30-8-2011
We hebben een week bij jullie op de camping gestaan. Mooie camping en leuk met alle dieren om ons heen. Sanitair is schoon en de douches goed van temperatuur en genoeg ruimte.
Het mee eten is ook goed bevallen, het eten is echt heerlijk! De broodjes bij de tent en het bestellen van de pizza is een goede service.
Kortom, we hebben een heerlijke week gehad bij jullie.
19-8-2011
Hele mooie en rustige camping, goed en schoon sanitair. s'ochtend is er brood bij de tent bezorgd en s'avonds kun je eten bij de table d'hotel. Er is een tennistafel en een compleet ingerichte officierstent met alles erop en erin.
kortom: Een prima camping
15-8-2011
Dit jaar zijn we voor de vierde keer naar camping La Cube in Brugeron geweest. Deze kleinschalige camping ligt prima gelegen in een fraai berglandschap in de Auvergne. Op de dag van aankomst werden we door Marion en Marcel wederom gastvrij ontvangen. Hou je van rust en natuur dan mogen we jullie deze camping van harte aanraden. In de buurt is genoeg te doen voor kinderen en volwassenen. Op donderdag gezellig naar de markt in Ambert, of neem de Train Touristique van Ambert naar La Chaise Dieu, lekker zwemmen in het nabij gelegen meertje of forelvissen bij de kwekerij. Maar vergeet bovendien niet het tractorrijden voor de kids en het wekelijkse stokbrood bakken rond het kampvuur, met (muzikale) optredens van verschillende kinderen en onze gastvrouw.
We raken zo stilaan verslaafd aan Brugeron, de camping La Cube en aan Marion en Marcel. En vooral aan de heerlijke table d'hote, waar je aanschuift aan de genoeglijke eettafel met de gastheer en gastvrouw.
Mariëlle, Rob, Janou, Annika Segers
11-8-2011
Op de terugweg van de franse kust hadden we twee overnachtingen gepland bij camping la cube. Het was een groot contrast, van het drukke toeristische zuiden naar deze prachtig gelegen kleinschalige camping, waar rust en natuur de boventoon voeren. Het was een warm onthaal door de vriendelijke eigenaars, waar je je snel thuis voelde. We hebben elke dag mogen genieten van een heerlijke maaltijd die met zorg werd bereid,
en welke garant stond voor een gezellige avond. Het waren echt verwendagen en ondanks
het weer dat niet helemaal meewerkte, hebben we ons goed vermaakt en zijn zelfs een nacht extra gebleven om het forelvissen niet mis te lopen. Nu weten we pas hoe heerlijk verse vis smaakt, we hebben het van A tot Z gevolgd, de kinderen ook.
Een echte aanrader voor iedereen die de natuur en gezelligheid een warm hart toe draagt.