Vakantiepark Eurostrand Leiwen in Leiwen (Moezel) Duitsland beoordelingen 9.3 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 15.481 bezoekers online
Home > Duitsland > Rheinland Pfalz > Leiwen (Moezel) > Vakantiepark Eurostrand Leiwen

Beoordelingen Vakantiepark Eurostrand Leiwen

-6  °C

9 februari 2012

9,5
het panorama zwembad

Vakantiepark Eurostrand Leiwen scoort een 9,3 uit 10, op basis van 152 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Eurostrand Leiwen? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Eurostrand Leiwen in Leiwen (Moezel), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 146 vakantiefoto's van Vakantiepark Eurostrand Leiwen vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Vakantiepark Eurostrand Leiwen met andere accommodaties in Leiwen (Moezel).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

87 beoordelingen over Eurostrand Leiwen

De perfecte vakantie
Lisette
Onderkomens
4-9-2011 In een woord GEWELDIG.
Dit is pas vakantie vieren. Alles was tot in de puntjes geregeld. Leuke uitstapjes. Fantastische reisleiders Irene en Maria, met liefde vertelden zij over hun woongebied de moezel. Wij hebben van hun verhalen genoten. Ook de bediening was ontzettend vriendelijk. Het eten was ook zeer gevarieerd. Ook was er volop keuze aan stukken vlees en vis. Het weer was ook perfect. Voor herhaling vatbaar!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Nog steeds een aanrader
M_vanoverbeek
Onderkomens
18-11-2011 Voor het 2e jaar naar Eurostrand geweest.
Het is ons weer goed bevallen al was dit jaar de invloed van de roompot parken wel merkbaar.
Het appartement wat wij hadden was niet helemaal schoon terwijl verleden jaar alles door een ringetje te halen was.
Ook het eten was minder uitgebreid dit jaar vaak van het zelfde (pasta)waar door je al gauw genoeg had.
Al is er voor de kleinere kinderen nog steeds het kinderbuffet .
De excursies zijn nog steeds super geregeld en heel uitgebreid aanbod dus vervelen hoef je daar je echt niet.
De animatie was verleden jaar nog wel eens met Christiaan in het Nederlands maar dit jaar alleen maar Duits gesproken.
Het aanbod mag er nog steeds wel wezen al moet je er dan niet langer zijn dan 7 dagen daarna komen de Duitse slagerhit je wel je neus uit.
Graag zeker nog een keer terug maar dan voor een weekje.

Gweldige omgeving
L.P.R.Caggiari
Onderkomens
29-8-2011 Wij hebben samen met onze zoon 6 dagen (14 t/m19 augustus 2011) fantastische dagen gehad in dit vakantiepark.Als er iemand wat te klagen heeft ligt dit duidelijk aan hun zelf.
Prachtige omgeving,geweldig eten en een service om van te dromen.
Gaan zeer zeker hier terug op vakantie.

Familie Caggiari
Valkenburg a/d geul

met jonge kinderen
Voor 1 keer prima
wpl
Onderkomens
12-8-2011 Lijkt wel een vakantie vd zonnebloem eigenlijk vooral 70+ ers en ook een kinderanimatie van niks. Wel schone huisjes maar woon/zitgedeeltje is veels te klein en erg sfeerloos. Eten is aardig maar eigenlijk altijd het zelfde vis aanbod en geen goed vlees , vooral stoofpotjes en pasta gerechten , soms een stukje ham of kip.
Als het weer slecht is biedt het park ook te weinig en de excursies zijn voor kinderen niet zo leuk.

Eurostrand Leiwen en Fintel, Ga zo door
Tonny en Peter
Onderkomens
10-9-2011 We hebben nu beide Eurostrand parken bezocht Fintel en Leiwen en kunnen nu niet meer kiezen, haha, omdat ze beide super zijn.
Supervriendelijk personeel, steeds andere uitstapjes geheel verzorgd, heel gevarieerd eten, super koks,leuke reisleidsters, vele leuke activiteiten overdag en s avonds,je komt tijd te kort.
Als je hier eenmaal bent geweest ben je meteen verkocht. Echt vakantie vieren is het hier. Ondanks de grote mensenmassa hier volgens mij is t altijd uitverkocht, kun je toch jezelf zijn en krijg je toch persoonlijke aandacht. Complimenten voor dit geweldige park en tot ziens.

Voor 1 keer goed maar niet meer voor ons
wpl
Onderkomens
12-8-2011 een park dat eigenlijk alleen gebaseerd is op eten en drinken , de animatie en excursies stellen niet veel voor, een paar keer aardig avondentertainment zoals de live band ( echt heel goed) maar helaas de kinderanimatie was een aanfluiting en als het dan toch slecht weer is dan is er verder ophet hele park weinig te beleven, het zwembad is voor 55+ zoals eigenlijk je op het hele park ook merkt ongeveer 60% is 70+ en ook vaak invalide, ook de manier waarop het park zich presenteert is erg zonnebloemachtig met op ieder morgen en ieder avond een toespraak over de dag enz, het had voor mij een hoog schoolkamp of met al die oudjes zonnenbloem gehalte.
Huisjes zijn wel erg schoon en luxe slaapkamers met eigen badkamer maar de woonruimte is erg triest, erg klein en totaal geen sfeer. Eten is prima maar vooral veel pasta, en stoofgerechten eigenlijk geen 1 keer een echt goed stuk vlees, ik heb goed gegeten omdat ik graag groenten en aardappelgerechten heb maar mijn man miste echt het vlees.

met jonge kinderen, 2011
Echt vakantie
Margreet
Onderkomens
1-8-2011 We hebben 8 heerlijke dagen doorgebracht in Leiwen. Super service, de klant is koning.
Eten zeer goed en uitgebreid. Huisjes super netjes en schoon. (dagelijkse schoonmaak) Heerlijke bedden. Leuke kinderanimatie. Kortom, wij hebben genoten!

Superpark! Tot volgend jaar!
Fam. Bremmers
Onderkomens
14-8-2011 We zijn van 29-7 tot en met 1-8 in Eurostrand geweest en het hebben het hier geweldig gehad! Het eten was top! Schone huisjes! De kinderen hebben zich ook prima vermaakt. Bijna iedere avond was er kinderdisco met de Eurodino, favoriet bij onze kinderen. Heb wel aangegeven dat er wat meer speeltoestellen voor kinderen mogen komen. Echt een aanrader! Wij gaan volgend jaar zeker terug, maar dan wel iets langer.

Leuk voor 1 keer
Fam. van den Broek
Onderkomens
13-8-2011 Een park wat zeer geschikt is voor ouderen. het grootste deel is dan ook 70+. Als je 2 weken hebt geboekt zoals wij krijg je de tweede week exact hetzelfde programma en diner voorgeschoteld! Alles is wel inclusief maar als je 2 keer bent wezen bowlen en golven heb je dat ook wel gezien. De kinderen begonnen zich al vrij snel te vervelen. Eten is er voldoende maar veelal pasta en stoofvlees en al ruim voor de afloop van de buffetten beginnen ze al vanalles op te ruimen. Personeel is uiterst vriendelijk en de huisjes zijn prima, vooral de slaapkamers met eigen badkamer. Het woongedeelte is uiterst sober en voor 8 personen is er te weing makkelijke zitgelegenheid. De halve dagtochten zijn eigenlijk te veel dingen in een halve dag, overal kun je even langsrennen en dan moet je alweer gaan. De dagtocht naar luxemburg was zeker de moeite waard. Prachtige route gereden en een erg leuke reisleider. Kortom voor ons 1 keer maar niet voor herhaling vatbaar.

Super vakantie bestemming
marie stam
Onderkomens
6-8-2011 Echt genoten in eurostrand Leiwen!! Wat een luxe, alleen maar bij de uitgebreide bufetten aanschuiven, lekker de dingen doen die je leuk vind en sàvonds in je opgemaakte bedje duiken. de gratis uitstapjes zijn leuk en wil je niet mee dan streep je je naam door op de lijst bij de receptie, Niets moet,, alles mag!
Eten en drinken geweldig en in overvloed.Geen enkele sjagerijnige medewerker(ster) gezien, leuke uitstapjes, mooi panoramabad boven op de berg (gratis toegangskaarten via de receptie) met een taxi (GRATIS) ,werden we erheen gebracht, echt all-inn dus. Je knip kan echt dicht blijven, geen kosten verder gehad!lLeuke, schone studio`s met fijne bedden.Leuke avondprogramma`s, niet allemaal, maar ja, we kunnen niet allemaal van het zelfde houden!Elke dag je huisje/studio schoon en schone handdoeken.Genoeg te doen voor jong en oud, zowel duits als nederlands sprekend animatie team (ook bij de receptie)
Wij komen hier of in Fintel zeker weten terug!!

met een groep (3)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende