29-8-2011
la chauvotte is een camping om naar terug te komen en dat zullen we zeker ook doen
9-10-2011
Deze keer twee weken verblijf in de Gite. Een oud huis dat helemaal opnieuw is ingericht. Van trap tot verdiepingsvloer via een fijne badkamer tot en met een geweldige open haard. Voorzien van alle comfort. De gastvrijheid van Anja en Hans was ook deze keer grandioos. De georganiseerde uitstapjes zeer de moeite waard. Als altijd nodigt het zwembad tot een dagelijks rondje ontspanning. Het geeft een gevoel van weer thuiskomen. Je weet de weg naar Autun en de bijzonderheden. Voor ons van belang, de golfbanen liggen op een redelijke afstand. De baan van Autun is telkens weer een uitdaging. Thuiskomen en lekker aanschuiven in het restaurantje van Anja, fantastisch. Graag tot volgend jaar.
9-9-2011
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.
We voelden ons vanaf het eerste moment helemaal thuis. Zeer kindvriendelijk, een heerlijk chloorvrij zwembad, elke ochtend vers brood bij de tent, zeer schoon sanitair, heerlijke douches, een prachtige omgeving, met de kinderen bij het kampvuur, het pannenkoekfeest, gezellige mensen, lange avonden bij het haardvuur, heerlijk eten en goede wijn, mooie natuur, prachtige culturele uitstapjes, ... en Hans en Anja, twee bijzondere mensen die er voor zorgen dat het hun gasten aan niets ontbreekt. Wij komen zeker terug.
9-8-2011
We zijn deze zomer voor het eerst een weekje op La Chauvotte geweest. Het was heerlijk! Zie ook de beoordelingen hieronder; klopt allemaal! In juli en augustus is het een paradijsje voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Je staat rond een open veld waar de kinderen elkaar makkelijk weten te vinden en de ouders goed zicht hebben. Het zwembad is mooi en fijn; zonder chloor! Het water uit de kraan kun je drinken omdat Hans en Anja het zelf zuiveren. Kortom: een aanrader! Wel op tijd (= december / januari) boeken voor het hoogseizoen. Groeten, Hilde en familie