Vakantiepark La Bonne Vie in St. Maurice les Couches Frankrijk beoordelingen 9.1 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.481 bezoekers online
Home > Frankrijk > Bourgogne > St. Maurice les Couches > Vakantiepark La Bonne Vie

Beoordelingen Vakantiepark La Bonne Vie

23 februari 2012

9,6
zwembad

Vakantiepark La Bonne Vie scoort een 9,1 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark La Bonne Vie? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark La Bonne Vie in St. Maurice les Couches, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Vakantiepark La Bonne Vie vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bourgogne. Vergelijk Vakantiepark La Bonne Vie met andere accommodaties in St. Maurice les Couches.

35 beoordelingen over La Bonne Vie

Ideale vakantie met kinderen!
Matijn Weren
Onderkomens
22-1-2012 Mooi kleinschalig vakantieparkje, met veel speelgelegenheid voor de kinderen. Na minder dan een uur waren er al vriendjes gemaakt.
Tijdens ons verblijf alleen Nederlanders en Vlamingen, hetgeen het voor de kinderen alleen maar makkelijker maakte.
We zijn vast van plan dit jaar terug te komen! Dus eigenlijk moeten we niet teveel reclame maken, anders zijn alle bungalows al bezet voor we zelf gereserveerd hebben.

Niet verder vertellen...
Familie Andersen
Onderkomens
14-8-2011 Eigenlijk willen we helemaal niet vertellen hoe leuk we het op La Bonne Vie hebben gehad, want dan wil iedereen erheen...Maar goed, we gunnen Peter zijn eetzaal en daarom: dit is een geweldige plek! Wij hebben een week in één van de huisjes gelogeerd en een heerlijke tijd gehad. Het weer was niet geweldig maar wel prima om leuke uitstapjes te maken. Als je van wijn houdt, vind je op iedere hoek weer een andere domaine. En die liggen in een landschap om je vingers bij af te likken zo mooi. Het parkje zelf ligt ook prachtig, Peter doet alles om het iedereen naar de zin te maken. De kinderen staan centraal en zij hebben alle vrijheid om leuke dingen te doen. Het huisje was prima hoewel ik (en dat is mijn enige minpunt) 48 euro fors aan de prijs vind voor een matige eindschoonmaak. En Peter's table d'hôte is een aanrader. We komen zeker een keer terug!

Klein paradijsje
fam. Molenaar
Onderkomens
28-8-2011 Een klein paradijsje is wat wij vonden van La Bonnevie.
Het is de sfeer, gemoedelijkheid en de rust die deze plek zo bijzonder maakt!
Peter (eidenaar) zet zich voor 100% in en maakt zelfs tijd om mee te gaan met uitstapje naar kasteel. Waar vindt je dat nog? De kinderen konden heerlijk hun eigen gang gaan en vonden de skelters, het zewmbad en vooral de zeephelling geweldig!!
Wij komen zeker terug!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark La Bonne Vie bij:

met jonge kinderen, 2011
Mooie kindvriendelijke en gezellige plek
kort
Onderkomens
3-8-2011 Wij zijn een week op het vakantiepark geweest. En het is precies wat het belooft te zijn: gezellig, kindvriendelijk, overzichtelijk, kinderen kunnen niet weglopen of zo maar het zwembad inlopen (er zit een goed hek omheen), vriendelijke mensen. De huisjes zijn eenvoudig ingericht. Bij aankomst was ons huisje niet zo schoon. Wij hebben het gemeld bij Peter en die gaf direct aan dat hij maatregelen zou nemen. Peter zorgt voor leuke uitstapjes naar een wijnboerderij en naar een kasteel, waarbij hij samen met een medewerker echt de ouders ontlast door de kinderen met leuke activiteiten bezig te houden. Kortom een ideale gezinsvakantie.

Knus parkje in de groene Bourgogne
peter86_1
Onderkomens
18-11-2011 La Bonne Vie wordt vakkundig gerund door 'maitre Pierre' ofwel gastheer Peter'. Bij aankomst een gezellige borreltafel om ontspannen met de andere gasten (voornamelijk Nederlandse gezinnen) kennis te maken. Verder vrijheid blijheid zonder Hollandse verplichtingen. Huisje is niet bepaald goedkoop maar wel gezellig en comfortabel ingericht, inclusief WiFi, sateliet TV en vaatwasser. Klein zwembad met voldoende ligstoelen. De sfeer is prettig, vanwege goede speelmogelijkheden (o.a. skelters, tafeltennis, dieren) trekt het park veel gezinnen met jongere kinderen. De huizen bieden voldoende privacy en in de omgeving is veel te zien.

Aanrader
piet_10
Onderkomens
30-7-2011 Dit door een bijzonder aardige Nederlander (Peter) gerunde park is een verblijf meer dan waard. Onze kinderen van 4 en 15 vermaakten zich opperbest. De meeste bezoekers tijdens ons verblijf (1 week) waren Nederlanders met kinderen. De eigenaar bakte frietjes en serveerde satè om je vingers bij af te likken. Er werden uitjes georganiseerd naar wijnhuizen en kastelen waar kinderen zich mochten uitleven als ridders en princessen. De huisjes zijn ruim en voorzien van alle comfort. Iedere ochtend wordt er vers brood gebracht. Kortom hier hadden we graag langer willen verblijven.

Geweldige vakantie
Gerard en Annette
Onderkomens
30-7-2011 Deze bijzondere eigenaar neemt zijn vakantiegangers serieus. Absolute aanrader met of zonder kinderen.

Geweldig vakantiepark!
familie van der Lee...
Onderkomens
24-8-2011 Bij Peter op La Bonne Vie verblijven is de ultieme vakantie; de gastheer staat altijd voor je klaar, maakt heerlijke maaltijden (ook voor de kids), regelt leuke uitstapjes, en bezorgt 's ochtend het brood vers onder de luifel!
De kinderen willen niet meer weg dankzij de gratis skelters, het heerlijke zwembad en het voetbalveld. De ouders willen niet meer weg dankzij het geweldige uitzicht, de rust, de sfeer, de omgeving, de wijn.... Kortom: tot volgend jaar!

Een echte aanrader, rustig vakantiepark
Fam. de Koeyer
Onderkomens
9-8-2011 Net terug van twee fantastische weken op vakantiepark La bonne vie. De eigenaar (van oorsprong Nederlander) doet er dan ook alles voor om het iedereen (jong en oud) naar de zin te maken. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals een bezoek aan het kasteel van Brandon waar kinderen omgetoverd worden tot jonkvrouwen en ridders. De parkeigenaar doet hier zelf heel enthousiast aan mee en geeft uitleg over alles wat het kasteel betreft. Ook werd er met de kinderen jam gemaakt, een zeephellingwedstrijd georganiseerd, en nog veel meer. Ook staan er skelters die door de kinderen gratis gebruikt kunnen worden en heel veel speelplezier opleveren. Ook is er een speelveld en enkele speeltoestellen. Het verwarmde zwembad met voldoende ligbedden zorgt nog voor extra vakantieplezier. Zelf hadden we een rolgeschikte bungalow die goed aangepast was: ruime badkamer, voorzien van div. beugels, gedeeltelijk onderrijdbare keuken. Een hoog-/laagbed was na overleg met de eigenaar keurig geregeld

Dit is het!
Jud & Jul
Onderkomens
22-7-2011 La Bonne Vie is het! Helemaal als je kids hebt en een kleinschalig, overzichtelijk, veilig en gezellig vakantiepark zoekt.
Er hangt een heerlijke 'laissez faire' sfeer, als de kids zin hebben om mee te doen met de leuke activiteiten, prima, als niet, ook prima. Als je trek hebt om te borrelen, prima, als niet, ook prima : o )
Peter is de meest behulpzame, onvermoeibare en gezellige maitre die je je wensen kan!
De bungalows zijn ruim, compleet, schoon en nodigen uit om te koken. Als je dat leuk vindt, anders is de Bourgogne een bron van prachtige betaalbare restaurants en wijnhuizen...

9,6