15-9-2011
We zijn net terug van een week een stacaravan gehuurd te hebben op La Sirene. Prachtige aangelegde camping met alleen stacaravans. Ondanks dat het hoogseizoen voorbij was, nog volop gasten en activiteiten. Geen last gehad van lawaai 's nachts, natuurlijk hoor je wel eens wat maar als je daar geen zin in hebt moet je niet op een familiecamping gaan zitten. Geweldige ruime caravan met alle luxe (airco, magnetron, ligbedden, barbecue). Zwembad is geweldig en natuurlijk is het water geen 40 graden, een zwembad is toch om op te frissen? Verder ruime keuze aan (afhaal)maaltijden en voor campingbegrippen zeer ruime supermarkt aanwezig. Inderdaad prijzig maar dat is overal in Zuid-Frankrijk. We hebben een heerlijke vakantie gehad, leuke uitstapjes in de buurt zijn Collioure en de Katharenburchten in de bergen.
30-9-2011
Wij zijn 7 dagen in camping Le Sirene in Argeles geweest De staatcaravan was goed, had alles wat je nodig hebt, was schoon en elke avond was iets te beleven, vooral de musical, dat vond ik geweldig!!
Wij zijn via touroperator, zeer vriendelijk en behulpzame mensen. Wij zijn verwelkom met een lekkere fles rose! zeer attent.
De camping ligt iets verder dan de strand, maar met zo een prachtige omgeving is niet erg 20 min lopen door het bos. Je hebt daar een combinatie van natuur en dorp met allerlei wilkels, bars en restaurants. Bovendien met de auto kan je in 20 min ook ander bizondere mooie plekken zien. Wij zijn super tevreden, wij hebben echt genoten en plezier gehad. Wij komen zeker op terug!! En niet te vergeten bijna elke dag rond 30 graden!
11-9-2011
Om het moment zijn wij nog aanwezig op camping La Sirene,
we hebben een 8 persoons caravan van touroperator gehuurd , wel iets verder op de camping maar de caravan is werkelijk als nieuw!!!
alles werkt goed en is schoon ! echt een aanrader !
zwembad aan de over kant vinden wij persoonlijker fijner omdat het met kleine kinderen beter te over zien is ... glijbaan daar is erg leuk voor de kleine ukkies.
Eten op de camping is lekker en ze hebben aardig wat keus ,
Mensen bij de receptie zijn vriendelijk en behulpzaam....
Normaal gingen wij altijd All inclusive naar Turkije maar dit bevalt ons tot nu toe ook erg goed !
het strand is met de auto 5 min rijden en het centrum van Argeles sur mer ook !!
Kortom wij gaan de komende week nog lekker genieten hier !