3-9-2012
Met onze twee kinderen naar deze camping geweest. Doordat het een terrascamping is en er dus hoogteverschil is, zagen onze kinderen niet meteen andere kinderen om mee te spelen. Er was een prachtig zwembad met genoeg glijbanen. Voor onze kinderen ideaal (circa 6 jaar). Voor kinderen vanaf 14 jaar is er weinig georganiseerd, zij zullen zich echt vervelen. Het is handig dat men op de camping Nederlands praat. En ze hebben in het restaurant frinkandellen. Stel je niet te veel voor van het restaurant. De stacaravan was gloednieuw en alles zat erin. Het tweepersoonsbed was erg hard en na twee nachten kregen wij daar echt last van. De twee eenpersoons bedden waren zo smal dat elke nacht iemand uit zijn bed viel.Het buitenmeubilair was niet 5 sterren, jammer. Als met al is 2400 euro voor 2 weken ons inziens te duur.
24-8-2012
Toffe camping. caravans staan krap op elkaar maar niet storend, wij hadden toffe buren ;-)
Zwembad top voor de kids.
Zeer behulpzaam personeel.
13-8-2012
camping le bois de valmarie is een geweldige camping, aardige mensen werken daar, zeer schoon ,fantatische zwembad ,strand met 5 min te lopen wel grof zand. een nadeel via touroperator stacaravan geboekt voor 5 per.
blijkt er geen derde bed in tweed slaapkamer te zijn moet je de bank omvouwen tot bed. terwijl de touroperator toch echt die caravans een fiji noemt met 3e bed. volgende keer boeken wij via de camping zelf heb je nog een airco ook in de caravan.die heb je wel nodig in de nacht. wij zijn net terug en hadden een fantatische 2 weken met kinderen van 8 jaar, 11 jaar, 14 jaar.
22-8-2012
Afgegaan op de positieve reviews op Zoover. En die blijken niets teveel te zeggen. De camping ligt echt op maximaal 30 meter van zee maar die hebben we vooral gezien vanaf het zonnedek van het zwembad, dat bijzonder populair was bij onze kids (6 en 8). Veel glijbanen, verschillende baden, relaxte zonnestoelen, café en vooral: schoon en netjes verzorgd. De badmeesters letten goed op maar zijn niet overdreven streng.
Caravans liggen op zo'n manier dat je best veel privacy hebt. Ook staan de caravans in de schaduw door de vele bomen op het terrein. De bomen kunnen echter niet voorkomen dat het overdag behoorlijk heet wordt in de caravan. Een caravan met airconditioning is dan ook een aanrader!
Bij de ingang van de camping een supermarkt met Nederlandse producten en Nederlandse bediening. Zo ook bij het naastgelegen restaurant dat een prima menukaart heeft voor een zeer redelijke prijs.
Wifi los te verkrijgen maar helaas alleen werkend rond de receptie.
Al met al: aanrader!