4-9-2011
Wij hebben het allereerst enorm getroffen met het weer. Een ochtendje met regen die we hebben gebruikt voor een 'uitstapje' naar naastgelegen St. pol de Leon (let op: winkels gesloten tussen 12.00-15.00) maar verder een hele week tussen 20-25 graden.
Chalettype Canopia is aan te raden. Van alle luxe voorzien op ruime kavels. Chalet bevatte handdoeken, opgemaakte bedden, tv (enkel Franse zenders), vaatwasser, schone koelkast en aparte vriezer, magnetron en compleet keukengerei.
Vriendelijk, goed Engels sprekend personeel op het park (ook in aanwezige supermarkt). Voor brood in de ochtend is supermarkt aan te raden, voor grotere boodschappen: Super U, St. pol de Leon.
Zwembad doet subtropisch aan met palmbomen etc en is prima vertoeven, genoeg bedden en voor jong en oud vertier.
Eetgelegenheden: pizza's zijn zoals vaker genoemd heel goed, tevens kun je hier patat/kipnuggets krijgen.
Wij hebben het getroffen, maar het weer is in dit gebied een onzekere factor.
6-9-2011
De camping is groot, en behoorlijk druk.
Omgeving is prachtig, mooie baaien en heuvels, chateau de Kerjean gezien met mooi dierenpark in de buurt. Carantec mooie plaats, lekker eten in een creperie of bij Le Relais.
Kleine supermarkt op park zelf, maar een prachtig zwembad met wel als nadeel bij mooi weer je er niet te laat moet komen, anders vindt je geen bed meer.
10 nachten doorgebracht, goede tijd gehad. Het weer zat ons mee, dat blijft wel bepalend voor je vakantie.
Teruggaan zullen we waarschijnlijk niet, maar het is een zeer nette, schone camping, zeker wel een aanrader.