8-8-2011
super leuke camping, vooral het voordeel dat je ook voor de drukte kunt kiezen van La sirene, maar terug kunt gaan anar de rust op l'hippocampe. Shows bij La Sirene waren echt top, wat een vakmensen, je kreeg gewoon hele musicals te zien.
Ook inderdaad de complimenten voor Gre van TO, de kinderen waren dol op haar, en haar snoepjesblijk;)), Gre stond altijd klaar,en heeft ons een aantal leuke plekjes/strandjes verteld. Hopelijk doe je het volgend jaar weer Gre.
Wij gaan defintief terug in 2012!!
8-5-2012
De camping is echt geweldig! het is leuk voor mijn ouders! ze kunnen naar het strand of iets gaan bekijken of naar les perthus gaan waar je lekker kunt shoppen! Ikzelf vind het ook erg leuk! Ik heb er een vast clubje die er ook altijd naar toe gaan! dus dan kan ik gezellig met vakantie vriendinnen gaan zwemmen of naar het strand toe! savonds nog even met zijn allen naar het luna park of lekker naar de disco in argeles waar er weleens een hollandse avond word gehouden en super veel nederlanders komen en nog meer ontmoet , vorig jaar waren we met 2 groepen van een andere camping( we hadden op het strand afgesproken) en waren we savonds tot in de late uurtjes op het strand te vinden! ik kan niet wachten om weer te gaan! nog ffies wachten en we zitten er al weer ! JEEJJJ!
17-8-2010
de wc's bij het zwembad zijn te vies om naar te kijken, erg jammer verder is de camping nml erg schoon.
er verdwenen veel spullen bij de camping bij meerdere gasten 'snachts.
zoals een nikebal gympen zwembroeken en handdoeken schepnet etc terwijl er beveiliging rondloopt 24 uur per dag.
beveiliging spreekt geen engels en kan je dus ook niet helpen , zoals toen we een inbrekerer 'savonds in de caravan van vrienden betrapten.
de wagentjes van de mensen horende bij de camping reden vrij hard langs de speeltuin ( wij zaten er tegenover)
verder hadden we een leuke plek bij de speeltuin en geen last van hangjongeren gehad, de muziek van la sirene was niet storend want dat wisten we van te vorenl leuk zwembad voor de kids zowel op hippocampe als sirene.
jammer dat er geen restaurant oid was op hippocampe maar daar kom je ook wel weer overheen. 2 caravans naast elkaar geboekt via een touroperator maar dat was in het hoogseizoen altijd onmogelijk? wel 25 euro voor betaald. Gre was super