Camping Yelloh! Village Les Mouettes**** in Carantec Frankrijk beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Camping Yelloh! Village Les Mouettes****

27 mei 2012

Camping Yelloh! Village Les Mouettes**** Carantec

Beoordelingen Camping Yelloh! Village Les Mouettes****

50 route de La Grande Grève, 29660, Carantec
Camping Yelloh! Village Les Mouettes scoort een 8,5 uit 10, op basis van 167 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Yelloh! Village Les Mouettes****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Yelloh! Village Les Mouettes**** in Carantec, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 157 vakantiefoto's van Camping Yelloh! Village Les Mouettes**** vinden. Je kunt 4 video's van Camping Yelloh! Village Les Mouettes**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bretagne. Vergelijk Camping Yelloh! Village Les Mouettes**** met andere accommodaties in Carantec.

155 beoordelingen over Yelloh! Village Les Mouettes****

"Mooi, verzorgd park!"
Marco en Dewi
4-9-2011 Wij hebben het allereerst enorm getroffen met het weer. Een ochtendje met regen die we hebben gebruikt voor een 'uitstapje' naar naastgelegen St. pol de Leon (let op: winkels gesloten tussen 12.00-15.00) maar verder een hele week tussen 20-25 graden.
Chalettype Canopia is aan te raden. Van alle luxe voorzien op ruime kavels. Chalet bevatte handdoeken, opgemaakte bedden, tv (enkel Franse zenders), vaatwasser, schone koelkast en aparte vriezer, magnetron en compleet keukengerei.
Vriendelijk, goed Engels sprekend personeel op het park (ook in aanwezige supermarkt). Voor brood in de ochtend is supermarkt aan te raden, voor grotere boodschappen: Super U, St. pol de Leon.
Zwembad doet subtropisch aan met palmbomen etc en is prima vertoeven, genoeg bedden en voor jong en oud vertier.
Eetgelegenheden: pizza's zijn zoals vaker genoemd heel goed, tevens kun je hier patat/kipnuggets krijgen.
Wij hebben het getroffen, maar het weer is in dit gebied een onzekere factor.

"Prachtige plek en omgeving!"
Marjan
6-9-2011 De camping is groot, en behoorlijk druk.
Omgeving is prachtig, mooie baaien en heuvels, chateau de Kerjean gezien met mooi dierenpark in de buurt. Carantec mooie plaats, lekker eten in een creperie of bij Le Relais.
Kleine supermarkt op park zelf, maar een prachtig zwembad met wel als nadeel bij mooi weer je er niet te laat moet komen, anders vindt je geen bed meer.
10 nachten doorgebracht, goede tijd gehad. Het weer zat ons mee, dat blijft wel bepalend voor je vakantie.
Teruggaan zullen we waarschijnlijk niet, maar het is een zeer nette, schone camping, zeker wel een aanrader.

"Geweldig!"
Chris
23-11-2011 Laatste 2 weken van augustus hier geweest, echt een aanrader!!
Splinternieuwe stacaravan, mooi zwemparadijs met prachtige glijbanen, goed verzorgd park, vriendelijk personeel, veel animatie en speelmogelijkheden voor kinderen, perfecte ligging en een mooie omgeving zonder massatoerisme. Gelukkig zat het weer ook nog mee, perfect!

"Mooie omgeving,met mooi weer top vakantie verblijf"
martijn,selma,joell...
12-9-2011 yellow village vakantiepark les mouettes is een aanrader voor jong en oud!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Mooi maar koud"
M
7-9-2011 Wij kunnen niet echt genieten van het strand en zwembad vanwege het lage temperatuur. Daarom hebben wij ook veel van de omgeving gezien. Uit eten is goedkoper dan in Nederland maar supermarkt prijzen zijn veel duurder. Wij hadden een tent van touroperator gehuurd en alles was netjes en schoon. Hele ruime plaatsen met veel privacy. Veel luidruchtige engelse vakantiegangers. Gratis internet veel te traag als hij het überhaupt doet. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam bij de receptie.

"Lekkere vakantie op topcamping"
Hip
5-9-2011 Laatste 2 weken van augustus hier vertoefd. Werkelijk een fantastisch mooie camping zeer fraai aangelegd en onderhouden, gelegen aan een fraaie baai . Personeel vriendelijk en voor Franse begrippen goed Engelstalig. Het zwembad (3 Spectaculaire glijbannen)is voor de kinderen geweldig met goed oplettend personeel .Daarnaast is er een mooie speelhal veel pooltafels en een nette bar.Het gevarieerde avondprogramma werd werd in een grotendeels overdekt buitentheater (veelal wel een trui meenemen) gehouden. Over de animatie is er een ruim programma voor jong en oud wij hebben hier niet aan meegedaan. De Afhaalmaaltijden waren van goede kwaliteit en de supermarkt kan in de eerste behoeften voorzien. Boodschappen deden we in St Pol de Leon. Aanraders in de omgeving Roscoff, Ile de Batz, Morlaix en Oceanopolis Brest,(70 km) Helaas hebben we via touroperator (engelse org.) geboekt en zaten we tussen de Engelsen (Kon nog geen groet van af) daardoor hebben de kinderen weinig contacten opgedaan

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Complete camping"
Rejo
30-8-2011 Zijn twee weken in een chalet op deze prachtige camping geweest. Kinderen (11 en 14 jaar) hebben zich uitstekend vermaakt. Hebben aan allerlei sporten gedaan: voetbal, waterpolo, sumaiworstelen, tafeltennis, biljarten, watervolleybal, etc. Verder uitstekende animatie, iedere dag weer, met een programma tot laat in de avond. Medewerkers camping zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Enige nadeel is de afstand en de grilligheid van het weer.

"Mooie camping"
kmeijers
14-8-2011 Net terug van 10 dagen op deze camping en echt een heerlijke vakantie gehad. We hebben ons vermaakt met uitstapjes in de buurt, echte aanraders zijn Ile de Batz, Roscoff en Chateau de Kerjean. Camping was ook heel fijn, we waren met een tent en kregen een mooie, grote plek toegewezen. Gezellig bar, restaurant waar je goed kon eten. Het afhalen vonden we wat minder. 's Ochtends vers brood bij de supermarkt en verder van alle gemakken voorzien. Ook al zijn wij niet gek op Frankrijk, dit is wel een plek om naar teurg te komen.

"Matie camping"
Marloes
10-8-2011 We zijn net terug van 10 dagen les Mouettes. Het viel ons een beetje tegen.
De caravan ( le Bréhat ) was echt prima, heel schoon. Verder vonden wij de caming te massaal en misten de gezelligheid. Je moest gedurende je verblijf continu een polsbandje om.. Ook 's ochtends bij het het halen van een broodje stond er een erg lange rij.
Op zich nog best redelijk weer gehad alleen 's avonds was het erg koud.
Best een leuke vakantie, maar niet voor herhaling vatbaar. Volgend jaar gaan we weer wat zuidelijker.

met jonge kinderen, 2011
"Mooie, schone en leuke camping"
bianca huis
7-8-2011 van 21 juli tot 1 aug op deze camping geweest in een stacaravan van touroperator.
verzorgde en mooie aangelegde camping met veel beplanting. Geweldig zwembad!! Mooie stranden met erg groot verschil van eb en vloed. Elke avond animatie. Het ´plein´ wat voor aan de camping ligt ziet er goed en verzorgt uit met het terras, restaurant, winkel, snackbar, game room en vriendelijk personeel. Eerste dagen wat wisselvallig, maar daarna toch ook super mooi weer gehad! De avonden zijn wel fris. Al met al een super relaxte vakantie gehad!!