Haus Artemis
We hebben de beste aanbieders voor Haus Artemis voor je op een rij gezet:
L'Escapade
Centrale verwarming
Vaatwasmachine
Wasmachine
Haus Artemis
Een prachtige woning in een schitterende omgeving. De verhuurders zijn heel aardig en behulpzaam. Wij hebben deze woning voor het derde jaar op rij geboekt om onze zomervakanties in deze prachtige omgeving door te brengen. Elke keer voelt het weer als thuiskomen! De woning en tuin worden perfect onderhouden. Elk jaar vindt er onderhoud plaats. De woning en tuin blijven er als nieuw uitzien. Ongelofelijk! Dé twee opvallendste punten: schoon en netjes. Voor ons is dit nu de standaard en zijn we nergens meer op dit hoge niveau tegengekomen.
Grosse saubere Wohnung, es hat an nichts gefehlt. Wir wurden vom Vermieter herzlich empfangen. Für einen ruhigen Urlaub sehr zu empfehlen. Sehr gute Anbindung an Gondelbahn und öffentlichen Nahverkehr.
Freundliche Vermieter, die sich um alles kümmern. Die Wohnung ist sauber und ordentlich, es fehlt an nichts.
Haus Artemis
Wir wurden sehr freundlich empfangen.Wohnung war sehr sauber und gut eingerichtet. Wir fühlten uns sofort sehr wohl.
Ehepaar 60 jährig Herbstferien 2014 Freundlicher Empfang von Frau Anthamatten. Die 2.1\2 Wohnung im Obergeschoss ist durch eine Treppe erschlossen. Hell, modern und freundliche schöne Zimmer, tolle aussicht, grosser Balkon. Preis/leistungsverhältnis finden wir gut. Kinderfreundlich, Bergbahnen,Öv und Einkaufsmöglichkeiten in wenigen Gehminuten erreichbar, ruhige Lage Gastfamilie sehr zuvorkommend, eigener Parkplnatz. Wir waren sehr zufrieden. Marianne und Eduard
Zeer mooie woning in het schilderachtige Saasdal. Gelegen in het rustige deel van Saas-Grund,vlakbij de rivier en aan een weg waar nauwelijks verkeer voorbij komt. De verhuurders wonen in hetzelfde huis en zijn zeer vriendelijk en hulpvaardig. Ruime parking voor de deur. De woningen zijn modern ingericht en zijn steeds kraaknet gepoetst. Balkon/tuin op het zuiden gericht. Bakker op 100 meter, kabelbaan en winkels op wandelafstand. Kindvriendelijk : tuin met trampoline, grote zandbad en voldoende plek om te ravotten. In het kort dus de ideale woning om het Saasdal te verkennen.