Camping Knaus Campingpark Hennesee**** in Meschede (Sauerland) Duitsland beoordelingen 6.6 | Zoover

Beoordelingen Camping Knaus Campingpark Hennesee****

6,2
6,5

27 mei 2012

Camping Knaus Campingpark Hennesee**** Meschede (Sauerland)

Beoordelingen Camping Knaus Campingpark Hennesee****

Mielinghausen 7, D-59872, Meschede (Sauerland)
Camping Knaus Campingpark Hennesee scoort een 6,6 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Knaus Campingpark Hennesee****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Knaus Campingpark Hennesee**** in Meschede (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Camping Knaus Campingpark Hennesee**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen). Vergelijk Camping Knaus Campingpark Hennesee**** met andere accommodaties in Meschede (Sauerland).

32 beoordelingen over Knaus Campingpark Hennesee****

6,2
6,5
"Als de kids het maar leuk vinden"
Shawn Sanramat
10-8-2011 De kinderen (11,8, en 3 jaar oud+ baby van 4 mnd ) hadden het erg naar hun zin. Er werden veel activiteiten georganiseerd. Sanitair zag er goed en heel schoon uit. Goede ontvangst (praten gelukkig ook engels). Restaurant aanwezig, waar je lekkere hamburgers kan eten. Enige nadeel is, dat het personeel van de camping rusten tussen 13.00-14.30. Dus ook de slagbomen. Nog een min puntje, strandje ligt ongeveer 10 min lopen van de camping. Ondanks het wisselvallige weer toch nog een leuke tijd gehad.

met oudere kinderen, Juli 2011
"We hebben het gezien na 14 dgn"
jolanda
9-8-2011 Het sanitair is geweldig! Het weer liet te wensen over! Voor kids boven de 14 jaar niets aan! zwembad beperkt open! ligt niet aan personeel maar aan eigenaar! onderbezetting??
schrijf erbij bij alles wat je wil doen je minimaal een uur moet rijden..... aankomst zijn ze niet vriendelijk! Bij klachten als je de juiste treft is zo verholpen! Jammer volgend jaar weer lekker la france..... Omgeving is mooi

"Leuke vakantie gehad"
J en I
16-7-2011 Wij hebben hier een weekje met zijn tweeën gekampeerd. Grote camping met voornamelijk jaarplaatsen. Vooraan zijn een aantal veldjes met toeristische plaatsen. Rustige camping, ruime plaatsen, en mooi en schoon ruim opgezet toiletgebouw. Meschede(Aldi aanwezig) is toch nog wel een kwartiertje rijden, maar er zijn 's ochtends verse broodjes bij de bakker op de camping. We hebben ook een aantal keer bij de Arribar gegeten; de schnitzelplatte voor twee is zeker een aanrader! Het binnenzwembad is niet al te groot en een beetje op gekke tijden geopend, maar was deze week wel lekker rustig. Al met al hebben we een prima vakantie gehad. Er was een animatieprogramma voor de kinderen maar daar hebben wij niets mee te maken gehad. Op de camping kun je ook een fiets huren, deze waren prima. Wandelen in de omgeving kan vast heel leuk zijn, maar ga wel op zoek naar een goede kaart want daar liepen wij een beetje vast. De Sauerland-bike-arena is ook een aanrader!

met een groep, Juli 2011
"Ondanks het slechte weer prima vermaakt!"
Anita Hendriks
3-8-2011 Er schijnen nieuwe eigenaren op de camping te zitten dus goede reden om er eens weer heen te gaan! Ondanks 6 van de 7 dagen regen, hebben we het prima naar ons zin gehad. Het was prima toeven in het restaurant, goede prijs/kwaliteit verhouding, er was iedere dag iets te doen voor de kinderen, en omdat het vermaak van Vacance soleil was betekend dat in de praktijk dat er ook nederlandstalige begeleiders zijn. Het sanitair zag er puik uit, Hennesee via tunneltje snel te bereiken, dat is dus niet van de camping af en bij het strandje zit ook een wellnesscenter. Was er een nadeel... ja de sluiting van het winkeltje, het winkeltje is 2 keer daags 2 uur open, wel elke keer met verse broodjes en dergelijke, en als je er over wilt zeuren het binnenzwembad waar inderdaad alleen een kaal zwembad is. Wij gaan volgend jaar zeker weer!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Prima!"
SV
6-6-2011 Prima (korte) vakantie gehad in een huurtent. We kregen gelukkig een plekje op de hoek toegewezen, net iets rustiger dan in een lange rij.
Personeel bij de receptie is netjes, maar zeker niet overdreven vriendelijk. Daar kom je alleen maar bij in en uitchecken gelukkig. Het bestek wat miste, kregen we op de ochtend van vertrek alsnog bezorgd in de tent, dat was wel een beetje (te) laat.
Zwembad was vrij klein, maar leuk voor de kinderen. Speeltuinen waren zeker leuk!
Kaufmarkt en Aldi in Meschede, waar je alles kunt krijgen wat nodig is.
Veel vaste staanplaatsen, maar de camping is zo opgebouwd dat je dat eigenlijk amper merkt.
Voor een korte vakantie een prima camping.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Nette maar wat saaie camping"
MO
20-7-2011 Nette camping, wij waren er in de meivakantie een midweek. Er was weinig te doen voor de kinderen, daarnaast was het zwembad zeer beperkt open.
De camping ligt vlakbij het meer, maar vanaf de camping hebben deze niet kunnen bereiken. Daar heb je de auto voor nodig. De omgeving is mooi, en winterberg en willingen zijn leuke plaatsen op naartoe te gaan.
Persoonlijk zou ik er met 3 kinderen niet aan moeten denken om hier in de zomervakantie voor langere periode moeten verblijven.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Prima camping"
Sandra Gosseling
25-4-2011 Knaus Camping Hennesee in Meschede is een prima camping. We hadden heerlijk weer enze zoon van 9 jaar vond het helemaal geweldig. Leuke speeltuin, er liep bv.een bij rond en hij mocht brood aan een stok bakken boven het vuur. Schoon, goed sanitair en een prima restaurant. De bediening was snel genoeg. Jammer was dat de plekken niet zo groot waren en vooral dat ze ongelijk waren, we konden de camper niet waterpas krijgen. Ook jammer was, dat er geen cafetaria was. We hebben een fijne vakantie gehad.

met een groep, Aug. 2010
"Nooit boeken hier"
angelo
26-9-2010 hoi allemaal ik ben op deze camping geweest en wist niet wat me overkwam wat een narigheid in de gids stond alles zo mooi maar in werkelijkheid was het één grote puinhoop het huisje moest dicht bij een meer staan maar dat was twee kilometer lopen naast de snelweg op de foto's was het water mooi in het echt groen en smerig
op de camping was niets te doen ze hadden een zwembad tot knie hoogte wij moesten het beste ervan maken dus zijn we elke dag 50 kilometer naar winterberg gereden om de camping te ontvluchten en zo laat mogelijk weer weg te gaan naar die saaie lelijke camping ik kan jullie aanbevelen je geld ergens anders uittegeven.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Gezins of trekkerscamping? alles, met beperkingen."
Marco
4-8-2010 leuke nette camping met een aantal beperkingen.
Er is een zwembad, echter de openingstijden maken het minder interessant voor een dagje zwemmen.
Het ligt aan de Hennesee, maar geeft geen echt strandgevoel.
Uitstekend: de sanitair, het restaurant. de plekken/opzet, de receptie.
Redelijk: de winkel (wat er is is goed, maar beperkt assortiment.)
Slecht: toezicht in avond/nacht
Onbekend: eigenschappen zwembad. Niet gelukt om in 4 dagen aanwezigheid in Sauerland openingstijden van het Zwembad te halen. Hier moeten ze wat veranderen. Zonde van de investering!
Ik weet niet wat een camping vier sterren geeft, maar voor mij was de camping geen vier sterren waard.
|Als trekkerscamping, waar wij hem voor gebruikten, een uitstekende locatie)

met oudere kinderen, Mei 2010
"Rustige camping"
Anoniem
16-5-2010 Wij komen net terug van een weekje Sauerland.
De eerste dagen waren er maar weinig mensen te vinden op de camping, misschien wel een beetje te rustig. Een groot voordeel daarvan is dat het sanitair echt super schoon bleef. Vanaf hemelvaartsdag werd het een stuk drukker. Sommige mensen maken er dan ook meteen een rotzooitje van. Wij werden wel vriendelijk ontvangen. 's Morgens konden wij lekkere broodjes kopen bij het winkeltje en werden dan geholpen door een aardige mevrouw. Het winkeltje zelf stelt niet veel voor, maar voor je boodschappen kun je goed in het centrum terecht. In de omgeving, die prachtig is, is veel te doen. Wij zijn wezen zwemmen in Willingen, in een ijzerertsmijn in Rambeck geweest, en geroddeld in Winterberg. De kinderen, 5 jr 10 jr en 13 jr, en wij hebben ondanks de kou een leuke week gehad.