Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Yelloh! Village Les Mouettes
Yelloh Village Les Mouettes ligt in Bretagne. Aan zee maar wel zonder zandstrand, want eb en vloed wisselen elkaar te snel af om neer te strijken op je handdoek. Wil je zonnen dan kun je terecht bij het mooie zwembad. De beplanting bij het zwembad is tropisch. Vanaf de camping gaat er een gratis bus naar centrum van Carantec.
Deze camping geeft je meteen die echte vakantiekriebel. Je wandelt door een heel mooi aangelegd park met volop groen, en het centrale dorp is super gezellig. De speeltuinen voor kinderen zijn uitdagend en de glijbanen in het zwembad zorgen voor veel plezier. Voor de volwassenen is er een relaxbad en sauna om te ontspannen na een dag vol activiteiten. De huisjes en kampeerplekken zijn ruim, netjes en bieden privé sanitair, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken. Het animatieteam maakt alles nog leuker met shows en activiteiten voor jong en oud. En de omgeving? Prachtige witte zandstranden, leuke steden als Morlaix en Roscoff, en de roze kust voor mooie wandelingen. Een plek waar alles top geregeld is en je heerlijk kunt genieten.
Fietsverhuur
Minigolf
Buitenzwembad
Pool bar
Zonneterras
Door weg gescheiden van strand
Mastercard
Adresgegevens | 50 route de la Grande Grève, F-29660 |
Website | Yelloh! Village Les Mouettes |
Social media | Instagram, Facebook |
Yelloh! Village Les Mouettes
Hele mooi aangelegde camping met centraal gelegen dorp waar alles te beleven is. Uitdagende speeltuinen voor iedere leeftijd, bioscoop op de camping, theater met veel animatie, goede restaurants en een zwembad met behoorlijk uitdagende glijbanen en ook voor de minis leuke glijbanen en peuterbadje. Voor volwassenen een relax bad en sauna beschikbaar.Goede winkel.Goede huisjes en iedere staplek voor caravan heeft prive sanitair. Er is dus geen toiletgebouw meer te vinden. Een leuk en professioneel animatieteam die mooie shows geven en veel animatie ook voor volwassenen organiseren. Bezoeken buiten de camping, wandelingen, bezoek eilandje, yoga, fitness, sport en spel. Op deze camping was echt alles top geregeld en ook nog in een hele leuke omgeving, met prachtige witte zandstranden (Santec en Plage des Amiets), Morlaix, Roscoff, St Pol de Leon, allemaal hele leuke plaatsen. Ook de roze kust is goed te bereiden en mooie kustwandelingen.
Alles super voor elkaar: heel mooi park met véél en goed onderhouden groen, zwembad erg mooi, horeca en animatie heel goed.
Ongelooflijke service: we maakten na aankomst in de Yelloh!-app een melding dat een slaapkamer raam van ons Grand Large chalet de hor miste en binnen no-time kwam er iemand een compleet nieuwe hor plaatsen. Mijn zoons bal raakte op het dak van een ander chalet, melding gemaakt en al snel kwam een medewerker met een ladder in zijn golfkarretje aangereden om ons te helpen.
Enige punt van kritiek: zowel personeel (in al hun golfkarretjes) als gasten rijden véél te hard op deze camping. Veel blinde bochten, dode hoeken etc. en heel veel voetgangers (kinderen!). Er staan een paar bordjes dat je 10 km per uur zou moeten rijden (niet eens 5) en menig voertuig rijdt 30. Doodeng... Daar zou echt wat aan gedaan moeten worden.

Een prachtige, schone, goed onderhouden, luxe camping! Mooi zwembad met glijbanen, goede ligbedden en alles ontzettend schoon. Wij zaten in de wijk Canopia, chalet 811, een prachtig vrij, ruim plekje met de hele dag zon op je veranda, naast de chalet een groot grasveld. Echt fantastisch! Canopia is een vrij nieuwe wijk bovenaan de heuvel van de camping, in de andere wijken staan de chalets meer hutje mutje, wel netjes en verzorgd en geeft denk ik meer het camping gevoel. We hadden een week met prachtig weer! Aanrader: bezoek het strand Tahiti beach, een verborgen pareltje. Reisgezelschap: stel met 3 kinderen (14,12 en 8 jaar) + hond.
Prachtige camping met mooi zwembad. Accommodaties zien er goed uit en zijn ruim opgezet. Kampeerplaatsen zien er ook goed uit en zijn met privé sanitair. Leuke strandjes in de omgeving (10 minuten rijden). In de omgeving zelf is niet zo heel veel te doen.
Zeer mooie camping, alles is erg goed onderhouden.
Minder te doen in de omgeving en helaas veel slecht weer, dus je moet het hier treffen.
Ons verblijf viel helaas erg tegen! Het park zelf en het zwembad zijn erg mooi en zeer netjes onderhouden! Echter de ligging aan zee is een instinker. Het park ligt aan zee waar het van sochtends tot savonds eb is en vol stenen ligt, je kan er dus niet lekker zwemmen of op het strand liggen. De supermarkt op het park is prima en heeft heerlijke broodjes. Het restaurant is lekker voor 1 avond, de snackbar/afhaal is helaas niet echt een aanrader. Erg slap en niet helemaal gaar. In de omgeving is vrij weinig te doen. Als je niet elke dag wilt wandelen of aan watersport doet is het zeer beperkt. Wij hadden de pech dat het weer erg tegen viel... koud en veel regen maar dat is bekend in deze regio. Wat wij wel erg vervelend vonden was dat er elk uur meerdere straaljagers over vlogen, zo ook snachts.
Als je met kinderen op vakantie gaat en niet van plan bent het park af te gaan is het leuk. Zoek je dat niet dan zou ik het park overslaan.