7-3-2012
Het moderne, nette en ruime appartement (1A in ons geval) beviel uitstekend. Een groot balkon met uitzicht op en bebost dal zorgde met een ondergaande zon voor een mooi uitzicht. Marius, de eigenaar, hielp ons prima bij aankomst. De plek van het appartement is lekker rustig en met de auto op korte afstand van de pistes in Willingen. We komen zeker nog een keer langs!
11-3-2012
Wij zijn drie dagen wezen wintersporten in Willingen. Het was warm weer, maar de pistes waren nog open. Deze accommodatie ligt heel dicht bij de Sonnenlift. Dat is de piste die meestal het langst open is en de beste condities heeft. Het huisje was helemaal prima. We waren met twee kinderen van 10 en 12 jaar. Er is wifi in het complex en er is een buitenterras waar je bij zonnig weer ook nog lekker kunt zitten, evt. bbq-en is daar ook mogelijk. Het huisje is gelegen aan een rustige straat, even buiten het centrum van Willingen. Heeft een mooi uitzicht en is van binnen helemaal prima. Netjes, superschoon en eigentijds.
5-3-2012
Het appartement is rustig gelegen met een mooi uitzicht. Aan de overkant van de weg loop je zo over een bruggetje langs een beekje naar het dorp. De ligging t.o.v. de pistes is prima. Wel even met de auto er naar toe maar dat vonden wij juist geen probleem. Het appartement ziet er van binnen mooi, netjes, schoon, nieuw en verzorgd uit. Voor ons gezin met 3 kleine kinderen is er ruimte genoeg. Een heerlijke douche en prima bedden. Alles voor herhaling vatbaar.
4-3-2012
Appartement willingen wald is mooi, modern, schoon en ruim. Prima voor ons gezin met 3 oudere kinderen. Heerlijke bedden en ruime woonkamer. Aardige nederlandse eigenaar en appartement ligt dichtbij skipistes . Kortom prima voor een paar dagen naar de sneeuw.