We hebben de beste aanbieders voor Anzère voor je op een rij gezet:
Silence
AppartementTsaumiau
Appartement
Anzère
Et okay feriested.
Udsigten er fantastisk fra feriestedet, men med bil tager det 20 min at komme op ad bjerget til feriestedet og det er meget små veje. Det bliver man hurtigt træt af.
Desværre ligger lejlighederne spredt rundt i byen Anzere. Vores lejlighed var meget gammelt, selvom vi havde bestilt en bedre lejlighed. Balkonen var meget gammel så vi turde ikke gå ud på den. Der var heller ingen børneaktiviteter i området!
I nærheden ligger byen SION, som er på størrelse med Svendborg. Det er en rigtig hyggelig by med mange muligheder, butikker, restuaranter ovs..
Desværre foregår alt på fransk. Så det hjælper ikke meget selvom man kan både engelsk og tysk. En smule fransk skal læres inden man tager afsted.
Ik stond versteld van de prijs. hulde. heerlijke wandelingen in de omgeving gemaakt. Lekker balkon. wat een geweldig uitzicht.
Simpel appartement, helaas is er niet op het uitzicht gelet bij verhuur. Het zou leuk zijn als bij weinig drukte erop gelet wordt welke appartementen eerst verhuurd worden. Anzere is een skidorp en in de zomer vrij weinig te beleven, hoewel de omliggende dorpen het geheel tot een leuk wandelgebied maken.
Anzère
Voor zover wij hebben kunnen oordelen is Anzère een mooi plaatsje. Het appartement was ruim en de bedden lagen lekker. We zaten alleen buiten het seizoen dus het leek soms net een spookstad, maar wel een waarbij we ons kunnen voorstellen dat het in de winter heel gezellig kan zijn. Ons appartement lag 20 meter van de kabinelift dus dat was ook lekker dichtbij, helaas was hij nu alleen dicht. We zijn deze vakantie in ieder geval goed tot rust gekomen!
wij zijn met de krokus voor het eerst naar anzere geweest. Wij vinden het een heel leuk klein dorpje met een leuk autovrij pleintje. Wij verbleven in anzimob. Het appartement wat wij hadden was voor 4 personen, het was wel klein, een heel klein keukentje maar wel met alles erin. Leuk skigebied, daar ga je met de gratis skibus heen, allemaal goed geregeld. Prima vakantie geweest Leuke sleebaan voor de kinderen en een ijsbaan en dat allemaal op en rond het plein.