Appartement Ferienwohnungen Willingen Wald in Willingen (Sauerland) Duitsland beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Appartement Ferienwohnungen Willingen Wald

26 mei 2012

Ferienwohnungen Willingen Wald (winter)

Beoordelingen Appartement Ferienwohnungen Willingen Wald

Hoppecketalstrasse 35, 34508, Willingen (Sauerland)
Appartement Ferienwohnungen Willingen Wald scoort een 9,1 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Ferienwohnungen Willingen Wald? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Ferienwohnungen Willingen Wald in Willingen (Sauerland), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Appartement Ferienwohnungen Willingen Wald vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hessen. Vergelijk Appartement Ferienwohnungen Willingen Wald met andere accommodaties in Willingen (Sauerland).

11 beoordelingen over Ferienwohnungen Willingen Wald

met jonge kinderen, mei 2012
"Rustige en mooie plek aan rand van Willingen"
Riekele vd Heide & ...
23-5-2012 Ferienwohnungen Willingen Wald in Willingen (Sauerland) heeft 4 appartementen. Wij zaten op de "begane grond" in appartment 0A.
Het huis ligt aan het einde van een rustige weg. Uitzicht op de berg aan de overkant van de straat; naast eigen klein terras is er een groter gezamenlijk terras met tafels, stoelen en een BQ; de woning is goed geisoleerd tegen koude of herrie; 2 prima slaapkamers met lekkere (dek)bedden; iets meer kastruimte zou handig zijn. Woonkamer met open keuken is ok; het bestek past precies 5 personen; koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. TV en DVD speler waren aanwezig; ook enkele boeken en bordspellen. De hal is lekker ruim voor alle wandel- of skiespullen.
Op loopafstand zitten 3 tot 4 cafes/restaurants; heel prettig; de gebruikelijke Duitse inrichting en menukaart met bijbehorende Duitse prijzen; en gewoon betalen met je pinpas.
Prima prijs/kwaliteit verhouding; kom hier zeker nog wel eens terug om te wandelen of te skieen.

met partner, Apr. 2012
"Goed appartement met mooi uitzicht"
D. Bijmoer/E. Krijg...
6-5-2012 Rustig gelegen appartement met een moderne inrichting. Schitterend uitzicht op het dal en de heuvels vanuit het appartement en vanaf het ruime balkon. Appartement was bij aankomst keurig en schoon en we werden door de eigenaar zeer vriendelijk ontvangen.
Goede, gratis parkeergelegenheid en een afgesloten ruimte voor meegebrachte fietsen. Vanaf het appartement loop je binnen een minuut de heuvels en bossen in voor een mooie wandeling. Ook een goed punt om te starten met een mountainbiketocht.

met vrienden, Apr. 2012
"Heerlijk ATB weekend"
Arnold
22-4-2012 Dit appartement is een fantastische uitvalbasis voor een weekendje mountainbiken. Het appartement is zeer ruim, erg schoon en prachtig gelegen aan de rand van Willimgen.
Een aanrader!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Ferienwohnungen Willi...

met vrienden, Mrt. 2012
"Modern, maar toch gezellig en ruim appartement!"
Milan van Bruggen
7-3-2012 Het moderne, nette en ruime appartement (1A in ons geval) beviel uitstekend. Een groot balkon met uitzicht op en bebost dal zorgde met een ondergaande zon voor een mooi uitzicht. Marius, de eigenaar, hielp ons prima bij aankomst. De plek van het appartement is lekker rustig en met de auto op korte afstand van de pistes in Willingen. We komen zeker nog een keer langs!

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Drie dagen wintersporten met de kids"
Pieter van der Haak
11-3-2012 Wij zijn drie dagen wezen wintersporten in Willingen. Het was warm weer, maar de pistes waren nog open. Deze accommodatie ligt heel dicht bij de Sonnenlift. Dat is de piste die meestal het langst open is en de beste condities heeft. Het huisje was helemaal prima. We waren met twee kinderen van 10 en 12 jaar. Er is wifi in het complex en er is een buitenterras waar je bij zonnig weer ook nog lekker kunt zitten, evt. bbq-en is daar ook mogelijk. Het huisje is gelegen aan een rustige straat, even buiten het centrum van Willingen. Heeft een mooi uitzicht en is van binnen helemaal prima. Netjes, superschoon en eigentijds.

"Prima appartement!"
Antoinette
5-3-2012 Het appartement is rustig gelegen met een mooi uitzicht. Aan de overkant van de weg loop je zo over een bruggetje langs een beekje naar het dorp. De ligging t.o.v. de pistes is prima. Wel even met de auto er naar toe maar dat vonden wij juist geen probleem. Het appartement ziet er van binnen mooi, netjes, schoon, nieuw en verzorgd uit. Voor ons gezin met 3 kleine kinderen is er ruimte genoeg. Een heerlijke douche en prima bedden. Alles voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Prima, schoon, ruim, modern appartement"
veronique dobbe
4-3-2012 Appartement willingen wald is mooi, modern, schoon en ruim. Prima voor ons gezin met 3 oudere kinderen. Heerlijke bedden en ruime woonkamer. Aardige nederlandse eigenaar en appartement ligt dichtbij skipistes . Kortom prima voor een paar dagen naar de sneeuw.

"Super week gehad!"
Nancy
5-3-2012 We zijn een week verbleven in appartement 1B, prima woning. Lekker ruim, rustig, mooie grote tafel waaraan we lekker konden eten. Er was een tv maar die hebben we niet aan gehad dus ik heb geen idee welke zenders er zijn. De bedden waren heerlijk. We waren iets te vroeg bij het huis maar dat was gelukkig geen probleem. De eigenaar is super vriendelijk en behulpzaam.
Je moet wel wat trappen op voor je bij het appartement bent maar voor ons geen probleem. Er is een ruimte waar je je ski's en skischoenen kunt neerzetten. Met de auto ben je binnen 5 minuten bij de pistes waar je ook makkelijk je auto kwijt kunt. Wij hebben vooral bij de Ritzhagen en Sonnehang geskied. Kortom zeker een aanrader voor een skivakantie maar ook in de zomer kun je hier vast heerlijk genieten!

"Midweek in februari"
Olivier Arnolds
27-2-2012 Wij hadden met twee gezinnen 2 losse appartementen. Was echt een prima oplossing om hier te verblijven. Zeer veel ruimte in de appartementen. De nederlandse eigenaren zijn echt heel aardig en behulpzaam (bij ons deden ze extra hun best om het huisje snel schoon te maken zodat we al veel eerder dan drie uur 's middags erin konden.) Overigens schrijf ik dit terwijl we er nog zitten want ze hebben gratis wifi. Ook erg fijn! Het huis ligt op een rustige weg met mooi uitzicht. Het ligt niet direct aan de piste maar dat maakt in Willingen niks uit. Het appartement is in perfecte staat. Goede bedden, goed beddengoed, centrale verwarming, perfect sanitair. Echt een aanrader om naar toe te gaan.

met partner, Jan. 2012
"Mooi, leuk, gezellig appartement"
iris
31-1-2012 Ik wist eerst niet zo goed wat ik moest verwachten toen ik mijn ski vakantie had geboekt, maar toen wij aankwamen bij het appartement wist ik dat dit een top weekend zou worden. Het appartement is erg mooi ingericht en is erg schoon. Het uitzicht vanuit het appartement is ook leuk. Het is in een rustige omgeving en hebt totaal geen overlast van de weg of andere vakantiegangers. Het personeel is ook erg aardig, ze proberen je het zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast vind ik de prijs kwaliteit zeker in verhouding. Je krijgt veel terug voor je geld. De pistes zijn erg goed gelegen, je kunt er zo heenlopen. Ook is het fijn dat er beginners pistes zijn maar ook voor als je het al een stuk beter kan. Ook is er een supermarkt in de buurt en een klein eindje verder op een aantal leuke restaurantjes en barretjes. Kortom ik heb een super leuk weekend gehad!