Beoordelingen Vakantiepark La Bonne Vie****

22 mei 2013

La Bonne Vie****
Beoordelingen Vakantiepark La Bonne Vie****
4 Nignolle , F-71490, St. Maurice les Couches
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark La Bonne Vie**** in St. Maurice les Couches, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark La Bonne Vie**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark La Bonne Vie scoort een 8,9 uit 10, op basis van 55 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark La Bonne Vie**** in St. Maurice les Couches, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark La Bonne Vie****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark La Bonne Vie**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Vakantiepark La Bonne Vie**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bourgogne. Vergelijk Vakantiepark La Bonne Vie**** met andere accommodaties in St. Maurice les Couches.

1 2 3 4 5 volgende

50 beoordelingen over La Bonne Vie****

met vrienden, Sept. 2012
"Een heerlijke plek!"
Legien Kromkamp
Onderkomens
11-10-2012 Met de kookclub, 8 man/vrouw sterk, genoten van het park, de gastvrijheid en van de mooie grote keuken die ons ter beschikking stond. De huisjes zijn zeer goed bevoorraad met schalen, bestek en wat er verder nodig is. De afstand naar de winkels is zeer te overzien, net als naar de wijnkelders die we bezochten. Heerlijke wijnen! De rust van het park spreekt ons zeer aan. Gelukkig geen stampende disco naast de deur! Als we vragen hadden stonden Peter en Yvonne klaar om te helpen. Ook met tips voor leuke uitstapjes in de mooie omgeving. En dat voor een aangename prijs! Tot de volgende keer!

"Heerlijk en kleinschalig"
MarRon
Activiteiten
31-8-2012 Deze vakantie meerdere campings bezocht. Onze kinderen vonden deze camping verreweg de leukste en wij ook.
Fijn zwembad, prima activiteiten aanbod en schoon sanitair. De kinderen vermaakten zich met elkaar of de skelters waar ze gratis gebruik van mochten maken. Broodjes werden bij de caravan gebracht helemaal relaxed. Ook een keer meegegeten, erg goed.

"Leuke vakantieplek"
Simone
Activiteiten
30-8-2012 leuke vakantieplek voor ouders met kinderen tm 12 jr. campinggedeelte was rustig, niet zoveel buren. is toch jammer op een camping. sanitair is eenvoudig, wel schoon. een plank voor je toilettas ontbreekt bv. 1 wc en douche voor 6 plekken. ook ontbreekt een aankleedtafel voor kleine kinderen. wel veel skelters, 2 zandbakken, konijnen, schommels en voetbalveld.wasmachine doet het goed (miele) leuke activiteiten, kasteel en wijnproeven. broodjes service, uiteraard betaal je hiervoor, maar dat mag op vakantie. supermarkt op 5 min autorijden met ruim assortiment, wel middagsluiting. goed naar ons zin gehad.

met jonge kinderen, 2012
"Heel fijne plek!"
Marieke
Onderkomens
23-8-2012 Voor ons een perfecte vakantielocatie: rustige en prachtige kampeerplek en voor onze zoon (6 jaar) een paradijsje om onbekommerd rond te dwalen, vriendjes te maken en spelen zonder ouders in zijn nek ;-)
De hamburger is verrukkelijk! Je kookkunst mag er zijn en daarom: zie tip hieronder.
Veel dank Peter, Yvonne en Yara voor de gastvrijheid!

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Wat een geweldige service en betrokkenheid"
Theo en Linda van B...
Onderkomens
18-10-2012 Afgelopen zomer zijn wij hier ook voor een paar dagen geweest. De kinderen vonden het geweldig daar, meteen vanaf het begin. Er staan skelters, diertjes , knuffel konijnen en een zwembad. Ook is er wat betreft animatie genoeg te doen, niet te veel maar net genoeg. (boswandelingen, kinderdisco, water glijden, pannenkoeken bakken etc.)
Helaas hebben wij daar in de omgeving een auto-ongeluk gehad, heel erg lastig kan ik vertellen in het buitenland. Aangekomen op de camping bood Peter (eigenaar) meteen zijn hulp aan om mee te gaan naar de Gendarmerie en naar het sleepbedrijf waar onze auto stond. Zodat we het toch (zeker ook voor de kinderen) heel rustig konden afhandelen en afsluiten.
Peter , maar ook zeker Yvonne daarvoor nog onze grote dank! Wij komen zeker nog een keer langs, ook om die heerlijke hamburger te komen eten! een echt aanrader.
Groetjes van ons

"Geweldig!"
Judith
Onderkomens
10-8-2012 La Bonne Vie is helemaal geweldig voor gezinnen met kinderen tot ca 10 jaar. Het is een hele kleinschalige camping (ca 10 huisjes en 10 campingplaatsen) met veel nederlandse gasten. Wij waren onze kinderen van 3 en 6 jaar twee weken lang kwijt met een gerust gevoel, ze zwierven over de camping met hun vrienden, zaten in de zandbak, op de gratis skelters of deden mee met de animatie. Groot voordeel: het zwembad is afgesloten. De animatie is niet uitgebreid maar sloot goed aan bij onze kinderen, ongeveer 2 keer per dag met minidisco, kampvuur, knutselen, balspelletjes, wandeling, rondje ponyrijden. Helemaal de moeite waard ook voor de ouders is de wijnproeverij, waarbij de nederlandse animatie mee gaat en de kinderen 2 uur vermaakt worden (4 euro pp) of kasteel Brandon waarbij de kinderen zich kunnen verkleden als jonkvrouw of ridder!

Peter, het was top! Bedankt voor deze geweldige vakantie, uiteraard ook bedankt aan Yvonne en Yara.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Meer dan SUPER !!!!!!!!!"
Jan-Erik van Toll
Onderkomens
19-8-2012 We zijn 2 weken geweest en hebben geweldig genoten. De camping is mooi en rustig gelegen en, zeker voor kinderen, geweldig.
Pony rijden, eendjes voeren, knuffelen met de konijntjes, hartstikke leuk.
Ook de skelters waren zeer in trek bij de kinderen.
Meerdere keren gegeten op la Bonne Vie. Nou, Peter is niet alleen een goed gastheer, maar ook een prima kok.
Wanneer je iets wilt weten over de Bourgogne, vraag het Peter en je krijgt direkt een antwoord.
Yvonne heeft ons ook met van alles geholpen en Yara heeft gezorgd voor een prima en verzorgde animatie.
Voor iedereen een zeer mooie accomodatie en zeker voor gezinnen met (kleinere) kinderen is la Bonne Vie TOP !!!!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Dit is letterlijk Het Goede Leven! (La Bonne Vie)"
a
26-8-2012 camping ligt op een prachtige plek met veel groen en natuur om heen
Eigenaar en zijn vriendin zijn enorm behulpzaam en vriendelijk
Voor de kinderen een prachtige plek met animatie )bedankt Yara!'
Prachtig uitzicht boven op de berg met kampvuur,muziek en wijn.
Mooie veldjes met bomen en ruime plekken voor de caravan
S morgens heerlijke broodjes die bij je gebracht worden (Service!)

"Topvakantie!"
Hans en Inge
Activiteiten
7-12-2012 We hebben genoten in onze tent met 2 kinderen van 7 en 12. Het zwembad is fantastisch! Op deze camping is echt oog voor het kind! Yara vonden we helemaal fantastisch. Op deze manier is vakantiehouden echt vakantiehouden en weten te genieten van het gewone: een ponyrit, pannenkoeken eten, een wandeling door de wijngaarden, roepende uilen en een kampvuur met spannende verhalen. Geweldig!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Leuke en gezellige vakantie bestemming !"
Bas van Kleef
Onderkomens
30-7-2012 Was een super vakantie ! Wij als stel met 2 kinderen (van 5 en 2 ) hebben het hier super gehad ! Vooral omdat er genoeg te doen is voor de kids waardoor wij als ouders ook nog wat meer van de vakantie kunnen genieten . Met een zwembad ,kinderboerderijtje ,paardenritjes,skelters,schommels kinderanimatie enz enz .Is er genoeg te doen ! Ook alle bezichtigingen van kastelen ,steden en het wijnproeven vielen erg in de smaak ! Zelfs voor iemand als ik die wijn niet kon waardeerden , en nu met meerder dozen naar huis gaat ! Kortom een leuke vakantie waar we zeker nog een keer terug zullen gaan ! Peter bedankt voor de goede zorgen .gr Bas , myrte en de kids

1 2 3 4 5 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit