6.3VoldoendeScore uit 4 reviews

Stätzerhorn

6.3VoldoendeScore uit 6 reviews

Preis/Leistung stimmt nicht
Door Tim op 10-03-2011

Lage direkt an der Hauptstrasse, stilloses Haus, wirkt eher ungepflegt. Zimmer ok aber eher klein. Frühstücksbuffet ok ausser die Früchte (faul bzw. aus Dose). Nähe zum Skilift ok.

Zwitserser kan bijna niet
Door Jasper op 03-08-2010

Bij mijn eerste bezoek aan Hotel Stätzerhorn in 1981 was ik 8 jaar. Sindsdien heb ik er zeven vakanties doorgebracht. Het hotel ligt midden in een prachtig, authentiek Zwitsers bergdorpje. Stätzerhorn is een echt familiehotel. De huidige eigenaren, de familie Schmid, hebben het hotel in 1984 overgenomen van Siegmut. Er is een gezellige Stube, waar veel gasten en niet-gasten aan het einde van de skidag samenkomen. Ook is er volop plaats in de loge. Het eten in Stätzerhorn is afwisselend en erg goed. De kamers zijn in de loop van de jaren allemaal gerenoveerd (in 1981 moest je de badkamer nog met een etage delen). De kamers op de bovenste verdieping hebben last van een krakende zoldervloer die erboven ligt en waar het hotelpersoneel inwoont. Je hoort hen verder niet, maar het gekraak van de vloer is irritant. De overige verdiepingen hebben daar geen last van. Voor kinderen heeft het hotel geen bijzondere voorzieningen, maar ik vond het er als kind geweldig.

Zimmerpreis
Door Alex Pfister op 14-02-2009

Leider haben wir eine böse Ueberraschung beim Zimmerpreis erlebeben müssen. Herr [] hat die Gunst der Stunde schamlos ausgenützt und uns das Hotelzimmer (2 Dreibettzimmer) statt wie im Internet veröffentlicht für CHF 100.00 pro Nacht und Zimmer, für sage und schreibe CHF 300.00 pro Nacht vermietet. Auf höfliche Anfrage wieso das so sei hate er dann erwiedert "Er zwinge niemanden hier zu übernacht" ! Dieser Preis wäre für ein 4 Hotel gerechtfertigt aber sicherlich nicht für ein knappes 3* Hotel.

[*Namen von Privatpersonen / Personal werden gemäß unseren Regeln nicht veröffentlicht. Die Zoover-Redaktion.]

Stätzerhorn

Door Marion Riemens op 28-08-2007

Ik kwam in dit hotel terecht omdat er geen plaats was in Jurg Jenatsch, waar de rest van het reisgezelschap zat en waar ik wel at. Een zeer goed Hotel, bijzonder vriendelijke en behulpzame eigenaar. Absoluut een aanrader. Lekker rustig en zeer schoon!

Door corrie op 09-08-2007

Zeer mooi en leuk hotel. De woonkamer is huisenlijk ingericht waardoor je je als groep snel op je gemak voeld. Het eten was er goed.

gr c

Door ria op 09-08-2007

Prettig, gezellig en schoon hotel. Prachtig gelegen en heel behulpzame mensen.