Camping Azur Campingpark Hunsrück in Reinsfeld Duitsland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Camping Azur Campingpark Hunsrück

6,3
6,4

28 mei 2012

uitzicht vanaf de camping

Beoordelingen Camping Azur Campingpark Hunsrück

Parkstrasse 1, D-54421, Reinsfeld
Camping Azur Campingpark Hunsrück scoort een 7,5 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Azur Campingpark Hunsrück? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Azur Campingpark Hunsrück in Reinsfeld, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Camping Azur Campingpark Hunsrück vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Camping Azur Campingpark Hunsrück met andere accommodaties in Reinsfeld.

9 beoordelingen over Azur Campingpark Hunsrück

6,7
6,2
6,4
met oudere kinderen, Aug. 2010
"In hoogseizoen rust en ruimte, leuke animatie"
Christine
9-8-2010 Op doorreis door Duitsland deze zomer 9 campings gezien. Deze sprong er gunstig bovenuit. Ruim opgezet, veel speelvoorzieningen, op middenveld riante plekken (in hoogseizoen nog nieteens volgeboekt) heel rustig en gemoedelijk. Vooruit, de sanitairgebouwen zijn wat gedateerd, maar hebben alle nodige voorzieningen. Voor water/wc moet je vanaf het middenveld best een stuk lopen. Animatie door (NL)vrijwilligers die met veel liefde leuke activiteiten verzinnen. Kids praten nog na over nachtelijke spokentocht. In Hermeskeil supermarkten, in Trier de nodige cultuur. Duitsland is niet duur. Overal vriendelijke mensen ontmoet. Gaan zeker terug.

met partner, Juni 2010
"Goede camping"
fikkie
29-6-2010 We waren in het voorseizoen, dus het was heel rustig.
We hadden een heel veld voor ons alleen.
De wc's en douches zien er wat oud uit, maar ik heb erger meegemaakt. Ze waren nog heel goed bruikbaar.
De beheerders waren heel erg vriendelijk en behulpzaam.
Het enigste wat ons stoorde waren de hele kleine vliegjes die 's avonds rondvlogen om ons hoofd, daar werden we gek van. Het leken wel van die "midjets" die ze in schotland hebben.

zakelijk, Juli 2009
"Nooit meer!!!!!!!!!!"
dennis
29-8-2009 Camping is veel te duur!! Sanitair slecht bereikbaar en zwaar gedateerd.
Deze camping heeft zijn beste tijd gehad. Er lag veel zwerfvuil op het terrein.
Wij hebben 3 honden, en de prijs was hoog!! Er was geen winkeltje op het terrein en
de lucht bij het restaurant stonk naar oud VET!
Wij hadden een hoge verwachting aangezien de ANWB gids een 8 geeft voor deze camping. Nooit meer.....

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Azur Campingpark Hunsrück...

met jonge kinderen, Juli 2009
"Rustige camping, goed verzorgd aardige mensen"
zj van os
27-8-2009 beheerders zijn superaardig, camping is rustig in de buurt veel te zien. Animatie, Nederlands. duitsland is niet duur

"Prima rustplek, bereikbaar, zeer attent personeel!"
Peter Ardesch
8-9-2008 Ondanks het zeer matige weer in de tweede helft van juli 2008 hebben we hier een heerlijke week doorgebracht, mede omdat onze kinderen (van 10-13) zich uitstekend konden vermaken. Het is merkbaar dat de camping uit een dal omhoog aan het klimmen is - het personeel deed er alles aan om het ons naar de zin te maken. Dat gold overigens ook voor winkel- en restaurantpersoneel in het dorp!
Rust en ruimte was er volop en dat vinden wij belangrijker dan de perfectie van sanitair en schilderwerk: het was heel erg schoon!
In vergelijking met de campings in de wijde omtrek (relatief goedkoop en geen reservering of boeking vooraf nodig) dé camping voor dit gebied.

met partner, Aug. 2008
"Groot"
J Bosman
30-8-2008 Groot park, ca. 950 plaatsen verdeeld over ronde veldjes met veel vaste, dus meestal leegstaande caravans. De plaatsen op deze rondjes zijn nogal hellend of erg oneffen vanwege de gaten en de stenen rommel die er ligt van de (sta)caravans die er ooit hebben gestaan.
Op het grote middenveld staan meer de toeristische kampeerders en een paar mooie nieuwe stacaravans voor de verhuur.
Sommige sanitairgebouwen zijn aan renovatie toe.
Het personeel is vriendelijken behulpzaam.

Familie
A. Buisman
8-6-2008 Vorig jaar in het voorseizoen een week naar deze camping geweest. Er was weinig te beleven. Heel klein zwembadje en een wat verouderde speeltuin. (Maakt voor een kind van 2 overigens niets uit)
De omgeving is wel erg mooi!

met partner, Sept. 2007
Je en Bo
1-10-2007 Wij zijn in het naseizoen geweest zag er evengoed allemaal netjes uit!! Heerlijke douches en lekkere warme ruimte ook, Prachtige camping en omgeving

A. Buisman
27-6-2007 In juni een stacaravan gehuurd. Caravan was super nieuw en stond op een lekker groot grasveld. De camping heeft een leuk speeltuintje en een klein zwemnbad, maar een badmuts is verplicht! Vanaf de camping ook genoeg leuke stadjes en dorpjes te bezoeken. Wel erg veel vaste plekken. Ideale bestemming als je geen zin hebt om lang in de auto te zitten.