mensen werken daar, zeer schoon ,fantatische zwembad ,strand met 5 min te lopen wel grof zand. een nadeel via touroperator stacaravan geboekt voor 5 per.
blijkt er geen derde bed in tweed slaapkamer te zijn moet je de bank omvouwen tot bed. terwijl de touroperator toch echt die caravans een fiji noemt met 3e bed. volgende keer boeken wij via de camping zelf heb je nog een airco ook in de caravan.die heb je wel nodig in de nacht. wij zijn net terug en hadden een fantatische 2 weken met kinderen van 8 jaar, 11 jaar, 14 jaar.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Prachtige, schone, rustige camping; aanrader!"
PJ en Revi
22-8-2012 Afgegaan op de positieve reviews op Zoover. En die blijken niets teveel te zeggen. De camping ligt echt op maximaal 30 meter van zee maar die hebben we vooral gezien vanaf het zonnedek van het zwembad, dat bijzonder populair was bij onze kids (6 en 8). Veel glijbanen, verschillende baden, relaxte zonnestoelen, café en vooral: schoon en netjes verzorgd. De badmeesters letten goed op maar zijn niet overdreven streng.
Caravans liggen op zo'n manier dat je best veel privacy hebt. Ook staan de caravans in de schaduw door de vele bomen op het terrein. De bomen kunnen echter niet voorkomen dat het overdag behoorlijk heet wordt in de caravan. Een caravan met airconditioning is dan ook een aanrader!
Bij de ingang van de camping een supermarkt met Nederlandse producten en Nederlandse bediening. Zo ook bij het naastgelegen restaurant dat een prima menukaart heeft voor een zeer redelijke prijs.
Wifi los te verkrijgen maar helaas alleen werkend rond de receptie.
Al met al: aanrader!

"Herhaling vatbaar"
familie met 2 kids
17-7-2012 Mooie nette camping als je aankomt ziet dat er zo niet echt uit vonden wij maar het word mooier naarmate je de camping op komt geweldig mooi net zwembad met glijbanen en soort van grotjes waar de kiddos zich kunnen verschuilen het zwembad is echt de moeite waard leuke camping voor kids jonge kinderen onder de 10 er staan alleen maar sta caravans en er word nederlandse kidsclub georganiseerd door flora en tippie de kinderen vonden het geweldig die willen zo weer wij dus ook. Het centrum is wat verder weg beter te doen met de auto en je krijgt echt het vakantie gevoel van Loret de mar drukkie druk geweldig!!!

"Super voor kleine kids"
goris
7-8-2012 Wij zijn twee weken op deze camping geweest met kinderen (2,5 en 5)
Het zwembad is super met glijbanen waar onze beide kids vanaf konden. Op de caming is een winkeltje waar je iedere ochtend vers brood kan halen. Tevens beschikt de camping over een restaurant.
De animatie is nederelandstalig en zorgt iedere dag voor veel vermaak voor de kids. Tevens was er iedere dag om negen uur een dokter op de camping aanwezig. Wat in ons geval wel handig was.
De zee ligt op nog geen 5 minuten lopen. Echter wij dachten dat het een zandstrand zou zijn maar dit was helaas niet het geval. Verder was de zee vrij snel diep.Met een treintje kom je, tegen een kleine vergoeding, langs vele leuke plekjes waar winkels, springkussens en kermissen op de route liggen.
Wij hebben bij Touroperator geboekt en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik een beetje huiverig was voor de staat van de caravan, maar die was prima in orde.
Wij hebben een super vakantie gehad!

"Prima camping!"
simone
11-8-2012 Wij zijn hier 2 wkn geweest. met onze 3 kinderen van 0 2 en 4 jaar oud. Heerlijke vakantie gehad, veel kleine kinderen, super zwembad met veel glijbanen en altijd een plekje om te liggen ( op kunstgras of ligbed).
Lekker restaurant waar kinderen zich ook goed vermaakten. Animatie leuk maar vooral voor de kleintjes ( tot 5-6 jaar). Fietsjes voor kinderen hadden we net zo goed thuis kunnen laten gezien het hoogteverschil in de wegen ( voor kleine kinderen te gevaarlijk). Wij hadden caravan van Lifestyle holidays, prima met houten veranda wat erg prettig was. Vele caravans hadden geen veranda en dan sta je meteen in het grind vanuit je caravan.
Al met al een prima camping!!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit