We hebben de beste aanbieders voor Alpha voor je op een rij gezet:
Walliser Sonne
HotelBergheimat
HotelThyon 2000
HotelEden
Hotel
Liften
Totaal aantal kamers: 75
Alpha
Een gemütlich Hotel en Restaurant.
Vlotte bediening.
Keurig verzorgd.
Vriendelijk ontvangst.
Belangstellend personeel.
Alles goed op orde.
Geen min punten.
zeer goed hotel met uitstekende keuken. Personeel en leiding zeer vriendelijk en behulpzaam. Enkel jammer dat er in het hotel weinig speelmogelijkheden zijn voor kinderen. Hotel zelf heeft ook geen buitenaccomodatie om kinderen te laten spelen en ligt langs een drukke weg. Al bij al toch een topper.
Alpha
Voor de eerste maal naar dit hotel geweest met onze dochter van 3 jaar!
Zeer vriendelijke mensen, behulpzaam! Kamers zijn ruim, zeer proper en mooi nette badkamer.Lekker gegeten en de sfeer in het hotel is zeer goed! Het skigebied van Saas Grund is mooi, klein en net genoeg om met een kindje te gaan skiën. Skischool en opvang van Kreuzboden is ook prima in orde. Saas Fee zijn we niet gaan skiën. Wij gaan volgend jaar zeker terug!
zoals al eerder gezegd als ik naar dit gebeid ga dan in hotel alpha ook deze keer weer een soort van thuiskomen kamers zeer ruim en eten nog steeds van zeer goede kwaliteit ondank dat we slecht een van de vier gasten waren in het hotel maar daar mekte je niets van in het eten ,ontbijt en verdere service alpha in saagrund gewoon een top hotel
Het hotel heeft een prima keuken, de kamers zijn verschillend maar gemiddeld niks mis mee. De omgeving fantastisch. Het VVV initiatief om met een weekkaart van ongeveer 70 euro gebruik te mogen maken van alle liften en bussen in het Saas dal is een koopje.(geldt niet tijdens het winterseizoen)Een herhaling waard.