Laagsteprijsgarantie
VoldoendeScore uit
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Roompot Ferienresort Bad Bentheim

Bij Roompot vakanties boek je Ferienresort Bad Bentheim (Duitsland) om er even tussenuit te gaan met z'n tweeën of juist met de hele familie. Dolle pret met Koos Konijn en in het zwembad. Door de ruime stenen huisjes kun je hier ook in de winter terecht. Het vakantiepark ligt net over de grens en is dus niet ver weg van huis.

Vakantiegangers genieten zichtbaar van de gezellige sfeer en de mooie omgeving van het park. Het huisje in het weekend was modern, schoon en comfortabel. Vooral de ruime gezamenlijke woonkamer en de twee aparte bovenetages maakten het heel prettig. Het park zelf wordt goed verzorgd en het zwembad staat garant voor veel plezier voor de kinderen. Sommige huisjes blijven echter wat achterdoor, maar dat weerhoudt niet dat je er toch mooie herinneringen kunt maken. De omgeving biedt leuke uitstapjes en de rust zorgt voor een relaxte vibe. Op het park voel je de liefde voor dieren en de vriendelijke sfeer. Een zonnige terrashoeveelheid of knusse hoek voelt heel gezellig, zelfs zonder zon. Dat maakt de vakantie echt stralend.

• BBQ toegestaan

6.2
VoldoendeScore uit 83 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Super leuk weekend gehad!
Door Frank op 20-02-2026

Weekend met twee gezinnen verbleven in 12 persoons huisje, en heel goed naar ons zin gehad! Het huis is modern ingericht, schoon, comfortabel, en er ontbreekt aan niets. Vooral de ruimte beneden (gezamenlijke woonkamer/keuken) en de twee gescheiden bovenetages was echt een prettige bijkomstigheid. Het eten in het restaurant is prima, entourage iets minder. Voelt een beetje aan als een gemeenschappelijke ruimte waarin alles plaatsvindt. Park is verzorgd, netjes onderhouden, en het zwembad leuk voor de kinderen. Al met al een dikke plus!

Huisje echt onvoldoende
Door Dimph op 09-01-2026

Het is triest om te lezen dat huisje 231 nog steeds vervallen blijkt te zijn. Ik las een review van 2024 met precies dezelfde punten!!
De keuken wordt nog steeds met tape bij elkaar gehouden, de banken zijn oud en versleten en ook wij hadden een kapotte lampenkap (zou dit nog dezelfde zijn?)
Er is ook niets gedaan om de sfeer enigszins te verhogen of om het huisje een béétje op te leuken.
Buiten bij de voordeur moet je opletten omdat de stenen verzakt zijn.
We hebben er zelf maar het beste van gemaakt ….

Wederom genieten op dit park.
Door Natascha op 19-09-2025

Voor de 2de keer op dit mooie park geweest. Nog steeds even mooi en goed verzorgd. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Diervriendelijk park. Goed verzorgd huisje met nieuwe moderne verlichting en parkeerplaats bij het huisje. Mooie omgeving met leuke uitstapjes, waar je op het park koringskaartjes voor ontvangt. In de toekomst gaan wij dit park zeker nog een keer bezoeken.

Slechte bedden
Door Paula op 25-08-2025

Tja wat kan een vakantie echt verpesten?
Een slecht bed! Enorm veel last van mijn rug gehad. Bij IKEA een topper gekocht.
Had overigens bij het park gevraagd om een ander bed of topper! Was niet mogelijk!
We hadden een huis dat met het terras dicht op de bomen staat, dus geen zon op het terras.
Verder hebben we ons prima vermaakt! De omgeving is mooi, leuk en genoeg te doen.

Geen kinder huisje boeken
Door Marjanne op 02-05-2025

We hadden een kinderhuisje geboekt (238)
We hebben een baby die nog rond kruipt en we dachten met een afgezette tuin kan ze ook lekker buiten rondkruipen.
Het gazon was echter meer zwart zand als gras. Niet echt een plek waar je een baby lekker rond laat kruipen.
Verder staat er een speelkeukentje in de woning. Zonder enige speelgoed? Dat was een teleurstelling voor onze oudste van 4 jaar.
Advies, boek geen duur kinderhuisje.
park is netjes, leuke omgeving.

Pasen 2025
Door Astrid op 24-04-2025

Personeel en service prima! Ligging van park en huisje ook. Hygiëne niet! Boven onder de bedden lag afval, deuren en ramen zaten onder de vingers, dekbedden met vlekken.