We hebben de beste aanbieders voor Alea voor je op een rij gezet:
Silence
Centrale verwarming
Vaatwasmachine
Adresgegevens | Haus Alea, 3910 |
Alea
Zeer mooi appartement, met aardige gastvrouw. Gratis bürgerpass voor gebruik van alle bergbanen in Saas-Fee dal. Goede wandel mogelijkheden en veel hoge bergen (18 toppen hoger dan 4000 m.)
Voor de tweede keer naar Haus Alea in Saasgrund geweest.Weer was er een warm welkom. Mario en Bernadette Ruffiner zijn erg vriendelijke mensen. Het appartement is super ingericht,alles wat je nodig hebt is aanwezig. De ligging is geweldig! 5 minuten lopen naar de cabine en bus.De burgerpas is helemaal TOP! Saastal wordt terecht het PARELTJE van Wallis genoemd!
Het was onze tweede vakantie in Haus Alea. Weer wachtte ons het warme welkom door Mario en Bernadette Ruffiner. Het appartement is gezellig ingericht en heeft alles wat je nodig hebt! Twee balkons..west en zuid.GEWELDIG. het Appartement ligt heel gunstig. 5 minuutjes lopen naar de cabine en bus.De Burgerpas is ook helemaal TOP. Prachtige wandelingen hebben we weer gemaakt.Het Saastal wordt terecht het pareltje van WALLIS genoemd!
Alea
Schöne, modern eingerichtete Wohnungen, mit Flachbildfernsehen, W-Lan und nahen Wegen zu Bus und Bahnen. Abwaschmaschine und Nespresso-Maschine gehören ebenfalls dazu Die Lage ist ruhig. Parkplätze liegen direkt vor dem Haus. Zur Gondelbahn sind es nur 5 Minuten zu Fuss. Die Skiausrüsten kann im Skigebiet (Kreuzboden) deponiert werden.
30-09-2014: Voor de zesde keer ben ik met mijn zoon naar Haus Alea van de Fam. Ruffiner is Saas Grund geweest. Steeds staan wij verbaasd hoe vriendelijk wij ontvangen worden en voelen ons meteen thuis in de woning waar werkelijk niets aan mankeert. Het huis is bijzonder gunstig gelegen in een prachtige omgeving vlakbij openbaar vervoer en kabelbaan(in de zomer geheel gratis). Haus Alea is zeer zeker een aanrader voor degene die van een onbezorgde vakantie houdt en graag van de prachtige natuur wil genieten.
App. is modern ingericht, ligt vlakbij kabelbaan. Bushalte op 300 meter. In zomer gebruik te maken van burgerpass (veel kabelbanen gratis) en bus in regio Saas. Zou niet weten wat ontbreekt bij de inrichting van het app. De eigenaars zijn altijd aanspreekbaar en lossen evt. problemen op. Maken een vakantie tot een top-vakantie. Een prachtige omgeving en voor een wintervakantie een zeer geschikt gebied om met kinderen te gaan skien. Zijn diverse keren zowel in de winter als zomers hier geweest. Inrichting is jaar op jaar nog mooier geworden.