Peaks Place

We hebben de beste aanbieders voor Peaks Place voor je op een rij gezet:
Appartement info
Peaks Place
Heel vriendelijke mensen, goed restaurant, fantastisch grote appartementen. Goed schoon. Dicht bij de lift van Laax. In de zomer veel te doen en super mooi gebied.
Peaks Place vuur de eerste keer bezocht. Hartelijke ontvangst en alles snel geregeld. Auto in de parkeer garage, met lift naar boven en appartement in. Zo hadden we het nog niet eerder gezien... Appartement (type 3B) ruim. Twee slaapkamers, twee badkamers en woonkamer met open keuken. Krukken van de nodige gemakken voorzien (hete lucht oven, vaatwasser en inductie kookplaat). WiFi werkte prima. In hotel / appartementen complex ook wellness. Prima sauna (één van ca. 65 graden en één van ca. 85 graden). Verder mooi zwembad. Voor kinderen is er verder een aparte speelruimte nabij bar en restaurant. Dagelijks rijdt pendelbusje naar het dalstation en terug. Heel makkelijk, hoewel het ook wel loopbaar is. Prima tijd gehad!
Adresgegevens | Via Uletsch 1, 7031 |