7.5GoedScore uit 13 reviews

Over Lago Maggiore

Op Camping Lago Maggiore ontsnap je aan de massa. Een kleinschalige camping waar veel Italianen verblijven. Er is geen animatie voor de kinderen maar wel meerdere speeltuinen. Het sanitair is schoon. Zonnen kan op het privéstrand aan het Lago Maggiore waar je ook een beachbar vindt. Pak de fiets naar Ascona (9 kilometer).

• BBQ toegestaan

Lago Maggiore

7.5GoedScore uit 13 reviews

Prima
Door Marcel van Putten op 01-07-2019

Als ik oude reviews lees denk ik: dit verdiend een update, dus bij deze.
Camping ligt direct aan het Lago Magiorre. Ziet er schoon en fris uit. Op dit moment zijn ze het sanitair aan het vervangen (nieuwbouw) en het is echt prachtig.
Prijzen vind ik aan de hoge kant voor de voorzieningen die er zijn.
Het enige minpunt wat ik tot nu heb kunnen ontdekken zijn de belachelijk hoge prijzen in de campingwinkel. Echt té erg. Ook in het restaurant zijn de prijzen aan de hoge kant (wel redelijk Zwitsers 😁).

Geweldig
Door Han Weijer op 19-10-2017

Genieten van het mooie weer, het heerlijke water en de vriendelijke mensen.

Heerlijk thuiskomen
Door Truus op 05-09-2015

Dit is de camping van het thuisgevoel. We hebben hier zeker 10 jaar achtereen gestaan met onze kinderen. Die op hun beurt een vaste vriendenkring hadden . Met 18 jaar ging ieder zijn eigen weg. Met sommige vrienden is nog contact . Zelfs de ouders spreken elkaar nog sporadisch. En dan hebben we het niet over nederlanders. Ondertussen is de camping opgeknapt en een nieuwe entree. Sanitair is prima. En voor de kleine kinderen ook. Er is geen animatie. Maar strand is klein overzichtelijk. Zelfs de zwaan is er nog. We gaan ervan uit dat het dezelfde is. Deze beesten kunnen oud worden. Voor ons is dit een prima camping.

Lago Maggiore

Fijne vakantie met kleine kinderen
Door Jeroen Pots op 06-10-2011

Met 2 kleine kinderen (2,5 en 9 maanden) hebben we met caravan op een ruime plek gestaan, heerlijk in de schaduw van de bomen. De plek is zeer ruim (caravan, voortent, luifel en auto), aan de andere kant van het straatje is een speelveld. Meerdere speeltuintjes, 1 nieuwe tegenover de receptie.
Receptie, winkel en restaurant zijn nieuw en erg netjes. Het eten in het restaurant is goed, je kunt er heerlijk buiten in de schaduw zitten.
Sanitair is schoon, maar niet meer helemaal van deze tijd.
Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Het zwemwater is heerlijk einde seizoen, perfecte verkoelingstemperatuur en bewaakt. Het strand is in tweeen gedeeld en heeft een stuk zand en een stuk gras. Hier is ook voldoende schaduw, waardoor onze kids heerlijk konden spelen in het zand. Het meer wordt langzaam diep, dus zeer geschikt om te zwemmen.
De omgeving is prachtig, bergen all around. Goede bereikbaarheid, alleen het laatste stuk vanaf de snelweg kan druk zijn.

Never nooit weer
Door h dupon op 22-08-2010

Bij deze camping is het motto, zoveel mogelijk caravans etc. in een grindbak te plaatsen.
Sanitair is redelijk schoon,maar veel achterstallig onderhoud.
Kinderen moeten zichzelf vermaken.
De omgeving en het weer maakt een hoop goed.
Gelukkig maar een week geboekt.

geen 4 sterren camping waard
Door h.bouwman op 06-09-2009

zeer klein oppervlak
sanitair matig en vooral negatief komt het roken op toilet over en stank
weinig internet mogelijk
geen animatie meegemaakt